Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam spomenuo nista, pustio sam slike da same govore, a ti sebi umisli sta sam rekao.
Znači na osnovu fotografije se može osjetiti tvrdoća plastike? Too kravo, nova dimenzija
Puno vise nego ti udobnost sjedista.
Pa sa fotografija možeš vidjeti dužinu sjedišta, kao npr. dužinu pipka na instrument tablama na Mazdama Kratko i malo sjedište je proporcionalno skučenosti i manjoj udobnosti.
A osjetiti materijale ne možeš nikako preko fotke.
Znači na osnovu fotografije se može osjetiti tvrdoća plastike? Too kravo, nova dimenzija
Puno vise nego ti udobnost sjedista.
Pa sa fotografija možeš vidjeti dužinu sjedišta, kao npr. dužinu pipka na instrument tablama na Mazdama Kratko i malo sjedište je proporcionalno skučenosti i manjoj udobnosti.
Plastika seadova na vratima i pretinca desno su vrhunske, vristi kvalitet iz njih, smrde kroz ekran
Last edited by kravamuzara on 19/03/2025 17:54, edited 1 time in total.
Plastika seadova na vratima i pretinca desno su vrhunske, vristi kvalitet iz njih, smrde kroz ekran
Evolution_IV wrote: ↑19/03/2025 17:50
Ajde ti ces mi reci strucnjak
glupiras se, eko boje isto, samo mazda koristi vjerovatno, evropske su premiJum boje na bazi zlata i dijamnata
Nisam ja nikakav strucnjak nego ti si struĆnjaĆić za mazde. Vi sve znate.
Govorim sto vidim. Mazde ti pozute za par godina. Farovi kao sa aliexpresa
Ne trebas ici daleko. Mozda samo do hercegovine..
Nekulturnijih gostiju od ovih nisam.dugo vidio. Plus lose trolate prijatelji, moze to puno bolje.
Btw, prosjecna potrosnja na tom testnom primjerku od 275 konja je bila 12 litara.
I stvarno se osjeti taj miris plastike, sto muzara kaze, manje nego u Formentoru novom al se i dalje osjeti. U octaviji nije bilo toga, to je neki Seatov fol ocito s ljepilom i plastikom.
Meni i ovaj Citron i Mazda sasvim ok, ova Cupra ili Seat sta je vec je must no go. Svi ti kockasti centralni teslini televizori su mi nikakvi, to vidim sad ima i Tiguan i Skolidak.
A garantujem da ce za par godina svi raditi sto Mercedec radi sad, da ce biti strmi ekran u centru.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑19/03/2025 18:06
Nekulturnijih gostiju od ovih nisam.dugo vidio. Plus lose trolate prijatelji, moze to puno bolje.
Btw, prosjecna potrosnja na tom testnom primjerku od 275 konja je bila 12 litara.
I stvarno se osjeti taj miris plastike, sto muzara kaze, manje nego u Formentoru novom al se i dalje osjeti. U octaviji nije bilo toga, to je neki Seatov fol ocito s ljepilom i plastikom.
Svi oni biflaju kako ima sead od 265 konja a niko ziv od njih ga ne bi kupio, da dobiju nervni slom sto trosi dvocifreno, oni koji na cadje zbog mililitara svrsavaju
Evolution_IV wrote: ↑19/03/2025 17:50
Ajde ti ces mi reci strucnjak
glupiras se, eko boje isto, samo mazda koristi vjerovatno, evropske su premiJum boje na bazi zlata i dijamnata
Nisam ja nikakav strucnjak nego ti si struĆnjaĆić za mazde. Vi sve znate.
Govorim sto vidim. Mazde ti pozute za par godina. Farovi kao sa aliexpresa
Ne trebas ici daleko. Mozda samo do hercegovine..
ma da, ostali ne poliraju na drugim markama, tebi izgleda nikad nije dosta..
Svi oni biflaju kako ima sead od 265 konja a niko ziv od njih ga ne bi kupio, da dobiju nervni slom sto trosi dvocifreno, oni koji na cadje zbog mililitara svrsavaju
Reče vlasnik dva čađa joj kravo, ti si parodija fakat
Reče vlasnik dva čađa joj kravo, ti si parodija fakat
I kakve to veze ima ?
Ne branim cadju zivotom ko neki ovdje, i to zbog malo goriva kojeg pojede dodatno odrzavanje.