Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nellington wrote:Sex prodaje čak i matematiku. Dvije riječi: Danica McKellar.
Ako može Danica (usput, znaš li ti Danice šta je Vinča?), može i nellington. Zato danas zadatak sa kontroverznim sadržajem:
Na pustom ostrvu se nalaze 1 muškarac, 2 kondoma i 3 žene. Muškarac želi siguran odnos sa sve 3 žene, pri čemu sve četvero žele da budu 100% sigurni od spolno prenosivih bolesti. Kako će to izvesti?
Na drugom ostrvu, obrnuta situacija: 1 žena, 2 kondoma i 3 muškarca. Žena želi siguran odnos sa sve 3 muškarca, pri čemu sve četvero žele da budu 100% sigurni od spolno prenosivih bolesti. Kako će to izvesti?
Ghost_Rider_XXX wrote:Prvi otok, hajde i nekako, al drugi otok nije siguran po ovom rješenju.
ovisi sta je kome sigurno
E hebi ga sad u zadatku lijepo stoji 100%, ovakvim rješenjem procenat se smanjuje, tj. faktro rizika povećava, doduše ni kondom sam od sebe nije 100% siguran, al eto. Nellingtone, daj kakav klizeci.
Poslije par dana, žena otpliva sa drugog ostrva (možda nezadovoljna sexom?). Dečki apstinirali, apstinirali... i razvili gay sklonosti. Jednog dana dopliva do ostrva fedex paket sa 3 kondoma. Da li je to dovoljno da dečki imaju odnos svaki sa svakim, pri čemu svaki sa svakim isproba i obje uloge?
Poslije par dana, žena otpliva sa drugog ostrva (možda nezadovoljna sexom?). Dečki apstinirali, apstinirali... i razvili gay sklonosti. Jednog dana dopliva do ostrva fedex paket sa 3 kondoma. Da li je to dovoljno da dečki imaju odnos svaki sa svakim, pri čemu svaki sa svakim isproba i obje uloge?
Ako stanu u krug i igraju se vozića,mogu...
Pa mogu valjda i onako
Nazovimo ih x,y i z. Prvi kondom je dovoljan za obje vrste odnosa između x i y, koristeći tu 'naizvrat' metodu. Analogno tome drugi kondom je dovoljan za odnos x i z, a treći za odnos y i z
Valjda sam dobro skontala to 'pri čemu svaki sa svakim isproba i obje uloge'
elizabeth a wrote:Nazovimo ih x,y i z. Prvi kondom je dovoljan za obje vrste odnosa između x i y, koristeći tu 'naizvrat' metodu. Analogno tome drugi kondom je dovoljan za odnos x i z, a treći za odnos y i z
Nazovimo ih x,y i z. Prvi kondom je dovoljan za obje vrste odnosa između x i y, koristeći tu 'naizvrat' metodu. Analogno tome drugi kondom je dovoljan za odnos x i z, a treći za odnos y i z
Valjda sam dobro skontala to 'pri čemu svaki sa svakim isproba i obje uloge'
A ova trojica da gledaju i misle: To smo mogli biti mi?
Sahbaz12 wrote:Ma samo se poredaju u krug i u isto vrijeme ga sva trojica i primaju i daju,a 3 kondoma iskoristena...
nisam ekspert za gej seks, ali mi ovo zvuci fizicki nemoguce ali mogu koristiti ovaj princip (znaci, muskarac x stavi kondom, onda se moze sa ovim y, okrene naizvrat, onda sa z; sljedeci kondom stavi y, onda sa x, okrene naizvrat za ovog z i isto tako ovaj z ) mislim da je svako sa svakim imao obje uloge ako se ne varam