Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:ja ne znam sta vama bi pa da totalno, ali toalno skrenete s teme. evo citam vase postove i apsolutno ni ne kontam sta je cilj vase rasprave niti sta je pokrenulo ovo.
mcdonalds u sarajevu.
Malo highlights, hebo ga ti...
kao cocktail sauce uz pohovane skampe.
Jao dobre teme, steta sto je ne upratih stranicu ranije
Ismijah se kako jedan drugog optuzuju za papanluk a onda u istom postu iznese bruku generalizacija i gluposti da pokaze svoj. Onda mu drugi replicira isto tako
dakle, dosli smo do zakljucka da McDonald's deblja one koji nemaju mjeru u jelu, a to znaci da se treba znati obuzdati, ma koliko njihovi slasni okusi bili neodoljivi i privlacni... nedavno je u juznoafrickoj republici jedna prelijepa vitka zirafa bila neoprezna, pa je znala kod njih svracati i 3x dnevno, nazalost to je rezultiralo povecanjem tjelesne mase za preko 600%, pa vi vidite...
Šeha wrote:Jao dobre teme, steta sto je ne upratih stranicu ranije
Ismijah se kako jedan drugog optuzuju za papanluk a onda u istom postu iznese bruku generalizacija i gluposti da pokaze svoj. Onda mu drugi replicira isto tako
Bosno moja poharana
što je najpotresnije, slabo ti tu ko ima veze s bosnom
Bosno moja poharana
Jos da je tema Bosna...
inace, slabo ti ko na ovoj temi ima veze sa MD, ali svi pricaju.
Bosno moja poharana
Jos da je tema Bosna...
inace, slabo ti ko na ovoj temi ima veze sa MD, ali svi pricaju.
jah, zbogom bosno odoh u (MD u) saraj'vo. a rekoh to više zbog onog njegovog Bosno moja poharana.
a to da slabo ko ima veze sa MD to vjerovatno stoji. Evo ja prvi
fatality wrote:
to neko ima neke komplekse ha
jos sad kad ti kazem da sam rodom iz sarajeva ima da crknes od muke
ali neka ja sam se fino uklopio u ovaj papanluk u BECU , meni super , sve papak do papka , teze me raspoznaju
I OVO kaze nekome da ima komplekse?
Inace, u Bec uglavnom dolaze proleti.
Ako nesto opasno zabrljam ovdje gdje sam, pa me protjeraju...MOZDA dodjem u Bec. Jos uvijek je bolji od Sarajeva.
P.S. Kako su ti Rumuni?
Ja sam čula da hoće i nadam se da hoće A priča da će McD ugroziti ćevape je nešto najsmješnije što sam čula ikad. Ako neko voli ćevape on će ih jesti bio McD tu ili ne. I mislim da treba da imamo McD u Sa jer je sramota da sve države u skoro svim gradovima imaju a mi u glavnom gradu nemamo Takođe mislim da bi se otvaranje McD u Sa isplatilo. Toliko od mene
jedno je sigurno, a to je da ne postoji niti jedan dokaz da mcdonalds dolazi u altu. ne kazem da mozda nece doci ali trenutno ne postoji niti jedan pisani trag niti je i na jednoj listi potencijalnih korisnika altinih prostora. imamo naravno supermarket, imamo fitnes centar, imamo nekakvu knjizaru.....ako neki kazu da se ovo drzi kao tajna i kao imaju informaciju iz prve ruke koja je procurila do njih, garantujem da to nije tacno. mcdonalds je firma kojoj je vise od 50% vrijednosti u njegovom imenu, brandu i marketingu. i zasto bi takva firma krila i tajila da dolazi u sarajevo? upravo obratno, da je istina da u septembru dolaze u sarajevo, oni bi vec imali reklame po televiziji, zakupili najbolje bilboarde od ilidze do marin dvora, organizovali vec neka okupljanja sa onim njihovim klaunom i djecom....marketinska kampanja bi vec uveliko krenula.