Sad mozete temu zatvoritielsasemsa wrote:Kakav Mcdonalds,ljudi ,sta ce vam ,imata pite cevape,blago vama,mi koji zivimo u Americi ne dostaju cevapi,pite.nikada nebi pozeljela pojesti hamburger,ali sam zeljna nasi ascinica.
McDonald's u Sarajevu???
-
in33sa
#576 Re: McDonald's u Sarajevu???
-
k_c
#577 Re: McDonald's u Sarajevu???
McDonalds se otvara u Sarajevu u ALTA centru na Marin Dvoru! mislim da je otvaranje u oktobru! vlasnig tog centra je amerikanac i sve je dogovoreno sa Mc!
To treba pozdraviti jer ce Sarajevo napokon dobiti ono sto ima svaka metropola! pa ko voli nek izvoli!..
To treba pozdraviti jer ce Sarajevo napokon dobiti ono sto ima svaka metropola! pa ko voli nek izvoli!..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#578 Re: McDonald's u Sarajevu???
aha, a sta je sa clankom na saxu prije nekoliko dana gdje kazu da nemaju namjeru otvarati u Sa?k_c wrote:McDonalds se otvara u Sarajevu u ALTA centru na Marin Dvoru! mislim da je otvaranje u oktobru! vlasnig tog centra je amerikanac i sve je dogovoreno sa Mc!
ako je istina sto kazes, daj izvor.
Rekla kazala, nista to....
- mayab
- sodom
#580 Re: McDonald's u Sarajevu???
đe si metropola .k_c wrote:McDonalds se otvara u Sarajevu u ALTA centru na Marin Dvoru! mislim da je otvaranje u oktobru! vlasnig tog centra je amerikanac i sve je dogovoreno sa Mc!
ATILA RULES
-
paral0c0
#581 Re: McDonald's u Sarajevu???
Mislio sam da ce MCD biti u BBI centru, ali ipak nece, nadam se da ce ipak biti u Alti 
- spreca
#582 Re: McDonald's u Sarajevu???
k_c wrote:McDonalds se otvara u Sarajevu u ALTA centru na Marin Dvoru! mislim da je otvaranje u oktobru! vlasnig tog centra je amerikanac i sve je dogovoreno sa Mc!
Dok je u SA buregdzinci,cevabdzinci i ascinci moja noga a ni pfening nece uci u tu kucu da joj ne nazivam ime.Ovdje gdje sam momentalno ih ima da se ne lazem preko 100 ali tamo nisam potrosio ni kinte jer je okolo mnogo bolje i ukusmije hrane.
-
paral0c0
#583 Re: McDonald's u Sarajevu???
MCD je dobar vako za popit sokic, sladoled, salatu, ali isto po nekad i MCChicken i tako....
- VR6
#584 Re: McDonald's u Sarajevu???
Nema to veze sa tim, ne znam sta se svi zale, al hrana im uopste nije losa. Ja cesto odem u MC kad ga ima gdje zalutam. Ev prekjucer bio u Splitu i navratio, puno raje, nemozes stola slobodnog naci, na kasama red od po 3-4 covjeka (a imaju 3 kase), narucis i dobijes sto zelis u roku od minutu. Meni se kod MC-a svidja sto uvijek dobijes isti ukus, bas onaj koji zelis. Sa cevapima i hamburgerima to ne ide tako, jednom su ok, drugi put su malo drugaciji, treci put puni zlipa da ih nemogu ni jesti da valja. Mozda tebi to ne smeta, meni to smeta. MC mi dodje nesto kao pekara ili kruh, uvijek dobijem ukus koji ocekujem, uzeo ga danas ili za 5 mjeseci. Istina, od one mikrohrane se tesko najesti, al zbog dobrog ukusa, sto da neAdriatic wrote:Ma možemo mi pričati šta hoćemo , ali mislim da u ovom gradu ima toliko snobova, da bi imali rekordnu prodaju.
I pritom nije uopšte važan kvalitet, tj. važno je da je to "stranjsko" Eeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj
- nosara
#585 Re: McDonald's u Sarajevu???
Neka otvore, nije problem...
Ali koji mehanizmi postoje u ovoj drzavi koji ce garantovat evropski kvalitet sirovina od kojih se ta cuda GMO-a prave...
Na kraju ce biti da ce rulja placat tri puta skuplje ono sto vec ima u cevapima i nasim slavnim pljeskama...
Al', ko sto jedan rece, taj moderni gril ce od Sarajeva napravit metropolu, pa nek pohitaju, jerbo tonemo u glib provincionalizma...
Jos nesto, ovo sa salatama, pa da su cevapima trebale salate, bilo bi ih...
Sveto trojstvo kulinarstva: cevapi, dobro naparen somun i kilo i po luka. Tacka...
Ali koji mehanizmi postoje u ovoj drzavi koji ce garantovat evropski kvalitet sirovina od kojih se ta cuda GMO-a prave...
Na kraju ce biti da ce rulja placat tri puta skuplje ono sto vec ima u cevapima i nasim slavnim pljeskama...
Al', ko sto jedan rece, taj moderni gril ce od Sarajeva napravit metropolu, pa nek pohitaju, jerbo tonemo u glib provincionalizma...
Jos nesto, ovo sa salatama, pa da su cevapima trebale salate, bilo bi ih...
Sveto trojstvo kulinarstva: cevapi, dobro naparen somun i kilo i po luka. Tacka...
- trinaesti
#586 Re: McDonald's u Sarajevu???
ja želim mc donald's ne samo u sarajevu, nego u svakom vecem gradu u bosni i hercegovini!
ko ne voli, nek ne jede.
ko ne voli, nek ne jede.
-
paral0c0
#587 Re: McDonald's u Sarajevu???
Ovde ce valjda biti prvi MCD u BiH:

- hakazvaka
-
pita
#589 Re: McDonald's u Sarajevu???
shake je ok...babyline wrote:njihovi shakovi i sladoledi su masnoca zivaparal0c0 wrote:MCD je dobar vako za popit sokic, sladoled, salatu, ali isto po nekad i MCChicken i tako....
ostalo je ugodno..za visok holesterol i secer
- IBM
#590 Re: McDonald's u Sarajevu???
Navodno Mc ce biti u bivsem crnom labudu na ferhadiji....to je najnoviji trac
-
latinalover
#591 Re: McDonald's u Sarajevu???
mislis gdje je bio sarby?IBM wrote:Navodno Mc ce biti u bivsem crnom labudu na ferhadiji....to je najnoviji trac
- hakazvaka
#592 Re: McDonald's u Sarajevu???
ferhadija nije bas najbolje mjesto za Mc.
najbolje bi bilo negdje gdje ima puno skola, centru nekom..
ko dodje na carsiju taj ce 99% na vapache
-
latinalover
#593 Re: McDonald's u Sarajevu???
ma bice u ononm el-te centru .a to i jeste najbolje..jer je no dolepostao fency diohakazvaka wrote:ferhadija nije bas najbolje mjesto za Mc.
- karanana
#594 Re: McDonald's u Sarajevu???
gdje je crni labud na ferhadiji? zar crni labud nije kod holiday inna, izmedju holiday inna i unitica odnosno odmah uz onaj novi centar sto se pravi?
- Sunrise00
#595 Re: McDonald's u Sarajevu???
Vils bi bio odlicna lokacijahakazvaka wrote:ferhadija nije bas najbolje mjesto za Mc.
- Mendoza
#596 Re: McDonald's u Sarajevu???
u Alta centru kod Holiday Inn-a ce biti.izgleda 99%... 
- karanana
#597 Re: McDonald's u Sarajevu???
otkud znate sa tolikom sigurnoscu da ce biti u alti? prije neki dan citam da mcdonalds nije zainteresovan za sarajevo direktno. jeli to neko otkupio franshizu?
- alica.k
#598 Re: McDonald's u Sarajevu???
ja na sa-c.info procitah prije koji dan "100% provjereno"karanana wrote:otkud znate sa tolikom sigurnoscu da ce biti u alti? prije neki dan citam da mcdonalds nije zainteresovan za sarajevo direktno. jeli to neko otkupio franshizu?
e sad dje je ko provjeravao ne znam.
treci post odozgo.
- hakazvaka
#599 Re: McDonald's u Sarajevu???
ma kakvi ba.. i ja sam citao oficijelnu izjavu da nije zainteresovan za bih zbog malog broja stanovnikakaranana wrote:otkud znate sa tolikom sigurnoscu da ce biti u alti? prije neki dan citam da mcdonalds nije zainteresovan za sarajevo direktno. jeli to neko otkupio franshizu?
-
paral0c0
#600 Re: McDonald's u Sarajevu???
Nemoj buncat, zbog cega onda Skoplje ima 2 MCD????hakazvaka wrote:ma kakvi ba.. i ja sam citao oficijelnu izjavu da nije zainteresovan za bih zbog malog broja stanovnikakaranana wrote:otkud znate sa tolikom sigurnoscu da ce biti u alti? prije neki dan citam da mcdonalds nije zainteresovan za sarajevo direktno. jeli to neko otkupio franshizu?
Bogatiji smo, veci, vise turista imamo od Skopje.