Mc Donalds u Sarajevu?!
-
sarajevsko_pivo
#1251 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Gdje si ti vidio logiku u avazovim tekstovima i svemu vezanom za avaz?[/quote]
to je već posebna priča, ali koja se može i na (skoro) sve ostale medije. Naravno, govori o ozbiljnosti urednika, koji u jednom momentu pljuje po nekome, a u drugom se poziva na taj izvor[/quote]
Oni se ne pozivaju na izvor, oni jednostavno kopiraju bez navodjenja izvora. Ili kazu da je "iz pouzdanih izvora".
Glupost je smatrati "avaz" za bilo sta vise osim nekvalitetnog tariguza.[/quote]
Avaz sam otvara Mc Donalds to je svakom jasno. Restoran u Tuzli bice u Avazovom objektu, Restoran u Sarajevo pored Radon Plaze, Avazov arhitekta radi na restoranima, itd, itd...
to je već posebna priča, ali koja se može i na (skoro) sve ostale medije. Naravno, govori o ozbiljnosti urednika, koji u jednom momentu pljuje po nekome, a u drugom se poziva na taj izvor[/quote]
Oni se ne pozivaju na izvor, oni jednostavno kopiraju bez navodjenja izvora. Ili kazu da je "iz pouzdanih izvora".
Glupost je smatrati "avaz" za bilo sta vise osim nekvalitetnog tariguza.[/quote]
Avaz sam otvara Mc Donalds to je svakom jasno. Restoran u Tuzli bice u Avazovom objektu, Restoran u Sarajevo pored Radon Plaze, Avazov arhitekta radi na restoranima, itd, itd...
- seln
#1252 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Da citiram sam sebe...sarajevsko_pivo wrote:
Djeco moja, jos mnogo puta ce divlje patke letjeti na jug i vracati se, jos mnogo puta ce bizoni krenuti ka sjevernoj preriji...ali MD nece doci u Sarajevo.
- iLLusion
#1253 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Nije bilo zanimljivo prvi put, a vala nije nešto zanimljivo ni sada.seln wrote:Da citiram sam sebe.../
Djeco moja, jos mnogo puta ce divlje patke letjeti na jug i vracati se, jos mnogo puta ce bizoni krenuti ka sjevernoj preriji...ali MD nece doci u Sarajevo.
-
sarajevsko_pivo
- seln
#1255 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Znam, iluzije su daleko zanimljivije.iLLusion wrote:Nije bilo zanimljivo prvi put, a vala nije nešto zanimljivo ni sada.seln wrote:Da citiram sam sebe.../
Jebote, neko pusti u opticaj lafinu o MD u Sarajevu, odmah je prenesu svi mediji, a taj ko je pustio laz u opticaj ima potvrdu za svoju laz....bilo u novinama.
Uneredim se na danasnji zurnalizam i medije.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1256 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ali malo je čudno što to Fahro nije eksplicitno rekao u Avazu... Da ON otvara McDonalds. I otkud sad neke firme Zelo, Giese?sarajevsko_pivo wrote:Avaz sam otvara Mc Donalds to je svakom jasno. Restoran u Tuzli bice u Avazovom objektu, Restoran u Sarajevo pored Radon Plaze, Avazov arhitekta radi na restoranima, itd, itd...
- seln
#1257 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
"Gliese" je relativno cesto prezime u Njemackoj, postoji vise preduzeca sa tim imenom, ali ni jedno koje ima veze sa MD.Entropio wrote:Ali malo je čudno što to Fahro nije eksplicitno rekao u Avazu... Da ON otvara McDonalds. I otkud sad neke firme Zelo, Giese?sarajevsko_pivo wrote:Avaz sam otvara Mc Donalds to je svakom jasno. Restoran u Tuzli bice u Avazovom objektu, Restoran u Sarajevo pored Radon Plaze, Avazov arhitekta radi na restoranima, itd, itd...
Imena "Gliese" i "MD" se pojavljuju zajedno samo na jednoj temi
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/foru ... read/3651/
Fahro, dva Big MC menija za ponijeti.
-
sarajevsko_pivo
#1258 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Djeco moja, jos mnogo puta ce divlje patke letjeti na jug i vracati se, jos mnogo puta ce bizoni krenuti ka sjevernoj preriji...ali MD nece doci u Sarajevo.[/quote][/quote]
Nije bilo zanimljivo prvi put, a vala nije nešto zanimljivo ni sada.
[/quote]
Znam, iluzije su daleko zanimljivije.
Jebote, neko pusti u opticaj lafinu o MD u Sarajevu, odmah je prenesu svi mediji, a taj ko je pustio laz u opticaj ima potvrdu za svoju laz....bilo u novinama.
Uneredim se na danasnji zurnalizam i medije.[/quote]
Jeli ti vidis da je Avaz potvrdio da Mc Donalds gradi objekat na njegovom zemljistu, jeli isto tako vidis da je McD kupio prostor u Avazom centru u Tuzli.
Sta ti sada nije jasno, ili ti je mozda krivo sto McD dolazi u BiH?
Nije bilo zanimljivo prvi put, a vala nije nešto zanimljivo ni sada.
Jeli ti vidis da je Avaz potvrdio da Mc Donalds gradi objekat na njegovom zemljistu, jeli isto tako vidis da je McD kupio prostor u Avazom centru u Tuzli.
-
ig78sa
#1259 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
najludja tema na forumu

-
neki
#1260 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Licno sam vidio gotove izvedbene projekte za oba, za onaj u nedjaricima podnesen zahtjev za gradjevinsku dozvolu opstini ilidza, onaj u titovoj se uveliko renovira vec mjesec dana. Investitor Zalo d.o.o. Visoko. U julu bi trebao biti otvoren. Ne trebaju ti novine da se informises, ionako s informacijom kasne dva mjeseca, prosetaj do titove, proviri i popricaj s ljudima koji rade, cesto je tu i nadzor ispred investitoraseln wrote:Znam, iluzije su daleko zanimljivije.iLLusion wrote: Nije bilo zanimljivo prvi put, a vala nije nešto zanimljivo ni sada.
- Entropio
#1261 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Zalo == Fahro?neki wrote:Licno sam vidio gotove izvedbene projekte za oba, za onaj u nedjaricima podnesen zahtjev za gradjevinsku dozvolu opstini ilidza, onaj u titovoj se uveliko renovira vec mjesec dana. Investitor Zalo d.o.o. Visoko. U julu bi trebao biti otvoren. Ne trebaju ti novine da se informises, ionako s informacijom kasne dva mjeseca, prosetaj do titove, proviri i popricaj s ljudima koji rade, cesto je tu i nadzor ispred investitoraseln wrote:Znam, iluzije su daleko zanimljivije.iLLusion wrote: Nije bilo zanimljivo prvi put, a vala nije nešto zanimljivo ni sada.
- seln
#1262 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Je li u ovom avaz centru u Tuzli (slika iz februara)sarajevsko_pivo wrote: Jeli ti vidis da je Avaz potvrdio da Mc Donalds gradi objekat na njegovom zemljistu, jeli isto tako vidis da je McD kupio prostor u Avazom centru u Tuzli.

Meni je krivo kad Bosanci opravdavaju viceve o njima.
-
ins
#1263 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ne postoji firma Zalo d.o.o. Visoko u registru UIO 
- seln
#1264 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ma sta ti znas, @neki je licno vidioins wrote:Ne postoji firma Zalo d.o.o. Visoko u registru UIO
-
sarajevsko_pivo
#1265 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Jest u tom centru ce biti McD!seln wrote:Je li u ovom avaz centru u Tuzli (slika iz februara)sarajevsko_pivo wrote: Jeli ti vidis da je Avaz potvrdio da Mc Donalds gradi objekat na njegovom zemljistu, jeli isto tako vidis da je McD kupio prostor u Avazom centru u Tuzli.
-
neki
#1266 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
greskains wrote:Ne postoji firma Zalo d.o.o. Visoko u registru UIO
-
sarajevsko_pivo
#1267 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Licno sam vidio gotove izvedbene projekte za oba, za onaj u nedjaricima podnesen zahtjev za gradjevinsku dozvolu opstini ilidza, onaj u titovoj se uveliko renovira vec mjesec dana. Investitor Zalo d.o.o. Visoko. U julu bi trebao biti otvoren. Ne trebaju ti novine da se informises, ionako s informacijom kasne dva mjeseca, prosetaj do titove, proviri i popricaj s ljudima koji rade, cesto je tu i nadzor ispred investitora[/quote]
Drago mi je sto domaci investitor otvara McDonalds a ne iz susjednih zemalja!
Licno sam vidio gotove izvedbene projekte za oba, za onaj u nedjaricima podnesen zahtjev za gradjevinsku dozvolu opstini ilidza, onaj u titovoj se uveliko renovira vec mjesec dana. Investitor Zalo d.o.o. Visoko. U julu bi trebao biti otvoren. Ne trebaju ti novine da se informises, ionako s informacijom kasne dva mjeseca, prosetaj do titove, proviri i popricaj s ljudima koji rade, cesto je tu i nadzor ispred investitora[/quote]
Drago mi je sto domaci investitor otvara McDonalds a ne iz susjednih zemalja!
-
ins
#1268 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ta ima.
Zelo d.o.o. Sarajevo
Titova 6
Zelo d.o.o. Sarajevo
Titova 6
-
neki
#1269 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Vidjeces i ti za koji mjesec pa ces skontat da si bio lik u nekom vicuseln wrote:Ma sta ti znas, @neki je licno vidioins wrote:Ne postoji firma Zalo d.o.o. Visoko u registru UIO
- seln
#1270 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Hajd, neka ti bude. I jedino sto imamo o toj firmi je adresa?neki wrote:greskains wrote:Ne postoji firma Zalo d.o.o. Visoko u registru UIOnija zalo nego zelo
Nema referenci, stanja imovine, cash, nista?
I onda se pitamo kako su dodijelili izgradnju obilaznice propaloj firmi.
Ako ti nije mrsko, pogledaj malo, od pocetka foruma je do sada bilo x tema o firmama koje ce cuda praviti. Ja sam svaku potrazio u Google...i ni jedna nije imala ni web stranicu. Odmah mi je bilo jasno da od tih cuda nema nista.
- seln
#1271 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Da, bas kao sto rekose...2013.sarajevsko_pivo wrote:Jest u tom centru ce biti McD!seln wrote:Je li u ovom avaz centru u Tuzli (slika iz februara)sarajevsko_pivo wrote: Jeli ti vidis da je Avaz potvrdio da Mc Donalds gradi objekat na njegovom zemljistu, jeli isto tako vidis da je McD kupio prostor u Avazom centru u Tuzli.
- respo
#1272 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
onaj nedim iz beograda se toliko udomacio da ce poceti raditi u mcd u beogradu tako da smo izgubili najvrjedniji kadar 
zar nije do "juce" bilo u napretkovom prostru ce 100% biti eto vidjet cete fazoni
sada se renovira bosna 100% ce biti tu
kad se tu otvori kineski japanski ili neki drugi restoran bice ma 100% se otvara u olomanci itd
zar nije do "juce" bilo u napretkovom prostru ce 100% biti eto vidjet cete fazoni
sada se renovira bosna 100% ce biti tu
kad se tu otvori kineski japanski ili neki drugi restoran bice ma 100% se otvara u olomanci itd
- Entropio
#1273 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ima li gdje ko je vlasnik?ins wrote:Ta ima.
Zelo d.o.o. Sarajevo
Titova 6
- seln
#1274 Re: Dnevni Avaz 2 jula otvara prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Da, za koji mjesec...nekih 100-150 mjeseci.neki wrote:Vidjeces i ti za koji mjesec pa ces skontat da si bio lik u nekom vicuseln wrote:Ma sta ti znas, @neki je licno vidioins wrote:Ne postoji firma Zalo d.o.o. Visoko u registru UIO
- Better Man
#1275 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
U prevodu Haris Ihtijarević!shin wrote:Frajer koji je kupio licencu je visocak, ja mislim da je komplet firma registrovana u visokom. Planirali su za SFF otvoriti prvu lokaciju. Ne znam dokle je problem sa domenom, nadam se da ce ga dobiti nazad