brat sinoc bio...i ono...brat bratu mi treba cca 24 markice da bi ustao i rekao elhamdulillah xD
i baj d vej...ne volim krastavce nikako
znaci...kikindo na kurac te nabijem xD

ima li gdje onlineJack Be Nimble wrote:Bolje procitati knjigu
Meni je najbolje poglavje o krompiru i kako McD dobije svoj pomfrit. Uvijek kada sam jeo pomfrit u McD pitao sam se, zasto ovo nema okusa krompira/pomfrita i zasto nije ni blizu onome sto ja napravim kod kuce.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovu temu treba arhivirati pa je izvaditi za jedno par godina i uvidjeti besmislenost 90% postova.
BHF_Manijak wrote:Krcato ko i prije!
Pa nije ovo grad od 2000 stanovnika pa da kad njih ode 200 u McD da cevadzije ostanu prazne ba, sta vam je, onaj ko je i prije izbjegavo cevabdzinicee(iz svog nekog razloga) taj ce i sad to radit, pa bio tu McD ili ne, onaj ko je isao dosad ici ce i odsad, moze on svratit nekoliko puta u Mek, ali cevap je cevap, tako da i dalje ne kontam tu pricu kako ce se cevabdzinice isprazniti!Pa nema McD kapacitet od 20.000 sjedeceih mjesta pa da ostali fast foodovi i restorani u gradu propadnu!
daj bjezi ti i tvoje alternativeAli_G wrote:Kratki rezim probanog u Mc:
Royal hamburger - meso standardni ukus, namazi standardni, labla suha k'o spuzva, krastavac prva liga, cijena 4.80
Alternativa: hamburger u Kar Kinu 3.50, bolji (hajde to je subjektivno), veci
Pomfri - tanak, ne upratih cijenu
Alternativa: u Kulovica odlican izbor sosova i ukusom su tu negdje
Coca Cola - 2.50, uzas, dok predjete od pulta do stola vec je vodenasta
Alternativa: sve drugo
Mc Flurry - dobar je, ali prejednostavan, uvijek isti mlijecni ukus, 2.60
Alternativa: sladoled u Cordobi, najbolji u gradu, kugla 1km
Vidjet cu kakav im je milkshake, kafa i kolaci. Ovo gore pobrojano ima puno kvalitetnije alternative
Dok obidjem sva ta mjesta , poludimAli_G wrote:Kratki rezim probanog u Mc:
Royal hamburger - meso standardni ukus, namazi standardni, labla suha k'o spuzva, krastavac prva liga, cijena 4.80
Alternativa: hamburger u Kar Kinu 3.50, bolji (hajde to je subjektivno), veci
Pomfri - tanak, ne upratih cijenu
Alternativa: u Kulovica odlican izbor sosova i ukusom su tu negdje
Coca Cola - 2.50, uzas, dok predjete od pulta do stola vec je vodenasta
Alternativa: sve drugo
Mc Flurry - dobar je, ali prejednostavan, uvijek isti mlijecni ukus, 2.60
Alternativa: sladoled u Cordobi, najbolji u gradu, kugla 1km
Vidjet cu kakav im je milkshake, kafa i kolaci. Ovo gore pobrojano ima puno kvalitetnije alternative
Odel ti konacno da se nahranis?Lakat Jebić wrote:hocel bit kakvih bonova?
plain vanilla wrote:BigMek - 'nako
ne svidja mi se sto svasta unutra natrpaju, ne volim mijesati okuse..a bilo je i kupusa i krastavaca i senfa i nakog sosa..
Pomfrit-kao i svugdje..nista posebno..
Kolachi-odlichni![]()
dobro za otici par puta godisnje kao i u svaki Fast Food restoran
a gdje si jeo veci?Dialer wrote:Big mac je bukvalno ovoliki "O" ...
U alti chiken je bukvalnmo ovoliko ( )samo_ovaj_put wrote:a gdje si jeo veci?Dialer wrote:Big mac je bukvalno ovoliki "O" ...