ja sam prije tebe, ne guraj seladyblue18 wrote:Hajde mahalo razlaz
McDonalds
- mrtva kokoš
#751 Re: McDonalds
- Urban B.
#752 Re: McDonalds
alica.k wrote:samo cu jos da kazem :S
cura, nakindjurila se kolko je mogla, bling bling vristi, to minjak, stikla do neba...i ne samo jedna, bilo ih je tonu, picnule se za mcdonaldsa valjda.
muski, ista prica, wtf je ono, u coporima dolaze, zalizane glave, lakane cipelice.
ne znam, meni je bilo skroz smjesno. osjetila sam se ko da ne pripadam tamo, lol, bila sam u starkama i farmericama.
onda ti slabo gdje i pripadas ovih dana u gradu,jbt stvarno kako nije stid te momke i djevojke sto se srede i izadju u grad a onda jos odu u McD ccc
-
vryzas
#753 Re: McDonalds
opa22 wrote:do kad to mcD radi 07:30-05:00?vryzas wrote:Bio u petak oko 01:30h...dvoje ljudi ispred mene narucuju neke sladolede k&p
...dodjoh na red dok sam se dva puta okrenuo da vidim gdje su ti silni "guzinji sinovi"
...pao je veliki pomfrit, 2xBM i 2x čiz
i velika kola
![]()
Mogu reci samo jednu stvar vezano za MCD...
kola je smece![]()
Mozda do 03:00h?
- karanana
#754 Re: McDonalds
mislim da ovo nije dovoljno dokaza da tvrdis da je ovim curicama jedina stanica sinoc bio mcd.alica.k wrote:ne, jer su bile tamo sto godina, prije neg sto sam ja dosla, a otisle su iza mene (i bile jos tu dok sam obiusla krug i vratila se)...i stalno ulaze i izlaze ulaze i izlaze...i narucuju nove kole i pomfrit.karanana wrote:a jeli moguce da im je mcd bio samo usputna stanica na putu za ili sa nekog sff partija?alica.k wrote:samo cu jos da kazem :S
cura, nakindjurila se kolko je mogla, bling bling vristi, to minjak, stikla do neba...i ne samo jedna, bilo ih je tonu, picnule se za mcdonaldsa valjda.
muski, ista prica, wtf je ono, u coporima dolaze, zalizane glave, lakane cipelice.
ne znam, meni je bilo skroz smjesno. osjetila sam se ko da ne pripadam tamo, lol, bila sam u starkama i farmericama.
steta sto nemas slike da mi to vidimo.
ima li breakfast meni?
-
zonbirile
#755 Re: McDonalds
je li McD bio jučer na Čevljanovićima?
- Glas
#757 Re: McDonalds
Hajd' da se vi ne bi svađali sakupite pare i dajte meni da napravim sebi pošten ručak kod kuće ! 
-
Jaskor
#758 Re: McDonalds
Jebo MC!
- index_box
#759 Re: McDonalds
Ima Happy Meal i košta 6 KM, dođe i igračkica. Dječica zadovoljna
Tamo ne jedem jer sam sebi obećao kako ću se hraniti zdravo, a prije sam jeo po Nišu, Beogradu, Skoplju i Beču. Fin im je meni sa fishburgerom. U ovaj BiH MC sam skontao da ću voditi djecu samo kad kiša pada, nema gužve. Gumenjaci i kabanice i igračka = svi sretni 
- nepredvidiva
#760 Re: McDonalds
Ovo mi je definitivno najdraža tema, valjam se od smijeha kad pročitam neke postove
Chill out people, forum je namjenjen komentiranju a ne pljuvanju nečega
Recite šta vam se sviđa, a šta ne, šta bi ste promijenili, dodali, oduzeli, kakav vam je ukus pojedenog, to je svrha teme, zar ne?
Recite šta vam se sviđa, a šta ne, šta bi ste promijenili, dodali, oduzeli, kakav vam je ukus pojedenog, to je svrha teme, zar ne?
- Eleonora
#761 Re: McDonalds
Ja nesto prognoziram jako prljav grad nakon otvaranja Mc.
Nema gdje nece papci ostavljati one ambalaze od hrane.
Vec su poceli...
Vec su poceli...
- le piaf
-
zonbirile
#763 Re: McDonalds
-------------------Eleonora wrote:Ja nesto prognoziram jako prljav grad nakon otvaranja Mc.![]()
Vec su poceli...
za sada nose kući kao suvenire
- mrtva kokoš
#764 Re: McDonalds
pa sad hoces li ti da se valjas od smijeha ili citas hvalospjeve o meku, ne moze i jare i parenepredvidiva wrote:Ovo mi je definitivno najdraža tema, valjam se od smijeha kad pročitam neke postove![]()
- nepredvidiva
#765 Re: McDonalds
Hahaha, samo sam rekla usputSplinter wrote: pa sad hoces li ti da se valjas od smijeha ili citas hvalospjeve o meku, ne moze i jare i pare
Negooo, negdje sam vidjela da je neko napisao da je bio u pola 2 ujutro? Zanima me kako to kad na stranici piše da rade od 07:30 do 24:00
- just principe
#766 Re: McDonalds
Sočan veliki sendvič s 2 goveđa odreska od 100% goveđeg mesa u finom pecivu posutom sezamom, s izvrsnim topljenim sirom, kiselim krastavcima, sitno sjeckanim lukom i jedinstvenim Big Mac TM umakom.
- mrtva kokoš
#767 Re: McDonalds
konacno cjenovnik

- karanana
#768 Re: McDonalds
znaci nemaju breakfast meni.
a ima li mccaffe cjenovnik?
edit: ima i mccaffe cjenovnik na stranici.
a ima li mccaffe cjenovnik?
edit: ima i mccaffe cjenovnik na stranici.
- just principe
#769 Re: McDonalds
koja je to voda 2,40...odakle izvire 
-
detroit-mercy
#770 Re: McDonalds
Muska Voda iz Kladnja podno Konjuh planinejust principe wrote:koja je to voda 2,40...odakle izvire
- karanana
#771 Re: McDonalds
zemljakova "kap"just principe wrote:koja je to voda 2,40...odakle izvire
a bogati, kolko je flasa vode u prosjecnom kaficu?
- Plavo-bijeli
#772 Re: McDonalds
Neki dan sam se dobro posvađao sa mojim starim nakon što sam mu rekao da nakon 2 mjeseca neće biti redovi ispred McDonalda
On smatra između ostalog da sam ja jedini u Sarajevu koji smatra da je McDonald bezveze (to sam zaključio nakon što sam jeo u McDonaldu u Slovačkoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj i Njemačkoj) , te da su im cijene skupe.
Kaže šta fali dodati marku , marku i po za njihov pomfrit , ali je čast jesti njihov pomfrit.
Sam je priznao da im je hrana bezveze, da nema neki okus međutim bez obzira na to on smatra da je najbolje da svi prestanemo ići u čevabdzinice i buregdzinice te da svi trebamo ici u McDonald.
Potrebno je i svoju djecu koja su se tek rodila navikavat da idu u McDonald isto kao što ih vecina navikava na cevape i burek...
Mcdonald će postati glavno mjesto okupljanja svih mladih u budućnosti !
Inace svi oni koji su protiv njegovog misljenja su debili, nemaju pojma o zivotu i boli ga briga za njihovo misljenje.

On smatra između ostalog da sam ja jedini u Sarajevu koji smatra da je McDonald bezveze (to sam zaključio nakon što sam jeo u McDonaldu u Slovačkoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj i Njemačkoj) , te da su im cijene skupe.
Kaže šta fali dodati marku , marku i po za njihov pomfrit , ali je čast jesti njihov pomfrit.
Sam je priznao da im je hrana bezveze, da nema neki okus međutim bez obzira na to on smatra da je najbolje da svi prestanemo ići u čevabdzinice i buregdzinice te da svi trebamo ici u McDonald.
Potrebno je i svoju djecu koja su se tek rodila navikavat da idu u McDonald isto kao što ih vecina navikava na cevape i burek...
Inace svi oni koji su protiv njegovog misljenja su debili, nemaju pojma o zivotu i boli ga briga za njihovo misljenje.
-
detroit-mercy
#773 Re: McDonalds
Bitno je podvuci da je bila u starkama i farmericama jer pobogu starke i farmerice su ti odraz raje i urbane sredinekaranana wrote:a jeli moguce da im je mcd bio samo usputna stanica na putu za ili sa nekog sff partija?alica.k wrote:samo cu jos da kazem :S
znaci ima dobrih treba tamo. fino na godisnjem laptop u ruke u mccafe und shcmeken madchen.
- madner
#774 Re: McDonalds
Ja sam ovo svrstao pod nema materijala da se istakne. 
- alica.k
#775 Re: McDonalds
ja mislim da treba bit karakter, pa ako si protiv junk food onda budi protiv svega a ne samo protiv mcd. inace mi nije jasno zasto je neko protiv mcd a npr ok mu je pingvin...sve je to isto :SPlavo-bijeli wrote:Neki dan sam se dobro posvađao sa mojim starim nakon što sam mu rekao da nakon 2 mjeseca neće biti redovi ispred McDonalda![]()
![]()
![]()