Odusevljena sam, svaka cast za Maju, pohvale za sve, od stila, do muzike, do spota, ma svaka cast!!! I njena boja glasa mi se bas svidjela , prepoznatljiva i posebna, a to je najbitnije
Maya Sar - Nespretno!
Moderator: _BataZiv_0809
- kinderlada
#1 Re: Maya Sar - Nespretno!
I vise nego mi se svidjela pjesma
Odusevljena sam, svaka cast za Maju, pohvale za sve, od stila, do muzike, do spota, ma svaka cast!!! I njena boja glasa mi se bas svidjela , prepoznatljiva i posebna, a to je najbitnije
- malosutra81
#2 Re: Maya Sar - Nespretno!
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 3500493..1Lud i ponosan wrote:Eh... Nemojte me samo optuziti za reklamu, nije to u pitanju, iako bih ovu bozicu promovisao besplatno![]()
Nisam odavno cuo nesto ovako kvalitetno i dobro, prosto sam ostao u cudu odakle se ovaj andjeoski glas pojavi i sa koje planete ova pjesma dopire... Kad ono made in BiH?![]()
![]()
Pa odavno se ovakav talenat nije pojavio, ili sam ja sad previse subjektivan, ko ce ga znati![]()
E, da li se i Vama makar priblizno dopala ova pjesma i zna li neko ocekuje li se album uskoro i jel' udata ova princeza?!![]()
Spot je takodje jako dobar, ma sve je za 10![]()
aha, on topic...pjesma je odlicna, nadam se da uskoro slijede nove numere
- Loulou
#3 Re: Maya Sar - Nespretno!
Odlična je Maya.
Kad sam, prije nekog vremena, prvi put vidjela ovaj spot i ja sam bila totalno iznenađena da se radi o pjevačici iz BiH.
Mislila sam (jer sam pjesmu čula, a onda bacila pogled na TV), da su pitanju "Neverne bebe".
U svakom slučaju, samo naprijed Mayo, nadamo se novim, jednako dobrim (ako ne i boljim), pjesmama.

PS. Koliko ja znam, udana TI je ona.

Kad sam, prije nekog vremena, prvi put vidjela ovaj spot i ja sam bila totalno iznenađena da se radi o pjevačici iz BiH.
Mislila sam (jer sam pjesmu čula, a onda bacila pogled na TV), da su pitanju "Neverne bebe".
U svakom slučaju, samo naprijed Mayo, nadamo se novim, jednako dobrim (ako ne i boljim), pjesmama.
PS. Koliko ja znam, udana TI je ona.
- chengaba
#4 Re: Maya Sar - Nespretno!
Pa ovo je super, baš mi je legla i jako simpatična pjevačica i pjesma, stil, spot, iako rijetko kad slušam privatno ovakvu muziku, jedino ne kontam one kolače silne
.
Udata je, i to izgleda za onog klavijaturistu/harmonikaša (svira harmoniku u spotu Dabogda D. Merlina).
http://www.mayasar.com/images/images_si ... ayasar.pdf
Udata je, i to izgleda za onog klavijaturistu/harmonikaša (svira harmoniku u spotu Dabogda D. Merlina).
http://www.mayasar.com/images/images_si ... ayasar.pdf
- Mjesanac
#5 Re: Maya Sar - Nespretno!
Cura razvaljuje 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Maya Sar - Nespretno!
Nego, jel ima neko mp3 pjesme? 
- Kona__