MAYBE BABE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
angel26
#1 MAYBE BABE
malo mi dojadile ove teme voli me , ne voli...volim dvojicu....hajmo konkretna stvar....vrsta kontracepcije koju koristite i da li je koristite uopste!!!!?????????????????
-
white_sugar
zar ova tema nije bila bar jedno 10 puta do sada?? 
-
white_sugar
malo pretrazi po ljubav & sex i naces par ovakvih temaangel26 wrote:HEBI GA JA SAM NOVIwhite_sugar wrote:zar ova tema nije bila bar jedno 10 puta do sada??![]()
![]()
-
angel26
od kud tebi da mi treba savjet????????????white_sugar wrote:malo pretrazi po ljubav & sex i naces par ovakvih temaangel26 wrote:HEBI GA JA SAM NOVIwhite_sugar wrote:zar ova tema nije bila bar jedno 10 puta do sada??![]()
![]()
mozda budu poucne za tebe
good luck
pokreni ti onda ko iskusan novu temu, samo razbij ovu tralalicu volime ne voli me.....ja sam za....
- Lace
pa da si dosao kad i ovi koji pokrecu voli me ne voli me..vidio bi da su oni vec davno obradili i kontracepciju i analni sex...i razne fetisheangel26 wrote:od kud tebi da mi treba savjet????????????white_sugar wrote:malo pretrazi po ljubav & sex i naces par ovakvih temaangel26 wrote: HEBI GA JA SAM NOVI![]()
![]()
good luck
pokreni ti onda ko iskusan novu temu, samo razbij ovu tralalicu volime ne voli me.....ja sam za....![]()
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#8 Re: MAYBE BABE
Pijem pilule i decko mi je sasvim zadovoljanangel26 wrote:malo mi dojadile ove teme voli me , ne voli...volim dvojicu....hajmo konkretna stvar....vrsta kontracepcije koju koristite i da li je koristite uopste!!!!?????????????????
-
angel26
al nisam dosLALace wrote:pa da si dosao kad i ovi koji pokrecu voli me ne voli me..vidio bi da su oni vec davno obradili i kontracepciju i analni sex...i razne fetisheangel26 wrote:od kud tebi da mi treba savjet????????????white_sugar wrote: malo pretrazi po ljubav & sex i naces par ovakvih temamozda budu poucne za tebe
good luck
pokreni ti onda ko iskusan novu temu, samo razbij ovu tralalicu volime ne voli me.....ja sam za....![]()
![]()
![]()
- Lace
aaa...nisi dosLA al si prvo bilaangel26 wrote:al nisam dosLALace wrote:pa da si dosao kad i ovi koji pokrecu voli me ne voli me..vidio bi da su oni vec davno obradili i kontracepciju i analni sex...i razne fetisheangel26 wrote: od kud tebi da mi treba savjet????????????
![]()
![]()
a znaci bili ste jako temeljiti...cestitam!!
![]()
![]()
hajd se odluciwhite_sugar wrote:malo pretrazi po ljubav & sex i naces par ovakvih temaangel26 wrote:HEBI GA JA SAM NOVIwhite_sugar wrote:zar ova tema nije bila bar jedno 10 puta do sada??![]()
![]()
good luck
Last edited by Lace on 16/01/2006 21:27, edited 1 time in total.
-
Bastet
#13 Re: MAYBE BABE
hvala bogu da koristim kontracepciju... pilule i kondomi... što je sigurno sigurno... nikad se ne zna...angel26 wrote:malo mi dojadile ove teme voli me , ne voli...volim dvojicu....hajmo konkretna stvar....vrsta kontracepcije koju koristite i da li je koristite uopste!!!!?????????????????
- anais_nin
Lace wrote:pa da si dosao kad i ovi koji pokrecu voli me ne voli me..vidio bi da su oni vec davno obradili i kontracepciju i analni sex...i razne fetisheangel26 wrote:od kud tebi da mi treba savjet????????????white_sugar wrote: malo pretrazi po ljubav & sex i naces par ovakvih temamozda budu poucne za tebe
good luck
![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 06&start=0
ovo je novogodisnja odluka za malo manje perverzija (samo jednom sedmicno)