MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Podforum za motocikliste...
Post Reply
DaysleepeR

#1 MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by DaysleepeR »

Htjeli smo uraditi nešto kako bi dočekali čovjeka koji je poznat po tome da voli motore.

Na kraju je proveo toliko vremena sa nama da je propustio press u Domu Armije.

http://www.sff.ba/image_gallery/show/id/174

Image

Image

Šta god neko mislio o SFF-u, naš grad ima dosta toga ponuditi ljudima koji ga posjete.

više slika uskoro...
nosara

#3 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by nosara »

:thumbup:
karanana

#4 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by karanana »

ne zalazim na ovaj podforum cesto i mrzim sff, ali vama svaka cast jer ste se nasli i ponudili nasem gostu malo zabave i druzenja koje on cijeni i voli vjerovatno vise od laznih crvenih karpeta, sminkera koji se setaju oko onih satora i tako nekakvih press konferencija.....
...samo izgleda da se olive nije mogao otarasit ni kad je bio sa vama.
sjecate li se one epizode popaja kad je oliva hipnotizirana.........ja volim mikija, ja volim mikija, ja volim mikija
DaysleepeR

#5 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by DaysleepeR »

upravo nam je i bio cilj izvuci ga iz VIP protokola i malo se zajebavat na najnormalniji nacin

cak je pao na poznatu foru kad ga je nas jedan clan zamolio za foto pa mu uvalio aparat da slika njega sa jaranom :)

a oliva ne oliva, ljudi iz SFF-a su sa odusevljenjem prihvatili ideju, tretirali i nas kao zvijezde i njima se mozemo samo zahvaliti, ponavljam sta god neko mislio o njima...
DaysleepeR

#6 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by DaysleepeR »

cuj D.e.p.o portal spam, uglavnom tamo ima tekst i video
phil manzanera

#8 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by phil manzanera »

Ovo sa Mickey Rourke-om je sampionski odradjeno, svaka cast............... :thumbup:
Gorštak

#9 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by Gorštak »

Jel' mu ovo FK Sarajevo tetovaža na ramenu?
Ne kontam :?
DaysleepeR

#10 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by DaysleepeR »

ma ovo se Šoba zajebavao i namontirao mu :)

Phil, žao mi je što nisi bio u Sarajevu, fino smo se zezali
black

#11 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by black »

sleeperu evo nesto za tebe, naravno i za ostalu raju :mrgreen:
izvinjavam se za diverziju :mrgreen:

Image

Nicodemus - What For? (Underrated American Biker Art Rock)1980
Amazing underground american biker art rock. It sad that there is not much talk of Necodemus. The guy has made a number private press Lp's since the 70s which vary intentionally from Album to Album. Acid Folk, Biker Rock, Damage Proto-Punk, and bizarre Effected tracks that sound like Chrome.

Except from Article on Necodemus,
"Nicodemus has produced a body of work over his more than 30-year career that is stunning in its breadth and shocking in its level of accomplishment, yet is so underexposed that many have never heard of a man whose best music is easily on a par or better than the work of auteurs ranging from Lou Reed to Neil Young to John Lennon to Brian Wilson to Bruce Springsteen. Perhaps it's too much to ask that the terminally clueless Rolling Stone Record Guide have caught on, but St. Nic has been consistently overlooked even by self-proclaimed 'underground' guides like The Trouser Press Record Guide or Unknown Legends Of Rock. Excepting a brief blurb in Jello Biafra's section of the RE/Search book Incredibly Strange Music, Vol. 2 and an error-riddled article in Motorbooty magazine, precious few signposts point the music consumer towards Nicodemus' work. Given that the world of music journalism is prone to hyperbole, many may choose to doubt my words, but the proof is in the music: a couple of listens to amazing songs like "Sometimes I Can't Sleep", "They Whisper Here", "One Way", or "When The Daylight Fades To Nothing" should convince even the most skeptical that Nicodemus' music deserves to be considered among the most creative musical art of the last thirty years."

Code: Select all

http://www.mediafire.com/?ij2iwlzmmb2
http://lix.in/-446c17
realna do boli

#12 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by realna do boli »

Cini mi se simpaticno i nesto drugacije ..ali samo jedno pitanje van teme koje me mucu u BiH svaki put kada vidim bajkere ..ne dripce koji voze motore..zasto pobogu ne nosite zastitne kacige i u gradu.
SSemir

#13 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by SSemir »

svaka cast za ovo :thumbup:

jel Boga ti, sta on kaze u vezi SFF i grada, onako.
pretpostavljam da je sa vama opusteno pricao, nije morao se uvlaciti kao na zvanicnim press-icama
Como_Sarajevo

#14 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by Como_Sarajevo »

realna do boli wrote:Cini mi se simpaticno i nesto drugacije ..ali samo jedno pitanje van teme koje me mucu u BiH svaki put kada vidim bajkere ..ne dripce koji voze motore..zasto pobogu ne nosite zastitne kacige i u gradu.
Kako ko,većina nosi šljemove.Po velikim vrućinama i nije baš prijatno ispod integralne kacige,barem po gradu.
realna do boli

#15 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by realna do boli »

Ne bih da zacatavam ovu temu, ali samo, opet pitanje, moraju li se po zakonu nositi kacigeu BiH.
Sve dodatne komentare unaprijed znam ..Znaci..postoji li taj zakon ili ne i kolike su kazne..i necu vise :)
Dr.kure

#16 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by Dr.kure »

Shoba wrote:Image
Ma ja....
Mickey stari huligan s sjevera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DaysleepeR

#17 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by DaysleepeR »

realna do boli wrote:Ne bih da zacatavam ovu temu, ali samo, opet pitanje, moraju li se po zakonu nositi kacigeu BiH.
Sve dodatne komentare unaprijed znam ..Znaci..postoji li taj zakon ili ne i kolike su kazne..i necu vise :)
da po zakonu se moraju nositi

većina bajkera ih nosi po gradu ostatak ne nosi kada je prevruće na vlastitu zakonsku i sigurnosnu odgovornost. ne kontam svrhu pitanja, odgovornost pred zakonom je individualna a ne grupna ii klubska stvar

i da ne začatavaj više :D
DaysleepeR

#18 Re: MC Rajvosa & SFF dobrodošlica i pratnja Mickey Rourkeu

Post by DaysleepeR »

SSemir wrote:svaka cast za ovo :thumbup:

jel Boga ti, sta on kaze u vezi SFF i grada, onako.
pretpostavljam da je sa vama opusteno pricao, nije morao se uvlaciti kao na zvanicnim press-icama
nismo pomenuli ni SFF ni grad, zajebancija je bila tipa fuck this fuck that, i slicno...
Post Reply