Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li iko gdje bih u Sarajevu mogao kupiti knjigu "Međunarodno pravo" od Vladimira Đure Degana? Ima kopija po kopirnicama ali meni bi trebao original. Gledao sam već na Pravnom fakultetu Sarajevo ali sve su prodali.
Ako neko zna provjereno za neki drugi grad u Bosni i Hercegovini neka napiše, naći ću neke veze da neko to pošalje.
Ma naručit ću je iz Rijeke, samo ću morati platiti još nekih 30-40 KM poštarine i bankovnih troškova pa to ostavljam kao zadnju opciju. Pogledat ću na sajmu, hvala!
Odes u knjizaru i pitas nekoga ko je zaduzen za te stvari, da ti poruci od izdavaca direktno, tako sam par puta ja radio! Jeftinije ti je, jer oni koji nabavljaju su uvezani, vjeruj mi iznenadices se!
Ma otresao sam Nezlu davnih dana bez p'o muke, ovo hocu radi sebe. Meni se svidio nacin pisanja i struktura sa primjerima iz naseg okruzenja pa bih je zato volio imati.
na bistriku je bilo da se izradi ukoričena verzija/tvrdi povez (imaju oni skenirano), što je vjerovano najbliže tome. ja sam svojevremeno radio nešto drugo i odlično su završili