"Mebl Stof"

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
nova_korisnica

#1 "Mebl Stof"

Post by nova_korisnica »

Pozz svima....
trazila sam postoji li tema i ne nadjoh nista...
ugalvnom zanima me gdje se mozes kupiti lijep mebl stof u Sarajevu??
Vidim da ima Sinkro negdje na Stupu (gdje tacno, znal i neko??)
Ima l jos neka prodavnica???
Hvala svima na odgovorima!!
beautyfool

#2 Re: "Mebl Stof"

Post by beautyfool »

Ima neka prodavnica u Hadzicima za Mebl Stof, samo ni ja ne znam tacno gdje je, pa ako neko zna nek javi a i taj Sinkro gdje je na stupu ?
nova_korisnica

#3 Re: "Mebl Stof"

Post by nova_korisnica »

Ovaj opis sam dobila na pp...da nije to ta sto si pricas??

Ukoliko se ide iz pravca grada, onda se mora proci ona crkva koja stoji na raskrscu za vrelo bosne te nastaviti prema hadzicima. trgovina se nalazi prije mosta koji vodi pravo na autoput, tj. na samom ulazu u blazuj. ukoliko dodjete do mosta i vidite sa vase desne strane skladista nekakvih materijala i gradjevinske firme, onda ste tu trgovinu prosli. a trgovina je u nekoj kuci, bez fasade.

Ako budem isla i skontak gdje je, javicu ti...a i ovaj sinkro kanim potraziti :)
beautyfool

#4 Re: "Mebl Stof"

Post by beautyfool »

nova_korisnica wrote:Ovaj opis sam dobila na pp...da nije to ta sto si pricas??

Ukoliko se ide iz pravca grada, onda se mora proci ona crkva koja stoji na raskrscu za vrelo bosne te nastaviti prema hadzicima. trgovina se nalazi prije mosta koji vodi pravo na autoput, tj. na samom ulazu u blazuj. ukoliko dodjete do mosta i vidite sa vase desne strane skladista nekakvih materijala i gradjevinske firme, onda ste tu trgovinu prosli. a trgovina je u nekoj kuci, bez fasade.

Ako budem isla i skontak gdje je, javicu ti...a i ovaj sinkro kanim potraziti :)
Hvala, pa javi ako budes isla i upamti otprilike koje su cijene. :)
Post Reply