Gdje se moze nabaviti povoljno materijal za auto lakirnice: Auto kit, razredjivaci, podloge, farba, materijal za poliranje?
I koje marke proizvoda su najpovoljnije a da nije neko smece.
Materijal za Auto Lakirnice
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Chemist
#2 Re: Materijal za Auto Lakirnice
Koliko para toliko muzike, dobar proizvod kosta dosta, los kosta malo i nudi malo...ne treba robovati jendom brendu ili jednom distributeru, i treba gledati i pokusavati i eksperimentisati, a ne slusati sta neko kaze i drzati se toga ko pijan plota
-
Cisvalp
#3 Re: Materijal za Auto Lakirnice
Naravno. Ja sam misljenja da je samo proizvedeno u EU i moze proci. Samo da nije Kina i sl. Ne trazim ja sad neki vrh kvalitet, ali brate da nije neko smece. Zna li neko neke proizvodjace za preporuciti.
- Chemist
#4 Re: Materijal za Auto Lakirnice
Vjeruj mi imas ih 15 na trzistu sad, i svi ce ti reci da je njihov ali bas njihov i samo njihov najbolji. Tvoje je da ih probas sto vise i odredis sta ti od koga odgovara, ili ko ti najvise odgovara...i da, nije lakiranje djecija igra ili nesto cime se mozes baviti kad nema krecenja zidova po stanovima, vjeruj mi da u toj bransi ima vise nauke nego sto to moze sanjati, i da ne mozes sebi dozvoliti nepoznavanje osnovnih stvari, pojmova, zakonitosti i slicno
-
Cisvalp
#5 Re: Materijal za Auto Lakirnice
Ne bih se ja bavio sa tim poslom. Prijatelj otvara lakirnicu i radio je vec za drugoga, nesto smo raspravljali na tu temu. I sad on ima informacija o tome, ali ja reko da vidim ima li jos neke dodatne informacije. On je cuo za neku italijansku marku, SEMO cini mi se, a imaju i neke kineske od kojih ga ja odvracam. I nije to sad neka lakirnica za skupocjena auta.