McDonalds
- Jack Be Nimble
#301 Re: McDonalds
Je li iko uslikao njihov burger prije nego sto ga je smazao?
-
Stojadin
#302 Re: McDonalds
a o uslovima da ne govorim.. ja bi radije radio ko smecar nego se guzo i znojio po cijele dane, i jos pogotovo sa toliko musterija. + za takvu platu
- mrtva kokoš
#303 Re: McDonalds
kako vas ne mrzi naguravati se zbog jednog hamburgera 
- Troll_Happens
#304 Re: McDonalds
citajuci ovo na prvu loptu mislio sam da je sto posto @brankovacjedaneska wrote:bio sam u MCD![]()
dug red bio, ali pravo brzo se kreće... oni na vratima puštaju svakih par minuta po 10-20 osoba...
sve što sam naručio bilo je upakovano precizno i sa smislom na prelijepu čvrstu tacnu koja sa strane ima široke rubove tako da se sve može nositi vrlo lako bez straha da isklizne i sl.
bilo mi je čudno da sam odmah bez problema našao mjesto, to nisam očekivao, ali začudo i za to imaju neki trik, jer mjesta uvijek ima bez obzira kolika gužva bila![]()
otpakivanje je poseban užitak jer se sve presijava od čistoće i ljepote, u restoranu ide neka neutralna lagana melodija i sve je skockano tako da se čovjek osjeća ugodno i prijatno
prvo što sam probao bio je pomfrit i odmah sam osjetio da to nije pomfrit na koji smo navikli po našim "radnjama", ovaj pomfrit ima poseban ukus i jako je teško prestati uzimati jedan za drugim, idealno posoljen i narezan, ujednačene boje i nimalo natopljen...
big mac istina nema neku veličinu, ali ima snagu, prvi put sam osjetio šta znači ona "sitno ali dinamitno", ukus je fenomenalan, jer je sos tako sastavljen da prosječan normalan konzument ne može odoljeti...
kola sa ledom iz debele slamke koja pojačava doživljaj je preukusna i bez nje to ne bi bilo to
sve se jede lako i niko nikoga ne požuruje, jednom je svratila radnica i samo pogledala je li sve u redu, kao da želi pomoći ako bilo šta trebam, ali sve je bilo ok i ona je samo otišla po neku posebnu lopaticu za pod koja ima automatski zatvarač za mrvice i prašinu da ne bi slučajno nešto ostalo ne pobrisano...
sve je bilo na vrhunskom higijenskom i ugostiteljskom nivou, tako da nikakva zamjerka ne dolazi u obzir
na kraju sam krenuo da ostavim tacnu na predviđeno mjesto, ali je djevojka ljubazno preuzela i zahvalila...
kad sam izašao, osjetio sam tugu što je bilo potrebno 15-20-30 godina čekanja na ovako nešto, sjetio sam se svih dosadašnjih naslova o trovanjima i prljavštinama lokalnih grilova, izgoretina, grešaka, nezadovoljstva, prevara i šanerskog ponašanja kojim smo bili izloženi jedan dugi, predugi period...
nadam se da će barem od sada naši ugostitelji biti odgovorniji, disciplinovaniji i kulturniji, te da će i naši restorančići podići kvalitet i uslugu na viši nivo i krenuti u novu ozbiljniju tržišnu utakmicu...
živjeli
ali on je u banovicima tako da mislim da ce izvjestaj kasniti hahahah
- Not My Idea
#305 Re: McDonalds
o cemu ti?Wox wrote:Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.ladyblue18 wrote:Karanana, maksuz za tebe
![]()
Nadam se da znaju da se kod nas insan pere i da ne odustaju od te higijenske navike s obzirom da su oni dosli kod nas a ne mi kod njih i zato se oni moraju nama prilagoditi.
Najvaznije je da je 100 ljudi naslo stalno zaposlenje, a burgeri ce naci svoje kupce!
- Op3r4t0r
#306 Re: McDonalds
On o higijeni, a ti ko da prvi put cujes za to?Not My Idea wrote:o cemu ti?Wox wrote:Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.ladyblue18 wrote:Karanana, maksuz za tebe
![]()
Nadam se da znaju da se kod nas insan pere i da ne odustaju od te higijenske navike s obzirom da su oni dosli kod nas a ne mi kod njih i zato se oni moraju nama prilagoditi.
Najvaznije je da je 100 ljudi naslo stalno zaposlenje, a burgeri ce naci svoje kupce!
-
shuriken'
#307 Re: McDonalds
tako je! osim sto je zabranjena svinjetina, treba i abdesthanu i mesdžid napravit.Wox wrote:Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.ladyblue18 wrote:Karanana, maksuz za tebe
![]()
i zabranit da se jede lijevom rukom.
koja će se u suprotnom odsjeć.
-
Muzikjunki
#308 Re: McDonalds
Uvijek se sjetim kad sam jednom gledao onu emisiju Veliki Brat... vrsi frajer veliku nuzdu (neki vanjski WC u dvoristu, kamera snima), zavrsi posao i samo navuce trenerku i odseta... i to je bilo to, vrhunac njegove higijene!Op3r4t0r wrote:On o higijeni, a ti ko da prvi put cujes za to?Not My Idea wrote:o cemu ti?Wox wrote: Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.![]()
- Not My Idea
#309 Re: McDonalds
majko mila o cemu vi komentarisete...
post o hamburgeru post o brisanju guzice
-
shuriken'
#310 Re: McDonalds
jok o brisanju, to je cafirski, ako neima vode samo ustaneshNot My Idea wrote:![]()
majko mila o cemu vi komentarisete...
post o hamburgeru post o brisanju guzice
- Zox
#311 Re: McDonalds
U momentu kad udjes u radnju, ipak si ti usao kod njih a ne oni kod tebe.Wox wrote:
Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.![]()
- Simply_Red
#312 Re: McDonalds
a kako dođe kad naručim za ponijeti?
i do kada radi?
- piatc
#313 Re: McDonalds
Kod nas? Nije kod nas nego svugdje u svijetu gdje civilizacija nije dobacila, pa nema toalet papiraWox wrote:Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.ladyblue18 wrote:Karanana, maksuz za tebe
![]()
-
shuriken'
#314 Re: McDonalds
nije prOblem, moze i da prodje kroz njih, mozhda je to mutevelija himselfZox wrote:U momentu kad udjes u radnju, ipak si ti usao kod njih a ne oni kod tebe.Wox wrote:
Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#315 Re: McDonalds
Dobro ba jeste li vi normalni?
Haj' sad nazad na temu.
Haj' sad nazad na temu.
- irvinx1
#316 Re: McDonalds
Ovo mi je omiljena tema... Gust vas je citati
Samo nastavite tako 
- Troll_Happens
#317 Re: McDonalds
Wox wrote:Ako imaju samo toalet papire a ne i vodu, onda dzaba im sve.ladyblue18 wrote:Karanana, maksuz za tebe
![]()
sumnjam da ce ko kenjati nakon meka obicno se stvrdne ko beton i nema ici u halu par dana hahah
- SanskiBiser
#318 Re: McDonalds
Bazznians uzvratili udarac MCDu i u Huston, Texas
Cafe Pita+
Prave Bosanski Hamburger tj. hamburger u lepinji
Zipa komentara na Yelp
http://www.yelp.com/biz/cafe-pita-houston
Eto, da nam je pamet da korporaciju napravimo i Brand od ovoga

Kako bi se Ameri tek na tufahije navukli
Cafe Pita+
Prave Bosanski Hamburger tj. hamburger u lepinji
Zipa komentara na Yelp
http://www.yelp.com/biz/cafe-pita-houston
Eto, da nam je pamet da korporaciju napravimo i Brand od ovoga
Kako bi se Ameri tek na tufahije navukli
-
smijesni_ste
#319 Re: McDonalds
hahahahabuksna wrote:ma kakva reakcija jarane, vidi koji prde po forumu, a nisu ni ušli u McDonald's još...
-
Wind
#320 Re: McDonalds
...ako nista, u ovoj drzavi barem humora ne fali.....

- Not My Idea
#321 Re: McDonalds
buksna wrote:ma kakva reakcija jarane, vidi koji prde po forumu, a nisu ni ušli u McDonald's još...maxell_sarajevo wrote:Ja danas pojeo jedan Big Mac i non stop da izvinete prdim.
Ne znam jel to neka reakcija na to sto sam zadnji put prije 13 godina jeo u MCD ili je neko fush meso uvaljeno.
- nepredvidiva
#324 Re: McDonalds
Samo jedna zamjerka na hranu, nije bila vruća nego topla, a to je vjerovatno jer mnogo hrane prave odjednom da ljudi ne bi čekali. To mi se nije dešavalo u ostalim McDonald's restoranima, iako nisam morala da čekam ni sekunde, sva hrana je bila gotovo vrela. Sve ostalo je ok, ambijent jako fin, radnici veoma prijatni, doduše još je gužva, ali očekujem da se razrijedi do kraja mjeseca.
Btw, danas kad sam izašla slušam dvije britanke: "Omg, look at this, this is hilarious, look at all these people in front of McDonald's." - mislim da su htjele reći - ohanite malo ljudi
Btw, danas kad sam izašla slušam dvije britanke: "Omg, look at this, this is hilarious, look at all these people in front of McDonald's." - mislim da su htjele reći - ohanite malo ljudi
-
ActionWoman
#325 Re: McDonalds
E to mene ubi, koliko se ovaj nas svijet blamira, ko da prose. Ko da su Cevljanovici, a ne Sarajevo. Eh da je samo hilarious...nepredvidiva wrote:Samo jedna zamjerka na hranu, nije bila vruća nego topla, a to je vjerovatno jer mnogo hrane prave odjednom da ljudi ne bi čekali. To mi se nije dešavalo u ostalim McDonald's restoranima, iako nisam morala da čekam ni sekunde, sva hrana je bila gotovo vrela. Sve ostalo je ok, ambijent jako fin, radnici veoma prijatni, doduše još je gužva, ali očekujem da se razrijedi do kraja mjeseca.![]()