McDonalds

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mrtva kokoš

#1051 Re: McDonalds

Post by mrtva kokoš »

ma ♥ Julianna ♥ je samo zeljela sa ovim da provuce da je jos uvijek djevojka :evil: :D
gledajte to na ovakav nacin :D
zaritisinebrute

#1052 Re: McDonalds

Post by zaritisinebrute »

♥ Julianna ♥ wrote:Meni sinoć prahnula gurabija, krenem u Mek. Kažem ja onoj u keceljici, daj mi gurabiju i bosansku kafu za ponijet.
Gleda me blijedo ne mrda ni jednim damarom.
Rekoh kafe, gurabije ?
Ona i dalje bleji.
Opet ponovim na tečnom engleskom, kontam razumjeće, one guraby and one bosanska kahva.
Ona meni: Ma djevojko imamo samo mafine, čiz kejk i sladoled.
Ponovih, haman pred plačno stanje: Nema gurabija? Ohh..A ima li halve TO GO? :roll:
Istjera me.. :roll:
Ja u MeHk više ne idem od tog nemilog događaja...
ovo bi pokusaj duhovitosti ... uh sto se plaho nasmijaH ... :zoka:
otherside

#1053 Re: McDonalds

Post by otherside »

mozda je htjela u dezulovicevom stilu da karikira odredjena aktualna desavanja :D
i da ne bude smijesno...kao sto meni ni ova dezuloviceva tema nije pretjerano smijesna.
sve u svemu, samo simpaticno a ako je imao pretenzije da ostavi neki dublji smisao...ne znam bas :roll:
zaritisinebrute

#1054 Re: McDonalds

ja obozavam kada mi od neceg trivijalnog pravimo ama ne znam sta ... boris napisa monolog o mc-u kao da se radi o necemu sto je u istom rangu sa stvarima od zivotnog znacaja ... a svi eto pokusavaju da budu "intelektualci" ... da ispadnu duhoviti ... sarkasticni a ustvari kada pogledas da ne bi takvih koji se ubise da pokazu kako je sve to fuj ... kako smo mi koze eto zeljne zapadnog smeca ... ili ovi drugi kojima je otvorenje mc-a u nivou ulaska bih u eu (tuga koju god opciju da gledas/citas/slusas) ... otvorenje mc-a bi bilo jedno sasvim obicno otvorenje (o kojem bi se pricalo dan, dva) a ne spektakl o kojem se prica i dalje 8-)

mcdonalds fast food restoran ... nista vise od toga ... :evil:
Last edited by zaritisinebrute on 29/07/2011 16:58, edited 1 time in total.
jedna tamo

#1055 Re: McDonalds

Post by jedna tamo »

dok je ljeta sve je super, al čim zima dođe meki će vidjet onda :roll:
bandini

#1056 Re: McDonalds

Post by bandini »

zaritisinebrute wrote:ja obozavam kada mi od neceg trivijalnog pravimo ama ne znam sta ... boris napisa monolog o mc-u kao da se radi o necemu sto je u istom rangu sa stvarima od zivotnog znacaja ... a svi eto pokusavaju da budu "intelektualci" ... da ispadnu duhoviti ... sarkasticni a ustvari kada pogledas da ne bi takvih koji se ubise da pokazu kako je sve to fuj ... kako smo mi koze eto zeljne zapadnog smeca ... ili ovi drugi kojima je otvorenje mc-a u nivou ulaska bih u eu (tuga koju god opciju da gledas/citas/slusas) ... otvorenje mc-a bi bilo jedno sasvim obicno otvorenje (o kojem bi se pricalo dan, dva) a ne spektakl o kojem se prica i dalje 8-)

mcdonalds fast food restoran ... nista vise od toga ... :evil:
:thumbup:
GOLFER

#1057 Re: McDonalds

Post by GOLFER »

black wrote:hajde evo i kad bi zanemario prevelike cijene u odnosu na kolicinu, ne mogu zanemariti ukus tj neukus npr big meka, ne znam kako neko moze lagati sebe da je to nesto wauu ukusno ili da nije skupo :mrgreen:
kompleksi su cudo, eto kako ...
Bitte_Halt_ja_ja

#1058 Re: McDonalds

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

♥ Julianna ♥ wrote:Meni sinoć prahnula gurabija, krenem u Mek. Kažem ja onoj u keceljici, daj mi gurabiju i bosansku kafu za ponijet.
Gleda me blijedo ne mrda ni jednim damarom.
Rekoh kafe, gurabije ?
Ona i dalje bleji.
Opet ponovim na tečnom engleskom, kontam razumjeće, one guraby and one bosanska kahva.
Ona meni: Ma djevojko imamo samo mafine, čiz kejk i sladoled.
Ponovih, haman pred plačno stanje: Nema gurabija? Ohh..A ima li halve TO GO? :roll:
Istjera me.. :roll:
Ja u MeHk više ne idem od tog nemilog događaja...

Tebi sinoc prahnuo BigMac, otisla, nazderala se i vratila kuci. Sve ostalo je dio tvoje bujne maste.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1059 Re: McDonalds

Post by ladyblue18 »

Dokle ste sa filozofiranjem? :oops: :D
Bloo
Globalna šefica

#1060 Re: McDonalds

Post by Bloo »

ladyblue18 wrote:Dokle ste sa filozofiranjem? :oops: :D

ja ogladnila malo...: :mrgreen:
shin

#1061 Re: McDonalds

Post by shin »

Ja cu u jutro zveknut nesto :lol:
plejka2

#1062 Re: McDonalds

Post by plejka2 »

Maloprije prolazim pored meka naka djecurlija ispred stoji imo sam utisak da cekaju kako ce im neko kupit nesto..
A koke unutra sjede ko na minama ja sam puko od smijeha :D kontam rece neko ovaj ide sam i smije se puko ko lubenica :D
Dobro je vako jednom godisnje odes u grad i ismijes se susumigama raznoraznim :lol:
Nogatrans

#1063 Re: McDonalds

Post by Nogatrans »

Maloprije bio,opet neka guzva potrosio 44 Km nas 5 jelo i Boga mi najeo se!!
Drvosjeca iz Dejcica

#1064 Re: McDonalds

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Jes' dobar onaj McRoyal, ćevap mu nije ni do sira. :mrgreen:
♥ Julianna ♥

#1065 Re: McDonalds

Post by ♥ Julianna ♥ »

plejka2 wrote:Maloprije prolazim pored meka naka djecurlija ispred stoji imo sam utisak da cekaju kako ce im neko kupit nesto..
A koke unutra sjede ko na minama ja sam puko od smijeha :D kontam rece neko ovaj ide sam i smije se puko ko lubenica :D
Dobro je vako jednom godisnje odes u grad i ismijes se susumigama raznoraznim :lol:
Ne moraš ić u grad plejka da se ismiješ šušumigama ..možeš to iz svog kauča u toplini doma svoga, ko ja upravo sad :lol:
mumy

#1066 Re: McDonalds

Post by mumy »

Meni u Big Mac-u dosla kupus salata,royal je ok,krompirici suhi...jedino je frape od coklode dobar sto se tice okusa samo sto velika casa nije velika i sto je lik do pola napunio.Sve u svemu,preskup,da se najedem treba mi 20 KM minimalno i da zasladim.Ne skontah imaju li torte,kakve su one?Jel ko probao?
Zox

#1067 Re: McDonalds

Post by Zox »

Bio i ja sinoc, po onome sto sam mogao smeknuti iza pulta, proces je potpuno isti kao i bilo gdje drugdje u svijetu (kao sto svaki put kazem, radio sam u mcd). uzeo royal menu i dodatni hamburger (znam sebi gibiru) i bilo je IDENTICNO kao i bilo gdje drugdje. sto je, valjda, i poenta branda. necu reci da je ukusno, to je to, znas TACNO sta ocekujes. interesantno, imam utisak da je pomfrit bolji nego kad sam ga zadnji put jeo vani u McDonaldsu. Manje je smezuran :)
detroit-mercy

#1068 Re: McDonalds

Post by detroit-mercy »

Zox wrote:Bio i ja sinoc, po onome sto sam mogao smeknuti iza pulta, proces je potpuno isti kao i bilo gdje drugdje u svijetu (kao sto svaki put kazem, radio sam u mcd). uzeo royal menu i dodatni hamburger (znam sebi gibiru) i bilo je IDENTICNO kao i bilo gdje drugdje. sto je, valjda, i poenta branda. necu reci da je ukusno, to je to, znas TACNO sta ocekujes. interesantno, imam utisak da je pomfrit bolji nego kad sam ga zadnji put jeo vani u McDonaldsu. Manje je smezuran :)
Vazda je u Bosanaca bio cvrsci nego kod drugih :dance:
Nego imal kakvih desavnja u mehkom :mrgreen: .
Static-X

#1069 Re: McDonalds

Post by Static-X »

sjoj meni se ide zbog igracke u happy mealu. Kakih imaju?
homar

#1070 Re: McDonalds

Post by homar »

Joj kako meni nedostaju one reklame McD na portalu Sa-x :zzzz:
plejka2

#1071 Re: McDonalds

Post by plejka2 »

♥ Julianna ♥ wrote:
plejka2 wrote:Maloprije prolazim pored meka naka djecurlija ispred stoji imo sam utisak da cekaju kako ce im neko kupit nesto..
Ne moraš ić u grad plejka da se ismiješ šušumigama ..možeš to iz svog kauča u toplini doma svoga, ko ja upravo sad :lol:
:lol: :lol: :skoljka:
Alloni

#1072 Re: McDonalds

Post by Alloni »

.
ssmmiilleeyy

#1073 Re: McDonalds

Post by ssmmiilleeyy »

BIG MAK DIZDAR :D
zaritisinebrute

#1074 Re: McDonalds

GOLFER wrote:
black wrote:hajde evo i kad bi zanemario prevelike cijene u odnosu na kolicinu, ne mogu zanemariti ukus tj neukus npr big meka, ne znam kako neko moze lagati sebe da je to nesto wauu ukusno ili da nije skupo :mrgreen:
kompleksi su cudo, eto kako ...
auuuuu ... hajd sto mc ne mozes da smislis zbog "cijena" ... sad su jos svi oni koji misle da je big mack ukusan ili da im nije skup kompleksasi ... :evil:
mrtva kokoš

#1075 Re: McDonalds

Post by mrtva kokoš »

oni su budale ili ne znaju sta ce od para :lol: :lol: :lol:
Locked