Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prva registracija je prijavljena u NY; nakon dvije godine se seli na jug, tacnije Georgija, otprilike na geografskoj širini sa Irakom ili Jordanom, sto će reci snijega ili soli nema, ono bas rijetkost; od tada je u mom posjedu; znaci od 10 nekih godina koliko je na cesti, garažirani je nekih 6;
Da nije završila u mojim rukama najvjerovatnije bi završila na nekom otpadu do sad; moj komisija se vazda šali "best running Mazda in town" naravno ključ je održavanje, paznja i garaža; momentalno na 285k km ili 176k milja, a u planu je mnogo vise...
Prva registracija je prijavljena u NY; nakon dvije godine se seli na jug, tacnije Georgija, otprilike na geografskoj širini sa Irakom ili Jordanom, sto će reci snijega ili soli nema, ono bas rijetkost; od tada je u mom posjedu; znaci od 10 nekih godina koliko je na cesti, garažirani je nekih 6;
Da nije završila u mojim rukama najvjerovatnije bi završila na nekom otpadu do sad; moj komisija se vazda šali "best running Mazda in town" naravno ključ je održavanje, paznja i garaža; momentalno na 285k km ili 176k milja, a u planu je mnogo vise...
extra , moja je losija odozdo a ima skoro 4x manje km
ova prva i druga serija su radjene ovdje, loko, u saradnji sa Fordom; nakon razvoda, ove nove sve dolaze brodom iz zemlje izlazedjeg sunca; ovi im ovdje valjda traze pare, sta li, pa moraju igrati kako im se kaze
Eno vidi se i CX5 iza, crveni, ovaj novi, sa srednjom opremom; mislim da su podbacili sa novim CX5; bukvalno jedino sto mi se sviđa jeste njegov volan, ostalo je nekako previše futuristički za moj ukus; i performanse nisu puno pomakle od prethodne generacije; u nekim stvarima je čak i nazadovao npr. tezina i potrošnja; onaj stari je bliže nekako mom ukusu momentalno i cijene mu idu ka jugu... dok M6 jeste najljepše auto na cesti