I ima sve kazaljke, ne ko ove nove danas

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Vozio je neki dan. Sve stima, extra motor, unutrasnjost, lezi dobro, mjenjac dobar, motor kao dizel, vuce iz podruma, ali ubjedljivo najmanja sjedista na trzistu. Sjedista totalni promasaj!amar1994 wrote:
samo felge zamjeram
[emoji41]corolla02 wrote:evo je @Amare, ko za tebe krojena...
I ima sve kazaljke, ne ko ove nove danas [emoji14]
[emoji41] [emoji106]jefferson wrote:Vozio je neki dan. Sve stima, extra motor, unutrasnjost, lezi dobro, mjenjac dobar, motor kao dizel, vuce iz podruma, ali ubjedljivo najmanja sjedista na trzistu. Sjedista totalni promasaj!amar1994 wrote:
samo felge zamjeram
Stara škola, i sad radi ko singerica...amar1994 wrote: Taman na radnoj tenperaturi
corolla02 wrote:Stara škola, i sad radi ko singerica...amar1994 wrote: Taman na radnoj tenperaturi
Unutra? Bolja nego X5, Audi Q7, MB GLE. Kazem ti sve je extra. Motor je strava, ako gledas prakticnost. To je 2.5 turbo, moze ici na 87 oktana (220ks) i 93 oktana (250ks). Moment je u podrumu, pravljen je za americko trziste. U EU ce vjerovatno biti dva dizela i ovaj 2.5 turbo.amar1994 wrote:[emoji41] [emoji106]jefferson wrote:Vozio je neki dan. Sve stima, extra motor, unutrasnjost, lezi dobro, mjenjac dobar, motor kao dizel, vuce iz podruma, ali ubjedljivo najmanja sjedista na trzistu. Sjedista totalni promasaj!amar1994 wrote:
samo felge zamjeram
Kakav je cx-9 , na slikama brutalna unutrasnjost [emoji2]
ma ja stacondy wrote:Sjedista su profilisana za normalno dupe a ne za guzonje
jefferson wrote:ma ja stacondy wrote:Sjedista su profilisana za normalno dupe a ne za guzonje
Ozbiljno, kada otvoris vrata odmah ti je jasno da su sjedista katastrofa mala.

Naravnocondy wrote:Kako je auto cisto i uredno [emoji106]
Jel tako drzis stanje stvari i u stanu
amar1994 wrote:Naravnocondy wrote:Kako je auto cisto i uredno [emoji106]
Jel tako drzis stanje stvari i u stanu
Ako nisu manja od tih sjedista evo moje glave.amar1994 wrote:jefferson wrote:ma ja stacondy wrote:Sjedista su profilisana za normalno dupe a ne za guzonje
Ozbiljno, kada otvoris vrata odmah ti je jasno da su sjedista katastrofa mala.
jefferson wrote:
Ako nisu manja od tih sjedista evo moje glave.
Ali zato treci red sjedista deblja nego u GLS-u u trecem redu. Jedva osoba od 150cm moze staviti noge izmedju treceg i drugog reda. Ne znam sta ce im toliko debela sjedista u trecem redu a nema dovoljno mjesta. Nisu oni tu bas dobro neke stvari skontali.amar1994 wrote:jefferson wrote:
Ako nisu manja od tih sjedista evo moje glave.![]()
![]()
e bas su usrali onda![]()
Ma kako su prekinuli sa Fordom ubise. Ona prosla CX-9 je bila kriminalna sa onim Fordovim 3.7 V6 motorom. Trosila je ko rashodovan T-55.amar1994 wrote:Znaci dobro su napredovali, cim tako prodaju na najotvorenijem trzistu, u USA
A dizajn je fakat privlacan i skyactive tehnologija
jefferson wrote:Ma kako su prekinuli sa Fordom ubise. Ona prosla CX-9 je bila kriminalna sa onim Fordovim 3.7 V6 motorom. Trosila je ko rashodovan T-55.amar1994 wrote:Znaci dobro su napredovali, cim tako prodaju na najotvorenijem trzistu, u USA
A dizajn je fakat privlacan i skyactive tehnologija
Tek sad vidim da je sa strane CX-5.Seawolf wrote:Je li vas dvojica govorite o novoj Mazdi CX-9 predstavljenoj u Los Angelesu prošle (2015-e) godine, ili o novoj CX-5 koja je predstavljena u Los Angelesu ove godine? Mislim, @amar1994 je postavio fotografije novog CX-5, a @jefferson čini se piše o CX-9.
dobraamar1994 wrote:
![]()