McKenzie

gacko

#1 McKenzie

Post by gacko »

Narode jeste li ikad culi za doticnog ja jesam i to po losem glasu nasi bi ga trebali osuditi za ratne zlocine jer je zajedno sa cetnicima silovo djevojke u Vogosci i jos uzima sebi za pravo da se javlja.
bug

Post by bug »

Prvi zapovjednik mirovnih snaga u BiH
No_Comment

#3 Re: Mac Kenzie

Post by No_Comment »

gacko wrote:Narode jeste li ikad culi za doticnog ja jesam i to po losem glasu nasi bi ga trebali osuditi za ratne zlocine jer je zajedno sa cetnicima silovo djevojke u Vogosci i jos uzima sebi za pravo da se javlja.
Jucer je dao izjavu u vezi sa Srebrenicom...kao u tom smislu da osudjuje medije koji jednostrano opisuju zbivanja na tome podrucju i ono shto se zbivalo tamo...kao ono svi su podjednako krivi za Srebrenicku tragediju...
Opravdava Srpska orgijanja uglavnom...

! :oops:
Toozla

#4 Re: Mac Kenzie

Post by Toozla »

gacko wrote:Narode jeste li ikad culi za doticnog ja jesam i to po losem glasu nasi bi ga trebali osuditi za ratne zlocine jer je zajedno sa cetnicima silovo djevojke u Vogosci i jos uzima sebi za pravo da se javlja.
...jest....kazu da je sa Osamom Bin Ladenom dva puta vidjen na kafi kod Izetbegovica....ovih dana treba biti objavljen zvanicni izvjestaj.... :roll:
Toozla

Post by Toozla »

bug wrote:Prvi zapovjednik mirovnih snaga u BiH
...Satis Nambijar... :D
Saian

Post by Saian »

Toozla wrote:
bug wrote:Prvi zapovjednik mirovnih snaga u BiH
...Satis Nambijar... :D
Svratish Nabijash (by nadrealisti :D)
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

mamu mu njegovu fasisticku,prvo je silovao u vogosci ,pa sad porice genocid.
077

Post by 077 »

Srpski igrač...
dzida

Post by dzida »

Srpski placenik

To vec svi znaju tako da se ne treba puno uzrujavati na njegove izjave. Davno je provaljen od svih ozbiljnih i relevantnih faktora. Toliko su ga srbi zaduzili da se jadnik i prije par mjeseci morao oglasavati i u vezi kosova mada kosovo ja vjerujem ne zna ni na karti naci. Laprdao je o al-kaidi na kosovu itd.Zato,no sikiriki. Bog ce mu suditi.
water

Post by water »

dzida wrote:Srpski placenik

To vec svi znaju tako da se ne treba puno uzrujavati na njegove izjave. Davno je provaljen od svih ozbiljnih i relevantnih faktora. Toliko su ga srbi zaduzili da se jadnik i prije par mjeseci morao oglasavati i u vezi kosova mada kosovo ja vjerujem ne zna ni na karti naci. Laprdao je o al-kaidi na kosovu itd.Zato,no sikiriki. Bog ce mu suditi.
Nije bas ni tako bezopasan. Npr., ovdje kod mene, u dnevnim novinama, jedan komentator, koji ima sedmicnu kolumnu kao po pravilu citira McKenzija ili po nekog slicnog iz njegovog instituta u Kanadi, koji je kao neki geo politicki, think tank, a u stvari karina nana, puna lazi i poluistina. Dobra vijest je da ovaj komentator je omrazen od vecine ljudi koja cita ovu novinu ( njegovo ime je Jack Kelly). Ja sam slao u nekolko navrat demantije u novine sa cinjenicama za koje sam siguran da su bile lazne. Ja ne mogu da posaljem u novinu demantij i da kazem zajebi on je silovao neduzne Bosanke po Sonji u Vogosci, ili je surovao sa cetnicima jer nemam dokaza. Stoga ako iko ima ikakav dokaz o njegovim konkretnim nedjelima, molio bih ga da mi dostavi, kako bih mogao da ga iskoristim sljedeci put. (Skoro sam siguran da ce biti sljedeci put)
dzida

Post by dzida »

Mi se puno zamaramo sta ce misliti 10 kanadjana ili amerikanaca itd. koji procitaju clanak.Vaznije je, sta ce misliti prije svega obrazovan svjet koji je na primjer procitao knjigu Bila Klintona "Moj zivot" u kojoj se bez uvijanja jasno i glasno kaze ko je bio ko u ratu u Bosni. Samo da napomenem da je ta knjiga prodana u 2 miliona primjeraka, koliko je ljudi jos pored toga procitalo mozemo samo nagadjati.
Sto se tice jos novina, imamo i mi avaz i njegove novinare pa im ja pojedinima ne vjerujem ni rijec. Tako je i tamo isto.
Ovo su sve posljednji trzaji davljenika. Ali eto, ti ako mozes, posalji po nekad neki protest ili tako nesto, cisto da vide da ima i onih koji znaju da oni lazu.Pozdrav
gacko

Post by gacko »

water wrote:

Nije bas ni tako bezopasan. Npr., ovdje kod mene, u dnevnim novinama, jedan komentator, koji ima sedmicnu kolumnu kao po pravilu citira McKenzija ili po nekog slicnog iz njegovog instituta u Kanadi, koji je kao neki geo politicki, think tank, a u stvari karina nana, puna lazi i poluistina. Dobra vijest je da ovaj komentator je omrazen od vecine ljudi koja cita ovu novinu ( njegovo ime je Jack Kelly). Ja sam slao u nekolko navrat demantije u novine sa cinjenicama za koje sam siguran da su bile lazne. Ja ne mogu da posaljem u novinu demantij i da kazem zajebi on je silovao neduzne Bosanke po Sonji u Vogosci, ili je surovao sa cetnicima jer nemam dokaza. Stoga ako iko ima ikakav dokaz o njegovim konkretnim nedjelima, molio bih ga da mi dostavi, kako bih mogao da ga iskoristim sljedeci put. (Skoro sam siguran da ce biti sljedeci put)
[/sizeProbaj kontaktirati udruzenje logorasa BiH jer sve djevojke koje je on silovao su odvedene u nepoznatom pravcu i gubi im se svaki trag kontaktiraj i komisiju za trazenje nestalih mislim da mozes naci na internetu i mene to boli ja bi ga voljela vidjeti na vjesalu vjeruj mi.
packic

Post by packic »

---
Toozla

Post by Toozla »

....jojjjjjj....doktore Cimicu, nemojte OPEEEEEEETTTTTTTTTTTT.....evo sve cu priznati.... :shock:
packic

Post by packic »

---
gacko

Post by gacko »

water wrote:

ukucaj logor sonja u vogosci sad sam citala i spominju mekenzija ali navodno nikad nije podignuta optuznica jer je to precjednistvo stopiralo.To bi voljela saznati zasto ikoga bi trebalo javno zbog toga prozvati.
packic

Post by packic »

---
packic

Post by packic »

---
packic

Post by packic »

-------
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Packic, toliko su ti opsirni postovi da i onaj ko ima zelje i elana da nesto cita brzo odustane! Mozda bi najbolje bilo da i ti isto uradis sa posjetama ovom forumu :-D Unaprijed zahvalan, BOSANAC I HERCEGOVAC
repeater

Post by repeater »

----
nebi

Post by nebi »

packic wrote:censored
e,haj' nam sad jos nesto uz gusle....srpska istina u srpsko uvo
Dezze

Post by Dezze »

DA je lik valjao, ne bi ga vratili odakle je dosao.... :sad:
DeanGospo

Post by DeanGospo »

Koliko se sjecam doticni general je na platnom spisku Srpskog kongresa jedinstva, drzi predavanja na njihovim seminarima bavi se osporavanjem srpskih zlocina, te izjednacavanjem krivice.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Mi se puno zamaramo sta ce misliti 10 kanadjana ili amerikanaca itd. koji procitaju clanak.Vaznije je, sta ce misliti prije svega obrazovan svjet koji je na primjer procitao knjigu Bila Klintona "Moj zivot" u kojoj se bez uvijanja jasno i glasno kaze ko je bio ko u ratu u Bosni. Samo da napomenem da je ta knjiga prodana u 2 miliona primjeraka, koliko je ljudi jos pored toga procitalo mozemo samo nagadjati.
Sto se tice jos novina, imamo i mi avaz i njegove novinare pa im ja pojedinima ne vjerujem ni rijec. Tako je i tamo isto.
Ovo su sve posljednji trzaji davljenika. Ali eto, ti ako mozes, posalji po nekad neki protest ili tako nesto, cisto da vide da ima i onih koji znaju da oni lazu.Pozdrav
Pitanje koliko ce njih procitati tu knjigu. Moja Americka raja i ja smo u knjizari prelistali da vidimo sta ima u vezi Monike :) , kao sto je citava Amerika listala.
Post Reply