astrid wrote:Brankovac wrote:I dalje ne mogu da vjerujem kakve komentare ljudi pišu i koja ljubomora na McD. Ej pa McD ima svoju poslovnicu na centralnom svjetskom trgu - Times Squareu. Pa znate li koja je čast Sarajeva da ima jednu ulicu koja će se bar po McD-u moći porediti sa Times Squareom??? I evo tko je sve bio prisutan na otvaranju:
Alija Behmen, gradonačelnik najvećeg grada u BiH
Zlatko Lagumdžija, svjetski profesor i predsjednik najjače stranke u BiH
Željko Komšić, istinski domoljub koji je bio ranjen za Bosnu
Moon, ambasador najjače države na svijetu
i ostala elita!
Nisi ti dobar

...nikako

Otvorio se MCD i mada ne volim tu vrstu hrane ali eto, neka...kada pola zabiti to moze imati, neka ima i Sarajevo.
@Brankovac-ti, koji govoris da je cast sto Sarajevo ima McD si neki golem futavac, jesi majke mi.
Pa bolan, mi ugoscavali olimpijadu, glumce, muzicare, knjizevnike, Boga-oca itd. pa niko nikad nije rekao " e, cast mi je " a ne za jedan obicni McD reci takvo sta
Drugo, ne kontam kakav je ono fazon dva sata cekati da pojedes hamburger ili sta slicno u McD i sebe ba isfurati. Pa da mi je stari rekao da mu odem po hamburger i cekam, rekao bi mu da se zagrije.
Trece, porediti deset cevapa i meni u McD, moze samo hibridna generacija odrasla na MTV-u i fazonima " cooooolllll " i " by the way "