vidjet cemo.....jer isti dan kad je potpisan dogovor za plin rafineriji......Rudonja je izjavio da nema govora o plinovodu koji bi se radio za zenicu i dalje kud trebaNovak20 wrote:Plinska konekcija Hrvatske i F BiH iz tri pravca. Rudonja može da riče.spreca wrote:nema nista od ovoga....kad rafinerija dobije plin Rudonja ce richati dok je ziv samo da se plinovod za Teheran ne radiDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Ako ovo napisano bude tačno ja ću prvi ovo pozdraviti.
Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
- spreca
#426 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
- mO k3
#427 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Kako godspreca wrote:ma ja cu se potruditi za dvojicu ako zatrebamO k3 wrote: Jesi li ga pito ?
- Drvosjeca iz Dejcica
#428 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Jedino i jedino da dođe neko normalan iz Rudonje pa da se onda može razgovarati i dogovoriti sa njim mislim ni naopako.spreca wrote:vidjet cemo.....jer isti dan kad je potpisan dogovor za plin rafineriji......Rudonja je izjavio da nema govora o plinovodu koji bi se radio za zenicu i dalje kud trebaNovak20 wrote: Plinska konekcija Hrvatske i F BiH iz tri pravca. Rudonja može da riče.
- spreca
#429 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Nce on jos zadugo otici...mozda iduce godine bude i clan predsjednistva ,e to ce bi bio Cirkus bez shatora......opozicija je totalno nesposobna..Tadic napravi stranku ,neki odlaze iz SDS-a itd...vidjecemoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jedino i jedino da dođe neko normalan iz Rudonje pa da se onda može razgovarati i dogovoriti sa njim mislim ni naopako.spreca wrote:vidjet cemo.....jer isti dan kad je potpisan dogovor za plin rafineriji......Rudonja je izjavio da nema govora o plinovodu koji bi se radio za zenicu i dalje kud trebaNovak20 wrote: Plinska konekcija Hrvatske i F BiH iz tri pravca. Rudonja može da riče.
- It_is_a_Leclerc
#430 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Dobro znamo za tvoje simpatije prema Abdiću, tamo na onoj temi si javno to iskazao relativizirajući njegove zločine i političke poteze.
- Drvosjeca iz Dejcica
#431 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 03/11/2017 21:17, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#432 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
animals wrote:
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/eu ... iju/280185Berlin / Jesmo li na Orijentu ili u svojoj zemlji: Na dječijem igralištu vidjeli džamiju
Međutim, polumjesec na vrhu kule i turban na glavi jedne drvene figure bili su previše za neke mještane. Islamofobi su na igralištu prepoznali džamiju(!?), a u svojim porukama mržnje traže da se dio igrališta zapali, članove građevinske inspekcije optužuju za kukavičluk...
@animals Friško da ne može friškije. Sve tvoji istomišljenici i jarana ti onog Šibicara a ima i onaj BlackSwan.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 03/11/2017 21:18, edited 2 times in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
- animals
#434 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Drvosjeco, rece ti covjek gore da si lazov i da izvrces cinjenice..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
@animals Friško da ne može friškije. Sve tvoji istomišljenici i jarana ti onog Šibicara a ima i onaj BlackSwan.
- Drvosjeca iz Dejcica
#435 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Ja ne vidim čovjeka u osobi koja podržava osuđenog ratnog zločinca, relativizira zločine i njegova djela, pa nema potrebe da odgovaram na njegove insinuacije i ispade.animals wrote:Drvosjeco, rece ti covjek gore da si lazov i da izvrces cinjenice..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
P.S Nego ne osudi ti ove ispade "demokratije" po Berlinu istomišljenika ti što bi palili dječija igrališta samo zbog sličnosti sa mineretima džamija.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#436 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”zg1911 wrote:mustaše ogadiše i ovu win-win situaciju. ne bi se bunili da s jedne strane žive hrvati, a s druge ne srbi već bošnjaci. što bi se popravila kvaliteta života hrvatima i srbima, kad oni nemaju ništa od toga
» zg1911
mjesec
- ABH017
#437 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
A ti "stručnjak" za sva bošnjačka pitanja.Connaisseur Karlin wrote:a zasto mislis da dalmatinka uziva u necijem propadanjuspreca wrote:sve dok je boldano potvrdjujem svoje rijeci......a ako je tvoj(vas)smisao susjedu kopati oko i raditi sve da susjed propadne e onda ti aferim susjeda i bujrum na BiH forumdalmatinka wrote:Smisao života.
![]()
![]()
![]()
...i nemoj se upisati ipak si ti velika
![]()
ti se javljas iz Rusije , ne iz BiHi ti si stranac na forumu
Smisao života.
- desni
#438 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
It_is_a_Leclerc wrote:Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Dobro znamo za tvoje simpatije prema Abdiću, tamo na onoj temi si javno to iskazao relativizirajući njegove zločine i političke poteze.
- It_is_a_Leclerc
#439 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
To je lapsus calami, Dževade Jahiću. Ne hvatajte se za mač pismenosti i pravopisa, da od istog ne bi "poginuli" s obzirom na količinu pogrešaka u vašem postu.desni wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Dobro znamo za tvoje simpatije prema Abdiću, tamo na onoj temi si javno to iskazao relativizirajući njegove zločine i političke poteze.Znamo svi da lažeš i lupaš budalaštine le kerče po tome si poznat na forumu.
Još si i nepismen lažeš je glagol i piše se malim slovom.
Vi ste samo još jedan u nizu diskreditatora, bez ičeg konkretnog da kaže o temi, te bi bilo bolje, i za vas, i za mene, da me se prođete.
-
Bazinga1234
#440 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Gdje su ti zarezi lektore?desni wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Dobro znamo za tvoje simpatije prema Abdiću, tamo na onoj temi si javno to iskazao relativizirajući njegove zločine i političke poteze.Znamo svi da lažeš i lupaš budalaštine le kerče po tome si poznat na forumu.
- desni
#441 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Bazinga1234 wrote: Gdje su ti zarezi lektore?
-
Bazinga1234
#442 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Kakve to veze ima s onim što sam ja napisao?desni wrote:Bazinga1234 wrote: Gdje su ti zarezi lektore?Nestali u bespućima povijesne zbiljnosti, ko onomad devedesetih Rvatska Zajednica Erceg Bosna i Autonomna Pokrajina Zapadna Bosna.
- desni
#443 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Bazinga1234 wrote:Kakve to veze ima s onim što sam ja napisao?desni wrote:Bazinga1234 wrote: Gdje su ti zarezi lektore?Nestali u bespućima povijesne zbiljnosti, ko onomad devedesetih Rvatska Zajednica Erceg Bosna i Autonomna Pokrajina Zapadna Bosna.

- Connaisseur Karlin
#444 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
ne, ja sma strucnjak za sva bosnjacko-hrvatska-srpska pitanja u BiH , svi prakticiraju lopovsku politiku protiv vlastitog naroda i naroda druge etnicke pripadnosti , sami ste izbarali da se odvojite u vlastitoj drzavi, zato vasi poiticari uzivaju, a vi se svadjajte do smrtiABH017 wrote:A ti "stručnjak" za sva bošnjačka pitanja.Connaisseur Karlin wrote:a zasto mislis da dalmatinka uziva u necijem propadanjuspreca wrote:
sve dok je boldano potvrdjujem svoje rijeci......a ako je tvoj(vas)smisao susjedu kopati oko i raditi sve da susjed propadne e onda ti aferim susjeda i bujrum na BiH forum![]()
![]()
![]()
...i nemoj se upisati ipak si ti velika
![]()
ti se javljas iz Rusije , ne iz BiHi ti si stranac na forumu
Smisao života.
-
Bazinga1234
#445 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Aha ma i ja sam bezveze uletio diskusiju, kakogod samo mi to privuklo pažnju, ne obraćam pažnju često na upise na politici.desni wrote:Bazinga1234 wrote:Kakve to veze ima s onim što sam ja napisao?desni wrote:/quote]Nestali u bespućima povijesne zbiljnosti, ko onomad devedesetih Rvatska Zajednica Erceg Bosna i Autonomna Pokrajina Zapadna Bosna.
Ono da se ne sjete Turci i tako.
Na svim temama su mu Bošnjaci nesposobni, nedorasli situaciji u kojoj se nalaze itd. Tako dotični forumaš obilježavanje godišnjice srebreničkog genocida naziva proslavom, festivalom ustvari. Na jednoj drugoj temi relativizira i brani Abdića. Abdić u jesen 1993. nakon što je proglasio autonomiju potpisuje sporazume o saradnji sa Karadžićem i Bobanom. U svoje vrijeme krivousto đubre je svim Abdićevcima podijelilo putovnice.
Kad pogledamo kroz historiju u zadnjih 80 godina, imali smo sporazume o podjeli Cvjetković-Maček 1939., Stojadinović-Pavelić 1954., Milošević-Tudjman pa tako sve do današnje saradnje Čović-Dodik primjetan je kontinuitet. Abdić i slični im dolaze ko kec na desetku.
I tako ovakvi skandali pokazuju da srpska i hrvatska politika zajedno rade na srozavanju države Bosne i Hercegovine kao države i Bošnjaka kao naroda u političkom smislu.
Veza sa tvojim pisanjem nisu ni zarezi, ni velika slova, veza su zajednička ljubav Abdićevaca, Dodikovaca i Čovićevaca. Evo i nekoliko prigodnih mapa
Sporazum Cvetković-Maček
Sporazum Stojadinović-Pavelić
I najzanimljivije Milošević-Tudjman
- animals
#446 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Kad ovako neko nesto napise, znam da je strasno pokvaren tip..desni wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
- Drvosjeca iz Dejcica
#447 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Nije mi bila namjera mješati se u ovu ličnu raspravu ali kada bi po tome mjerili druže Animals ti bi bio jedinica mjere za pokvarenost.animals wrote:Kad ovako neko nesto napise, znam da je strasno pokvaren tip..desni wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Znamo svi da lažeš i lupaš budalaštine le kerče po tome si poznat na forumu.
- animals
#448 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Nisam ti drug...ne nazivam nikoga kerce, niti koga mrzim..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nije mi bila namjera mješati se u ovu ličnu raspravu ali kada bi po tome mjerili druže Animals ti bi bio jedinica mjere za pokvarenost.
samo sam na strani oni koji hrabro pisu..
i ja nikad nisam bio pokvaren, to znaju svi koji me poznaju..
a znaju me dosta i Bosnjaka i Srba..
- desni
#449 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
animals wrote:Kad ovako neko nesto napise, znam da je strasno pokvaren tip..desni wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
Kao što dobro znamo za tvoju sposobnost da izvrćeš činjenice, Lažeš i lupaš budalaštine.Znamo svi da lažeš i lupaš budalaštine le kerče po tome si poznat na forumu.
- animals
#450 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
desni wrote:
Kad ovako neko nesto napise, znam da je strasno pokvaren tip..
Ja ne mrzim nikoga, ali da ne volim religiju , imas pravo..
ne mrzim ljude, ali ne volim kad im neko ispire mozak..
ekstreme ne volim, ali sto bi mrzio normalne ljude..
ali ti lupas kao i drvosjeca..