Sve mogu shvatiti, ali da su San Marino i Albanija ispred nas
Ko još od naših može uzeti neku medaljicu?
Ko boća za reprezentaciju? Jel tu možemo do medalje?
Jel Hamza baca kuglu?
I u ovom džudu bi trebali klepiti nešto.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Mervana Jugić-Salkić, Arnela Odžaković, Vidić (box), Hamza Alić...vjecnobordo wrote:http://www.pescara2009.it/results/
Sve mogu shvatiti, ali da su San Marino i Albanija ispred nas![]()
![]()
![]()
Jel Hamza baca kuglu?![]()
Povlačim ovo za Mervanu! I ako je bila prva nositeljica izgubila je u svom prvom susretu od Španjolke POUS TIO Laura sa 0:2 (4:6; 3:6).fini dečko wrote:Mervana Jugić-Salkić, Arnela Odžaković, Vidić (box), Hamza Alić...vjecnobordo wrote:http://www.pescara2009.it/results/
Sve mogu shvatiti, ali da su San Marino i Albanija ispred nas![]()
![]()
![]()
Jel Hamza baca kuglu?![]()
I mene ovo zanimazlaataan wrote:Dvije bronzeOdlično
P.S.
Kako Srbija nastupa na Mediteranskim igrama?
San Marino je druga najbolja reprezentacija Apeninskog poluotokacyprus wrote:Znal neko u čemu je ovaj San Marino osvajo medalje. Moram priznat da sam
Pa nije valjda San Marino jači u boćanju od nasvjecnobordo wrote:San Marino je druga najbolja reprezentacija Apeninskog poluotokacyprus wrote:Znal neko u čemu je ovaj San Marino osvajo medalje. Moram priznat da sam![]()
Medalje su osvojili:
SREBRO - boćanje![]()
ZLATO, 2x BRONZA - streljaštvo![]()
@cyprus, jel ti k'o geograf, sa svog stanovišta, možeš objasniti učešće te velesile+Andore+Srbije na ovom takmičenju?![]()
PS I velesila Malta je upravo osvojila srebrnu medalju
Meni jedino logično zašto su tu neke od tih država i što uključuju te, da učestvuju sve države koje pripadaju sredozemnom slivu, pa makar malocyprus wrote: A ja kao geograf, veze nemam po kom su kriteriju Andora, San Marino i Srbija IN
. Po geografskom svakako nisu. Inače od slijedećih igara učestvuje i Makedonija, a predlaže se učešće i nekih drugih geografski neodgovarajućih zemalja kao što su: Portugal, Bugarska, Kosovo, Jordan itd. Možda se pika šire gravitacijsko područje Mediterana
PS Jel ti žao što Sjevernog Kipra nema ni na mapi![]()
Sjećam se prije 3-4 godine, u Vogošći je bio turnir B (ili možda Cvjecnobordo wrote:Joj Srba, jesu se napalili na Albance u rukometu. Kičmu im u čvor svezali.
Srbija-Albanija 66-8![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo poluvrijeme: 32-1
kladim se da ovu Albaniju, mi ne bi dobili preko 10 razlike
Ma slabocyprus wrote:Hamza Alić osvojio srebro![]()
![]()