Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
McGregor nema nikakve sanse u borbi sa boks pravilima.
Mayweather ce pobjediti,zaraditi 150mil $ a McGregor ce kuci prezadovoljan jer je na jednoj borbi zaradio vise nego za cijelu godinu.
nema me tamo wrote:Čelavac prakticno izmislio cijeli pokret.
Inace dosad evo sve sto se zna jeste to da je ovaj rezervisao..
A on inace ima onu svoju promociju i moguce da je za nekog drugog skroz..
Ma ovo meni zanimljivo bijelo 15 dana poslije toga samo prica.
Ne vjerujem uopšte da crnjo oce da se bori.
Tako da tema ko tema je prazna prica treba obrisat.
Potpisali ugovor izgleda. Stvarno ovo postaje smijesno, sta li je sljedece za Connora, neka borba s lavovima u cirkusu samo da ne mora braniti titulu u UFC?
nema me tamo wrote:Čelavac prakticno izmislio cijeli pokret.
Inace dosad evo sve sto se zna jeste to da je ovaj rezervisao..
A on inace ima onu svoju promociju i moguce da je za nekog drugog skroz..
Ma ovo meni zanimljivo bijelo 15 dana poslije toga samo prica.
Ne vjerujem uopšte da crnjo oce da se bori.
Tako da tema ko tema je prazna prica treba obrisat.
Potpisali ugovor izgleda. Stvarno ovo postaje smijesno, sta li je sljedece za Connora, neka borba s lavovima u cirkusu samo da ne mora braniti titulu u UFC?
Planira se boriti 2 puta ove godine, bar je tako rekao..
Inace dijete je tu ovo ono, a cim izleti dijete odma gledaš na zivot drugacije..
I vjeruj da sam on da uzmem pare povuko bi se..
Youtube bruji o njihovim prepucacanjima....nekako Mcgregor je taj koji je glasniji, Floyd sa dosta rezerve
Sta smo saznali? Obojca su najavili ofanzivnu borbu od starta..da Floyd ce ici ofanzivno kao i Mcgregor, pa koji se prvi povuce...
Mcgregor je najavio da ce Floyda nokautirati do 4te runde....ubjedjen je da njegove fizicke predispozicije..duzina ruku, visina, godine, kondicija i udaracka moc, pa i Floydove godine...ce odluciti mec...da li Mcgregor moze probiti najefikasniju odbranu u historiji boxa...vidjecemo
On polaze dosta nade u svoj stil koji nije tipicni bokserski, smatra da se dosta brze krece i da ulazi su mnogo brzi od svih protivnika sa kojima se Floyd sreo
Mcgregorovo glavno oruzije je njegova ljevica, dok Floydova....defanzivni manevri i kontraudaracke sposobnosti
Prezivicu ja 4, samo je pitanje šta hoce Conor u te 4 ..
Da li konta napast svim sto ima to bio onda bilo kao protiv Nejta u prvoj borbi kad ga je unistio u stand upu i onda izdahno i bio pocetak kraja..