Maya Sar - Nespretno!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kinderlada

#1 Re: Maya Sar - Nespretno!

Post by kinderlada »

I vise nego mi se svidjela pjesma :-D

Odusevljena sam, svaka cast za Maju, pohvale za sve, od stila, do muzike, do spota, ma svaka cast!!! I njena boja glasa mi se bas svidjela , prepoznatljiva i posebna, a to je najbitnije :)
malosutra81

#2 Re: Maya Sar - Nespretno!

Post by malosutra81 »

Lud i ponosan wrote:Eh... Nemojte me samo optuziti za reklamu, nije to u pitanju, iako bih ovu bozicu promovisao besplatno :D

Nisam odavno cuo nesto ovako kvalitetno i dobro, prosto sam ostao u cudu odakle se ovaj andjeoski glas pojavi i sa koje planete ova pjesma dopire... Kad ono made in BiH? :shock: :shock:
Pa odavno se ovakav talenat nije pojavio, ili sam ja sad previse subjektivan, ko ce ga znati :D

E, da li se i Vama makar priblizno dopala ova pjesma i zna li neko ocekuje li se album uskoro i jel' udata ova princeza?! :D
Spot je takodje jako dobar, ma sve je za 10 :D

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 3500493..1 :D

aha, on topic...pjesma je odlicna, nadam se da uskoro slijede nove numere :thumbup:
Loulou

#3 Re: Maya Sar - Nespretno!

Post by Loulou »

Odlična je Maya.
Kad sam, prije nekog vremena, prvi put vidjela ovaj spot i ja sam bila totalno iznenađena da se radi o pjevačici iz BiH. :thumbup:
Mislila sam (jer sam pjesmu čula, a onda bacila pogled na TV), da su pitanju "Neverne bebe".
U svakom slučaju, samo naprijed Mayo, nadamo se novim, jednako dobrim (ako ne i boljim), pjesmama.

:bih:

PS. Koliko ja znam, udana TI je ona. :oops: :D
chengaba

#4 Re: Maya Sar - Nespretno!

Post by chengaba »

Pa ovo je super, baš mi je legla i jako simpatična pjevačica i pjesma, stil, spot, iako rijetko kad slušam privatno ovakvu muziku, jedino ne kontam one kolače silne :D .

Udata je, i to izgleda za onog klavijaturistu/harmonikaša (svira harmoniku u spotu Dabogda D. Merlina).

http://www.mayasar.com/images/images_si ... ayasar.pdf
Mjesanac

#5 Re: Maya Sar - Nespretno!

Post by Mjesanac »

Cura razvaljuje :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#6 Re: Maya Sar - Nespretno!

Post by ladyblue18 »

Nego, jel ima neko mp3 pjesme? :D
Kona__

#7 Re: Maya Sar - Nespretno!