gledajte to na ovakav nacin
McDonalds
- mrtva kokoš
#1051 Re: McDonalds
ma ♥ Julianna ♥ je samo zeljela sa ovim da provuce da je jos uvijek djevojka

-
zaritisinebrute
#1052 Re: McDonalds
ovo bi pokusaj duhovitosti ... uh sto se plaho nasmijaH ...♥ Julianna ♥ wrote:Meni sinoć prahnula gurabija, krenem u Mek. Kažem ja onoj u keceljici, daj mi gurabiju i bosansku kafu za ponijet.
Gleda me blijedo ne mrda ni jednim damarom.
Rekoh kafe, gurabije ?
Ona i dalje bleji.
Opet ponovim na tečnom engleskom, kontam razumjeće, one guraby and one bosanska kahva.
Ona meni: Ma djevojko imamo samo mafine, čiz kejk i sladoled.
Ponovih, haman pred plačno stanje: Nema gurabija? Ohh..A ima li halve TO GO?![]()
Istjera me..
Ja u MeHk više ne idem od tog nemilog događaja...
- otherside
#1053 Re: McDonalds
mozda je htjela u dezulovicevom stilu da karikira odredjena aktualna desavanja
i da ne bude smijesno...kao sto meni ni ova dezuloviceva tema nije pretjerano smijesna.
sve u svemu, samo simpaticno a ako je imao pretenzije da ostavi neki dublji smisao...ne znam bas
i da ne bude smijesno...kao sto meni ni ova dezuloviceva tema nije pretjerano smijesna.
sve u svemu, samo simpaticno a ako je imao pretenzije da ostavi neki dublji smisao...ne znam bas
-
zaritisinebrute
#1054 Re: McDonalds
ja obozavam kada mi od neceg trivijalnog pravimo ama ne znam sta ... boris napisa monolog o mc-u kao da se radi o necemu sto je u istom rangu sa stvarima od zivotnog znacaja ... a svi eto pokusavaju da budu "intelektualci" ... da ispadnu duhoviti ... sarkasticni a ustvari kada pogledas da ne bi takvih koji se ubise da pokazu kako je sve to fuj ... kako smo mi koze eto zeljne zapadnog smeca ... ili ovi drugi kojima je otvorenje mc-a u nivou ulaska bih u eu (tuga koju god opciju da gledas/citas/slusas) ... otvorenje mc-a bi bilo jedno sasvim obicno otvorenje (o kojem bi se pricalo dan, dva) a ne spektakl o kojem se prica i dalje
mcdonalds fast food restoran ... nista vise od toga ...
Last edited by zaritisinebrute on 29/07/2011 16:58, edited 1 time in total.
- jedna tamo
#1055 Re: McDonalds
dok je ljeta sve je super, al čim zima dođe meki će vidjet onda 
- bandini
#1056 Re: McDonalds
zaritisinebrute wrote:ja obozavam kada mi od neceg trivijalnog pravimo ama ne znam sta ... boris napisa monolog o mc-u kao da se radi o necemu sto je u istom rangu sa stvarima od zivotnog znacaja ... a svi eto pokusavaju da budu "intelektualci" ... da ispadnu duhoviti ... sarkasticni a ustvari kada pogledas da ne bi takvih koji se ubise da pokazu kako je sve to fuj ... kako smo mi koze eto zeljne zapadnog smeca ... ili ovi drugi kojima je otvorenje mc-a u nivou ulaska bih u eu (tuga koju god opciju da gledas/citas/slusas) ... otvorenje mc-a bi bilo jedno sasvim obicno otvorenje (o kojem bi se pricalo dan, dva) a ne spektakl o kojem se prica i dalje![]()
-
GOLFER
#1057 Re: McDonalds
kompleksi su cudo, eto kako ...black wrote:hajde evo i kad bi zanemario prevelike cijene u odnosu na kolicinu, ne mogu zanemariti ukus tj neukus npr big meka, ne znam kako neko moze lagati sebe da je to nesto wauu ukusno ili da nije skupo
-
Bitte_Halt_ja_ja
#1058 Re: McDonalds
♥ Julianna ♥ wrote:Meni sinoć prahnula gurabija, krenem u Mek. Kažem ja onoj u keceljici, daj mi gurabiju i bosansku kafu za ponijet.
Gleda me blijedo ne mrda ni jednim damarom.
Rekoh kafe, gurabije ?
Ona i dalje bleji.
Opet ponovim na tečnom engleskom, kontam razumjeće, one guraby and one bosanska kahva.
Ona meni: Ma djevojko imamo samo mafine, čiz kejk i sladoled.
Ponovih, haman pred plačno stanje: Nema gurabija? Ohh..A ima li halve TO GO?![]()
Istjera me..
Ja u MeHk više ne idem od tog nemilog događaja...
Tebi sinoc prahnuo BigMac, otisla, nazderala se i vratila kuci. Sve ostalo je dio tvoje bujne maste.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1059 Re: McDonalds
Dokle ste sa filozofiranjem?

- Bloo
- Globalna šefica
#1060 Re: McDonalds
ladyblue18 wrote:Dokle ste sa filozofiranjem?![]()
ja ogladnila malo...:
- plejka2
#1062 Re: McDonalds
Maloprije prolazim pored meka naka djecurlija ispred stoji imo sam utisak da cekaju kako ce im neko kupit nesto..
A koke unutra sjede ko na minama ja sam puko od smijeha
kontam rece neko ovaj ide sam i smije se puko ko lubenica
Dobro je vako jednom godisnje odes u grad i ismijes se susumigama raznoraznim
A koke unutra sjede ko na minama ja sam puko od smijeha
- Nogatrans
#1063 Re: McDonalds
Maloprije bio,opet neka guzva potrosio 44 Km nas 5 jelo i Boga mi najeo se!!
- Drvosjeca iz Dejcica
#1064 Re: McDonalds
Jes' dobar onaj McRoyal, ćevap mu nije ni do sira. 
-
♥ Julianna ♥
#1065 Re: McDonalds
Ne moraš ić u grad plejka da se ismiješ šušumigama ..možeš to iz svog kauča u toplini doma svoga, ko ja upravo sadplejka2 wrote:Maloprije prolazim pored meka naka djecurlija ispred stoji imo sam utisak da cekaju kako ce im neko kupit nesto..
A koke unutra sjede ko na minama ja sam puko od smijehakontam rece neko ovaj ide sam i smije se puko ko lubenica
![]()
-
mumy
#1066 Re: McDonalds
Meni u Big Mac-u dosla kupus salata,royal je ok,krompirici suhi...jedino je frape od coklode dobar sto se tice okusa samo sto velika casa nije velika i sto je lik do pola napunio.Sve u svemu,preskup,da se najedem treba mi 20 KM minimalno i da zasladim.Ne skontah imaju li torte,kakve su one?Jel ko probao?
- Zox
#1067 Re: McDonalds
Bio i ja sinoc, po onome sto sam mogao smeknuti iza pulta, proces je potpuno isti kao i bilo gdje drugdje u svijetu (kao sto svaki put kazem, radio sam u mcd). uzeo royal menu i dodatni hamburger (znam sebi gibiru) i bilo je IDENTICNO kao i bilo gdje drugdje. sto je, valjda, i poenta branda. necu reci da je ukusno, to je to, znas TACNO sta ocekujes. interesantno, imam utisak da je pomfrit bolji nego kad sam ga zadnji put jeo vani u McDonaldsu. Manje je smezuran 
-
detroit-mercy
#1068 Re: McDonalds
Vazda je u Bosanaca bio cvrsci nego kod drugihZox wrote:Bio i ja sinoc, po onome sto sam mogao smeknuti iza pulta, proces je potpuno isti kao i bilo gdje drugdje u svijetu (kao sto svaki put kazem, radio sam u mcd). uzeo royal menu i dodatni hamburger (znam sebi gibiru) i bilo je IDENTICNO kao i bilo gdje drugdje. sto je, valjda, i poenta branda. necu reci da je ukusno, to je to, znas TACNO sta ocekujes. interesantno, imam utisak da je pomfrit bolji nego kad sam ga zadnji put jeo vani u McDonaldsu. Manje je smezuran
Nego imal kakvih desavnja u mehkom
-
Static-X
#1069 Re: McDonalds
sjoj meni se ide zbog igracke u happy mealu. Kakih imaju?
-
homar
#1070 Re: McDonalds
Joj kako meni nedostaju one reklame McD na portalu Sa-x 
- plejka2
#1071 Re: McDonalds
♥ Julianna ♥ wrote:Ne moraš ić u grad plejka da se ismiješ šušumigama ..možeš to iz svog kauča u toplini doma svoga, ko ja upravo sadplejka2 wrote:Maloprije prolazim pored meka naka djecurlija ispred stoji imo sam utisak da cekaju kako ce im neko kupit nesto..
A koke unutra sjede ko na minama ja sam puko od smijehakontam rece neko ovaj ide sam i smije se puko ko lubenica
![]()
-
zaritisinebrute
#1074 Re: McDonalds
auuuuu ... hajd sto mc ne mozes da smislis zbog "cijena" ... sad su jos svi oni koji misle da je big mack ukusan ili da im nije skup kompleksasi ...GOLFER wrote:kompleksi su cudo, eto kako ...black wrote:hajde evo i kad bi zanemario prevelike cijene u odnosu na kolicinu, ne mogu zanemariti ukus tj neukus npr big meka, ne znam kako neko moze lagati sebe da je to nesto wauu ukusno ili da nije skupo
- mrtva kokoš
#1075 Re: McDonalds
oni su budale ili ne znaju sta ce od para