McDrive Sarajevo
-
sarajevsko_pivo
#1 McDrive Sarajevo
Jeli se gradi ovaj McDonalds kod Radon Plaze, imali slika?
- mrtva kokoš
#3 Re: McDrive Sarajevo
nista druze, ogradili su lokaciju, iskopali za temelja, sad to ucvrscuju armaturom i cim vec treba...
radovi su na pocetku nista vrijedno slikanja...
radovi su na pocetku nista vrijedno slikanja...
- karanana
#4 Re: McDrive Sarajevo
radi se nesto ali na nivou zemlje
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5 Re: McDrive Sarajevo
Maloprije sam prolazio pored...ploca ima, vidim blokovi su stigli, znaci uskoro pocinje zidanje...slikam kad budem opet prosao pored
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#6 Re: McDrive Sarajevo
jel u Bih zabranjeno telefonirat mobilnim iz auta ??
-
sarajevsko_pivo
#7 Re: McDrive Sarajevo
Hvala!
Mogli bi znaci zavrsiti do kraja godine?
Mogli bi znaci zavrsiti do kraja godine?
- Pitarrr82
#8 Re: McDrive Sarajevo
Nakon sto sam probao KFC u Cz i zaboravio sam da postoji Mc's 
-
Mr Hiccup
#9 Re: McDrive Sarajevo
"hoce li i tamo biti ista ponuda kao i u ovom i hoce li biti svinjsko meso"? 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10 Re: McDrive Sarajevo
Jok nijeToto wrote:jel u Bih zabranjeno telefonirat mobilnim iz auta ??
Čekamo da dodžu i da nas nauće svjetski ljudi.
- vox-populi
#11 Re: McDrive Sarajevo
Koji kompleksi....KatarinaKosaca wrote:
Jok nije![]()
Čekamo da dodžu i da nas nauće svjetski ljudi.
Al' bas na svakoj temi.
- zlatiborka
#12 Re: McDrive Sarajevo
Eh ovako,
prije 3 dana odosmo ja i kcer u MC-Donalds da se pocastimo. Ona onako brbljiva pita momka na kasi kada ce se otvoriti MC-drive, jer ona radi tu negdje blizu i zeli biti njihov musterija.
Kaze momak, do kraja godine, ako ne i prije da ce se otvoriti drugi MC-Donalds u Sarajevu.
Ja kad god prodjem pored MC-a kupim sladoled smjenjujuci ukus karamele, cokolade i jagode i laganao setajuci MOJIM gradom uzivam u njemu.......
Jer donedavno sam to malo zadovoljstvo mogla imati samo u drugim gradovima gdje sam se sticajem prilika zaticala veoma kratko i rijetko.

prije 3 dana odosmo ja i kcer u MC-Donalds da se pocastimo. Ona onako brbljiva pita momka na kasi kada ce se otvoriti MC-drive, jer ona radi tu negdje blizu i zeli biti njihov musterija.
Kaze momak, do kraja godine, ako ne i prije da ce se otvoriti drugi MC-Donalds u Sarajevu.
Ja kad god prodjem pored MC-a kupim sladoled smjenjujuci ukus karamele, cokolade i jagode i laganao setajuci MOJIM gradom uzivam u njemu.......
Jer donedavno sam to malo zadovoljstvo mogla imati samo u drugim gradovima gdje sam se sticajem prilika zaticala veoma kratko i rijetko.
Last edited by zlatiborka on 08/09/2011 21:20, edited 1 time in total.
-
sarajevsko_pivo
#13 Re: McDrive Sarajevo
Ovdje ce biti McDonalds u Mostaru:

- KatarinaKosaca
#14 Re: McDrive Sarajevo
A, to u Mostaru će inače biti neki trgovinski centar ili zgrada sa stanovima ili poslovni prostori?
-
sarajevsko_pivo
#15 Re: McDrive Sarajevo
Najveci shoppingcentar u BiH, kao Joker u Splita, bice u njemu u veliko Kino.KatarinaKosaca wrote:A, to u Mostaru će inače biti neki trgovinski centar ili zgrada sa stanovima ili poslovni prostori?
Prica se da bi i Zara ovdje trebala doci...
- KatarinaKosaca
#16 Re: McDrive Sarajevo
Sorry za ovaj off... ali Zara nikad nikom do sad nije htjela dati frankiciju za ove prostore. I ja sam imala ideju, nisu me htjeli ni primitisarajevsko_pivo wrote:Prica se da bi i Zara ovdje trebala doci...
Znam ljude koji su najavljivali da stiže... ništa
Voljela bih da je netko uspio.
- azurna_obala
#17 Re: McDrive Sarajevo
Nego, ko će raditi u McDrive? Da li će biti neki konkurs za prijem radnika, il' je to po nekoj unutrašnjoj hijerarhiji štela?!

- karanana
#18 Re: McDrive Sarajevo
mene je zanimao i proces zaposljavanja u mcd-u u titovoj.
ni za tamo nisam vidio oglas pa sam se zapitao kako su ljudi zaposleni.
ni za tamo nisam vidio oglas pa sam se zapitao kako su ljudi zaposleni.
- azurna_obala
#19 Re: McDrive Sarajevo
Pa da...ko su ti ljudi što rade tamo, i kako su se zaposlili?!
- automatic
#20 Re: McDrive Sarajevo
ako će fušeriti hranu kao u gradu, bolje da ne otvaraju...
prvih dana salata bila kao sa reklame, paradajz svjež ko duša, a neki dan bio, salata jarane isto ko iz kante, mljecavo, ustajalo, paradajz se sprčio i smežuro ko da je narezan prije 15 dana, pomfrit drvenast, bigmac hladan, sramota jedna...
fascinantno je kako naši ljudi uspiju srozati onakvu korporaciju i kako samo uspiju preveslati sve one striktne kontrole i procedure vezano za svježinu i toplotu obroka, baš hoće da od onoga naprave prosječan gril ko i bilo gdje uz cestu, žalosno
prvih dana salata bila kao sa reklame, paradajz svjež ko duša, a neki dan bio, salata jarane isto ko iz kante, mljecavo, ustajalo, paradajz se sprčio i smežuro ko da je narezan prije 15 dana, pomfrit drvenast, bigmac hladan, sramota jedna...
fascinantno je kako naši ljudi uspiju srozati onakvu korporaciju i kako samo uspiju preveslati sve one striktne kontrole i procedure vezano za svježinu i toplotu obroka, baš hoće da od onoga naprave prosječan gril ko i bilo gdje uz cestu, žalosno
- Toto
#21 Re: McDrive Sarajevo
prvo kod Nedima na kanal i obuku pa ondak posoazurna_obala wrote:Nego, ko će raditi u McDrive? Da li će biti neki konkurs za prijem radnika, il' je to po nekoj unutrašnjoj hijerarhiji štela?!![]()
- Edin H.
#22 Re: McDrive Sarajevo
Pa sto nisi vratioautomatic wrote:ako će fušeriti hranu kao u gradu, bolje da ne otvaraju...
- Toto
#23 Re: McDrive Sarajevo
kako ce vratit kad je pojoEdin H. wrote:Pa sto nisi vratioautomatic wrote:ako će fušeriti hranu kao u gradu, bolje da ne otvaraju...
- automatic
#25 Re: McDrive Sarajevo
pa ja, mahno sve ali jedva sažvako, nikako da shvatim kako uspjevaju u svojim mahinacijama, izgleda da i oni šefovi slabo nadgledaju, ko zna gdje se skrivaju i eskiviraju svoje obaveze, nikako negumo prihvatiti da se tako brzo srozava ugled vodećeg svjetskog lanca i to baš kod nasToto wrote:kako ce vratit kad je pojoEdin H. wrote:Pa sto nisi vratioautomatic wrote:ako će fušeriti hranu kao u gradu, bolje da ne otvaraju...
fascinantno je kako naši ljudi uspiju srozati onakvu korporaciju i kako samo uspiju preveslati sve one striktne kontrole i procedure vezano za svježinu i toplotu obroka, baš hoće da od onoga naprave prosječan gril ko i bilo gdje uz cestu, žalosno![]()
![]()
ali ako sljedeći put ponovo dobijem hladan bigmac, staru salatu i odrvenio pomfrit, tražiću da me direktor primi na razgovor, pa ćemo vidjeti...