Medal of Honor
Moderator: Benq
-
Enticer
#1 Medal of Honor
Dobra igra pravo, samo sam zapeo na nivou "the bridge" . Vec nekoliko dana uzalud pokusavam preci taj nivo, ali bez uspjeha. Cilj je preci most, ali je problem sto se sa druge strane nalazi jedan top i gadja most i ubrzo ga srusi i misija je propala. Medjutim moj je tenk uspio nekako doci na taj most i uspio je unistiti taj top, ali ubrzo zatim i moj tenk bude unisten od strane brojnih neprijateljskih tenkova s druge strane mosta i misija je propala.
E sad, ja imam obicni automat "tompson" i snaiper i ne mogu nikako pomoci svom jadnom tenku na mostu koji jako brzo biva unisten.
Vi koji ste ovo presli volio bih da mi pomognete.
E sad, ja imam obicni automat "tompson" i snaiper i ne mogu nikako pomoci svom jadnom tenku na mostu koji jako brzo biva unisten.
Vi koji ste ovo presli volio bih da mi pomognete.
-
Kukuruz_Barbe-q
ako je to ono kad stojis na onom zvoniku sa springfield snajperom i dvogledom onda slusaj.Fazon je da tvoj tenk(king tiger mislim)mora preci most i prezivjeti.ti prvo moras eliminirati svabe koje trece prema detonatoru znaci fino snajper i kokaj ih,ne smijes im dopustiti da pridju jer ti onda sruse most.nakon nekog vremena tvoj tenk ce unistiti granatom detonator,eh onda tolaze svapski tenkovi,moras uzeti dvogled i onda ciljat na svapske tenkove dvogledom,kad ih naciljas klikaj i doci tvoji avioni mislim i pokokace ga,tako uradi za svaki tenk,nakon nekog vremena misija je gotova(neznam meni je bila pravo lagana misija a igro sam na hard)
-
Duh sa sjekirom
Jes jes veru se uz stepenice pa te sledja koknu...a ima i ono nesto da pritisnes B (binokular) kao naredba za unistenje cilja ako se dobro sjecam ili se zove radiom pomoc avijacije(Dalibora sa eskadrilom
)...ko ce ga vise znati.
Trenutno sam na brother in arms, dobra preporucujem je!
Trenutno sam na brother in arms, dobra preporucujem je!
-
Enticer
Bravo, to je to..., e sad pokokam ja sve svabe sa druge strane mosta, to je sigurno, jer most mi uvijek ostane citav samo mi brzo sj.ebu tenk (TIGER). Na onom kompasu u gornjem desnom uglu monitora kazuje mi da da idem na onu kulu ili zvonik kao sto kazes, al fazon je cim se popnem uz one ljestve odmah rokne granata i oduzme mi pola zivota, zatim cim malo provirim rokne druga i ubije me. E sad da li ja moram dvogledom ciljati tenkove s te kule ili to mogu raditi s bilo koje pozicije i zasto me ona kazaljka navodi bas na tu kulu (zvonik)???Kukuruz_Barbe-q wrote:ako je to ono kad stojis na onom zvoniku sa springfield snajperom i dvogledom onda slusaj.Fazon je da tvoj tenk(king tiger mislim)mora preci most i prezivjeti.ti prvo moras eliminirati svabe koje trece prema detonatoru znaci fino snajper i kokaj ih,ne smijes im dopustiti da pridju jer ti onda sruse most.nakon nekog vremena tvoj tenk ce unistiti granatom detonator,eh onda tolaze svapski tenkovi,moras uzeti dvogled i onda ciljat na svapske tenkove dvogledom,kad ih naciljas klikaj i doci tvoji avioni mislim i pokokace ga,tako uradi za svaki tenk,nakon nekog vremena misija je gotova(neznam meni je bila pravo lagana misija a igro sam na hard)
-
Kukuruz_Barbe-q
ja po sjecanju mislim da odmah moras ici u zvonik i odande kokat i svabe i tenkove,bolje je mjesto a i igra je zestoko skriptirana. evo ponovo cu je instalirati da se prisjetim
-
the_stick
ja koliko se sjecam imaju dvije kule... na jednu kada se popnes, dva puta te spici tenkovska granata i nema te vise.... a na drugoj te niko ne dira, osim sto svabe dolaze s ledja... i naravno prije nego sto zauzmes poziciju gore ima par svaba pa njih prvo moras pobiti... i onda se namjestis i valja ti bit brz.. malo dvogled (za tenkove), malo snajper (za one sto trce prema mostu) i malo thomson (za one sto dodju s ledja)... sretno!
-
Enticer
Hvala kukuruz-barbe-q, hvala the stick, hvala duše sa sjekirom, prešao sam taj nivo i nakon toga prekucao igricu iz cuga. Sad kad sve sagledam taj mi se nivo gdje sam ja zapeo cini najlaksim od svih nivoa. Uzasno tesko je bilo na kraju igre izletiti van iz onog pakla, a tamo te cekaju 5-6 svaba i onaj sa osmatracnice
(sve mu je.bem) , ali iz 2-3 pokusaja sam uspio...
E sad koja je razlika izmedju Allied Assault i Pacific assauld???
E sad koja je razlika izmedju Allied Assault i Pacific assauld???