Ne znam zašto se toliko svađate i uspoređujete ćevape, pite, domaća jela i McDonald's. Nije vrijedno uspoređivati ih, to su sasvim različite vrste jela, a vjerujem da ničiji ukus nije isti, pa stoga ni svačije mišljenje nije isto.
Ispadamo veći papci kad se svađamo oko toga, zar nije ljepše dati svoj komentar i uvažiti tuđi? Ljudi odrastite! McDonald's ne predstavlja nikakvu konkurenciju domaćim jelima, pogotovo ne ćevapima, stranci i turisti dolaze u Sarajevo isključivo zbog ćevapa i pite, njima McDonald's nije zanimljiv ni sekunde.
Što se tiče cijena, mislim da su prihvatljive za naše standarde. Uspoređujući ih sa drugim zemljama u Europi, približne su, ako ne i niže. U dosta zemalja u Europi cijene su upravo u valuti €. Sigurno nitko od nas neće jesti tamo svaki dan, pa stoga zaista mislim da je par puta mjesečno sasvim ok otići u McDonald's i izdvojiti nekih 10-15 KM za solidan obrok, naravno tko voli i tko želi.
Gdje god se u svijetu otvorilo neko fancy mjesto, bila je navala prvih par dana. Ljudi hoće da probaju (a vjerujem da većina njih nije nikad), zašto im to uskratiti? Ovakve gužve neće biti za tjedan dana, u to sam potpuno sigurna.
Treba biti sretni što se naš grad obnovio, nevezano za McDonald's, trebamo raditi na tome da naš grad bude privlačan prvo nama, pa onda strancima i posjetiocima. Divno je znati da se na mjestu nekadašnjeg ekspres restorana "Bosna" otvorio novi restoran, a sasvim je nebitno njegovo ime i brend. Dragi ljudi, trebamo biti sretni što koristimo bar nešto domaće u jednom od ovakvih restorana, da zapošljavamo više od stotinu mladih ljudi i da konačno bar po jednom ovakvom restoranu kvalificiramo i našu državu na nekoj možda sasvim nebitnoj listi restorana.
Drago moje Sarajevo, budi mi lijepo još milijun godina, sa ili bez stranih restorana, ja te ipak volim najviše!