Medicinski pedikir Sarajevo

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
imim

#1 Medicinski pedikir Sarajevo

Post by imim »

Da li neko zna dobar i kvalitetan salon za medicinski pedikir da bi mogao da preporuči? Da zna da tu rade stručni i profesionalni pedikeri, a ne ovi priučeni kao u većini salona koji rade sve i svašta.
Dakle, ne mislim na estetsko uljepšavanje noktiju i stopala, nego na medicinski pedikir (uklanjanje kurijih očiju, gljivica na noktima i sl)
petunija

#2 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by petunija »

Mislim da je najbolje otići u dom zdravlja, tamo su sigurno sterilni instrumenti i to.
superbock123

#3 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by superbock123 »

Ja bih preporucio Sanju u Hrasnom, tj. Kozmetički salon Sanja. Redovno idem kod nje, upravo zbog problema sa kurijim ocima, a plus sam seceras.
Ovo joj je web stranica https://salonsanja.com/, a ima i facebook: https://www.facebook.com/KozmetickiSalonSanjaSarajevo/
traktor

#4 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by traktor »

imim wrote:Da li neko zna dobar i kvalitetan salon za medicinski pedikir da bi mogao da preporuči? Da zna da tu rade stručni i profesionalni pedikeri, a ne ovi priučeni kao u većini salona koji rade sve i svašta.
Dakle, ne mislim na estetsko uljepšavanje noktiju i stopala, nego na medicinski pedikir (uklanjanje kurijih očiju, gljivica na noktima i sl)
063/550-225 medicinski pedikir
Boemica

#5 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by Boemica »

imim wrote:Da li neko zna dobar i kvalitetan salon za medicinski pedikir da bi mogao da preporuči? Da zna da tu rade stručni i profesionalni pedikeri, a ne ovi priučeni kao u većini salona koji rade sve i svašta.
noctarica :D
ZaMahira

#6 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by ZaMahira »

Molim vas, ako neko moze HITNO, da mi posalje u pp kontakt Dijana pedikir u Papagajci (ili Fatima)? Zaista je hitno, za kcerku...
Hvala svima unaprijed!!!
dzagospo

#7 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by dzagospo »

Da provjerim - ima li kakvih iskustava za prijaviti? :zoka:
Sad i meni treba. Ima li još nekih preporuka, je li još neko bio kod Sanje koju je superbock preporučio?
Djewojka

#8 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by Djewojka »

dzagospo wrote: 11/03/2021 12:30 Da provjerim - ima li kakvih iskustava za prijaviti? :zoka:
Sad i meni treba. Ima li još nekih preporuka, je li još neko bio kod Sanje koju je superbock preporučio?
Preporučujem Evela Salon u Visokom https://www.facebook.com/medicinskipedikirevela/
Higijena i znanje. Pogledajte rezultate na slikama. Djevojka koja radi med. Pedikir jako ljubazna i profesionalna. Klijenti iz raznih gradova dolaze kod nje.
mrgreen

#9 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by mrgreen »

dzagospo wrote: 11/03/2021 12:30 Da provjerim - ima li kakvih iskustava za prijaviti? :zoka:
Bila kod Sanje, preporuka. :thumbup:
dzagospo

#10 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by dzagospo »

Joj super, hvala vam puno! Idem sad na psihičke pripreme :)
Sandraaa

#11 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by Sandraaa »

Sanja je def najbolja, pedantna, uredna - idem kod nje vec 10ak godina - sve probleme ce pokusati rijesiti sama, a sto ne moze poslace vas onome ko moze :) Direktan kontakt 061351255
winter25

#12 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by winter25 »

Dugo vremena sam se mučio sa kurjim okom na desnom stopalu. Koristio sam razne tretmane i krema i sve što ide uz to, ali mi je pomoć bila samo privremena. Prije šest mjeseci sam otišao kod Alme na Grbavicu na medicinski pedikir koja me je spasila, već nakon prvog tremana osjetio sam olakšanje, i uz savjete i neke kremice uspjevam sve držati pod kontrolom.

Ovo je njena web stranica https://medicinskipedikir.ba/
Dobr0

#13 Re: Medicinski pedikir Sarajevo

Post by Dobr0 »

Salon Evela Visoko
Post Reply