Medijsko praćenje poplava - nula bodova
Moderator: anex
- Ned071
#151 Re: Medijsko praćenje poplava - nula bodova
ako znas sta se tamo desava, znas da to nije i nece biti do njih...
-
StupskaBitanga
#152 Re: Medijsko praćenje poplava - nula bodova
nemoj mi samo reći izlizani fazon oko neplaćanja RTV takse razlog što para nema
- Ned071
#153 Re: Medijsko praćenje poplava - nula bodova
u to ne ulazim jer ne znam kako funkcionise ta strana. ali znam da ima puno casnog svijeta i na ftv i na bht i da daju sve od sebe da rade. danima niko do njih nije vidio familije, znas kakve su im plate i onda se nadje bilmez da novinara iz tesnja koji ne nahranio pola doboja dok je izvjestavao nazove placenikom
-
StupskaBitanga
#154 Re: Medijsko praćenje poplava - nula bodova
znam za kakvu mizeriju rade tamo ako je i dobiju jer veliki broj nije ni evidentiran kao radnik već radi na milion različitih ugovora i podguvora da ne bi vjerovali koja je to mutljaza. Ima divnog svijeta ali nažalost mnogi se tjeraju a i oni koji su tu odlaze čim naiđe nešto bolje jer su međuljudski odnosi katastrofalni. Ja ne kažem da novinari ne rade dobro svoj posao ali evo ja javno postavljam pitanje
FTV je FEDERALNA televizija. Kako FTV nema ITC studio u Orašju? Znam ja da ima bar je imala novinara ali kkao nemaju u Federaciji danas javljanje iz tog kantona i sada u ovakvoj situaciji to bi im dobro došlo ali jok nek oni imaju svakodnevna javljanja iz Bijeljine primjerice
FTV je FEDERALNA televizija. Kako FTV nema ITC studio u Orašju? Znam ja da ima bar je imala novinara ali kkao nemaju u Federaciji danas javljanje iz tog kantona i sada u ovakvoj situaciji to bi im dobro došlo ali jok nek oni imaju svakodnevna javljanja iz Bijeljine primjerice