Znaci, lic, neko me razumije
Međunarodne prijateljske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Zox, ... isti sam ti po tom pitanju.Zox wrote:Ja na citavom prvenstvu ne navijam ni za koga, jedino sto navijam PROTIV italijana, jer nema mi nista draze nego otici jutro poslije utakmice u njihov klasicni "bar sport" i gledati kako se poklope usima i bar jedan dan se ne furaju da imaju najjaci fudbal na svijetu.
-
Sayed
Meni najgore kad znam da smo mi mogli protiv Italijana danas igrat, sad bi imo tremu i adrenalin bi me treso, a ovako...
mislim da ce bit nerijeseno...
Meni su dobri bili sviceri pravo, kako su se borili i takticki dobro stojali. Ali imali su previse respekta na pocetku a i prije utakmice dizali hrvate po novinama ko da su brazilci...
Svicarci se malo boje, al imaju dobru generaciju ovaj put i mogli bi iznenadit. Hrvate su mogli i pobijedit da se nisu bojali na pocetku!
Nervirali su me njemacki novinari koji stalno porede Zidana i "Bekana"...
Dobar je Bekan al Zidane je ipak najbolji igrac... I sinoc, Bekan promasi penal za 2:0, a Zidane pogodi slobodnjaka a i penal... i pobijedise Francuzi, poslije utakmice skoro ni rijeci vise o poredjenju ove dvojice...
Zao mi svakog ko onako izgubi, u zadnjoj minuti 2 gola, al mi drago radi njemackih novinara koji su se usutkali poslije utakmice
mislim da ce bit nerijeseno...
Meni su dobri bili sviceri pravo, kako su se borili i takticki dobro stojali. Ali imali su previse respekta na pocetku a i prije utakmice dizali hrvate po novinama ko da su brazilci...
Svicarci se malo boje, al imaju dobru generaciju ovaj put i mogli bi iznenadit. Hrvate su mogli i pobijedit da se nisu bojali na pocetku!
Nervirali su me njemacki novinari koji stalno porede Zidana i "Bekana"...
Dobar je Bekan al Zidane je ipak najbolji igrac... I sinoc, Bekan promasi penal za 2:0, a Zidane pogodi slobodnjaka a i penal... i pobijedise Francuzi, poslije utakmice skoro ni rijeci vise o poredjenju ove dvojice...
Zao mi svakog ko onako izgubi, u zadnjoj minuti 2 gola, al mi drago radi njemackih novinara koji su se usutkali poslije utakmice
-
mrmot
U prijevodu u glavnim Italijanskim klubovim ipak igra previše stranaca.NeKi_LiK wrote:Ne mogu vjerovat šta se sve može pročitati na forumumrmot wrote:Bitna razlika je u tome da Francuzi zaista imaju najbolji fudbal. Za razliku od Italije, nisu kupovali igrače nego su ih pravili.![]()
-
mrmot
E vala ako su ovi najtanji...ibnHome wrote:U fudbalu je sve moguce, pa i da Danci vecers izvuku vise od krompira. Medjutim...vrlo tesko. Ne samo da su Tale favoriti, nego su Danci mozda cak i *najtanji* tim prvenstva.
Zato, ako se vec kockate...Ne na Dance. Ni slucajno.
-
dariosa
#142 Njemacka-Holandija
Prognoze, misljenja, komentari, strijelci...
-
cassano
talijani iako su igrali losije od danaca imali su bolje sanse za gol i znase da talijani su tradicionalno u losoj formi na pocetku prvenstava,
trappi je napravio gresku jer je trebo poceti sa pirlom i gatusom ali je njemu izgleda bilo najvaznije neprimiti gol u prvoj utakmici,
moze se cak desiti da talijani odigraju sve tri nerjeseno i da nakraju ipak prodju dalje
al oni dresovi italije su me podsjetili na dresove bosne na kosevu protiv danaca
trappi je napravio gresku jer je trebo poceti sa pirlom i gatusom ali je njemu izgleda bilo najvaznije neprimiti gol u prvoj utakmici,
moze se cak desiti da talijani odigraju sve tri nerjeseno i da nakraju ipak prodju dalje
-
Haber
Jes' Home da je krompir, al' je ogroman!!!!ibnHome wrote:U fudbalu je sve moguce, pa i da Danci vecers izvuku vise od krompira. Medjutim...vrlo tesko. Ne samo da su Tale favoriti, nego su Danci mozda cak i *najtanji* tim prvenstva.
Zato, ako se vec kockate...Ne na Dance. Ni slucajno.
- NeKi_LiK
Kako ne volim kad pričaju o stvarima o kojima nemaju blage vezemrmot wrote:U prijevodu u glavnim Italijanskim klubovim ipak igra previše stranaca.NeKi_LiK wrote:Ne mogu vjerovat šta se sve može pročitati na forumumrmot wrote:Bitna razlika je u tome da Francuzi zaista imaju najbolji fudbal. Za razliku od Italije, nisu kupovali igrače nego su ih pravili.![]()
Kakve veze ima broj stranaca u galvnim francuskim i italijanskim klubovima sa reprezentacijom.
U Francuskoj reprezentaciji u prvoj postavi igra JEDAN igrač iz francuske lige. ukupno u reprezentaciji ih je 6-7 od kojih čevorica nemaju šanse da zaigraju. A broj francuza koji nisu doselili prije nekih 50tak godina može se nabrojati na prste jedne ruke. Dok u italijanskoj reprezentaciji igra 23 igrača iz njihove lige.
Ovim ne želim reći da je italijanska reprezentacija jača, jer ne mislim tako, nego samo da je glupost ono tvoje gore navedeno.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kako neko ima stomaka navijati za svabe?
...fuj
...fuj