danas sam bio u tom mc beg-u koji se nalazi pored city puba, to je onako nalik na mc donalds, prilicno me nekako podsjeca izledom, stvarno je sve sredjeno, ugodno i tako, cijene nisu lose isto ipak...
narucio sam piletinu sa susamom i pomfrit, moja djevojka pohovani sir i pomfrit, kad je covjek donio na glavu smo pali kako je to dobro izgledalo, ono 2 komadine pohovanog sira, prilicno solidno pomfrija i tako... zuta sva klopa, crveni tanjiri, kisele sa slamkom, bas ono fino, super izgleda, dok nismo krenuli jesti.
pomfrit je bio hladan ko da je napravljen juce, pohovani sir je, ako ste verzirani oko kupovine sira onda znate, onaj fondi bene koji se prodaje pod "zamjena za sir biljnog porijekla" tj to je nesto sto nalikuje na zuti sir ali nije zglave, zato i kosta oko 5.5 KM po kili. elem taj pohovani sir je taj fondi bene kojem sam ja pruzao sansu u raznim oblicima, kao siru za pizzu, siru za sendvice i slicno ali defitnitivno ono nije sir i cisto sumnjam da ono ikome moze proci pod sir. uglavnom 2 komada tog fondi bene hladnog takodje, izgleda da ga zagriju samo toliko da se po njemu nafata brasno i susam da se pohuje inace sir potpuno hladan (i kako vec rekoh ni nalik na sir).
haj dobro razumijem pomfri hladan jer ga ispece u vecoj kolicini pa ga onda samo koristi ali jebiga pa ima valjda neka mikrovalna da se to ugrije, pa aok je taj sir pohovan za nas (iskreno se nadam) kako je onda i on hladan skroz ???
hajd od svega toga jedino je ta piletina sa susamom bila kao ok pa je podjelismo izmedju sebe, ostalo
kazu da su sendvici puno bolji pa namjeravam dati jos jednu sansu ali bogami kako je krenulo sa ovim prvom klopom tamo
eto, cisto da se ne zajebete sa pohovanim sirom i pomfrijem.