U jednom ranijem postu sam objasnila, lubrikanti su srednja žalost, brzo se osuše.
Imam dva Durexova i eno ih kupe prašinu... Kokosovo ulje zakon. Svakako je dobro i za kožu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Vjerujem da ima ljudi kojima nije do vozanja majmuna jer imaju druge opsesije. Programeri, gejmeri, kockari, naucnici...ili jednostavno oni kojima je nagon na rezervi ili ga ni nema.Ommadawn wrote:60% muškaraca to redovno radi. 40% laže da to nikad ne rade.
zanimljivooooSephora wrote:Ulje od jojobe moze se takoder koristiti za intimne djelove tijela bez problema, kao i ulje od ylang-ylang -a...
Hoces da probas ?dječak sa šibicama wrote:zanimljivooooSephora wrote:Ulje od jojobe moze se takoder koristiti za intimne djelove tijela bez problema, kao i ulje od ylang-ylang -a...
Moram priznati da mi zvuci primamljivoSephora wrote:Hoces da probas ?dječak sa šibicama wrote:zanimljivooooSephora wrote:Ulje od jojobe moze se takoder koristiti za intimne djelove tijela bez problema, kao i ulje od ylang-ylang -a...![]()
Ja ujutro nemam kad ali navece obavezno jer zaspim kao beba poslije hapedecko_sa_kovaca wrote:Ujutro za dobar dan, uvece za dobar san
Jack Be Nimble wrote:U vezi ili ne uvijek ga bacim. Ipak je sladje kada si u vezi jer znas da ces je vidjeti za sat vremena i sve opet na "pravi" nacin.
Mislim da je 5-6 dana previse!Buckethead wrote:Kad se skupi, kad osjetim da sam pun, tek onda, svakih 5-6 dana jednom. Čuvam energiju za druge stvari, volim igrati šah aktivno, ići na trčanje i općenito fizičku aktivnost, pa mi ta energija dobro dođe. Kad ga bacim, onda nemam koncentracije ni za šah, a i mrsko mi trenirati, jer sam zadovoljen.
Pa dobro, nije uvijek 5-6 dana, nekad bude i 3-4 dana jednom, ali nikad svaki danbumerangss wrote: Mislim da je 5-6 dana previse!
Ramzess Veliki wrote:Prije doručka i kahve obavezno, zatim dođem na posao a ovamo ove službenice ... pa ga opet bacim u toaletu ... zatim me direktor pozove ... on me toliko izjebe da moram otići da ga bacim - ne ide da si jeban a da nisi svršio. Zatim dođe sretni kraj radnog vremena - dođem u stan razdragan - moram ga baciti od dragosti. Zatim večeram i šaltam kanale ... i naletim na Pink ...... smanjim muziku da ne slušam onu dreku pa ga bacim par puta pred spavanje. Ujutru me probudi erekcija - opet me more mokri snovi ...
Ramzes... odvadi ba maloRamzess Veliki wrote:Prije doručka i kahve obavezno, zatim dođem na posao a ovamo ove službenice ... pa ga opet bacim u toaletu ... zatim me direktor pozove ... on me toliko izjebe da moram otići da ga bacim - ne ide da si jeban a da nisi svršio. Zatim dođe sretni kraj radnog vremena - dođem u stan razdragan - moram ga baciti od dragosti. Zatim večeram i šaltam kanale ... i naletim na Pink ...... smanjim muziku da ne slušam onu dreku pa ga bacim par puta pred spavanje. Ujutru me probudi erekcija - opet me more mokri snovi ...
Bogati bi i dalje trtili starlete, a kad im je dosadno i poneki hologram ili cylonadale cooper wrote:Jebote, nešto kontam, šta kada bi se napravila i izbacila na tržište usavršena holotehnologija slična onoj
u zvjezdanim stazama?Ili "potpuno funkcionalni"
i nalik ljudima roboti kao oni u Galactici
ili Almost Human. Šta bi to uradilo vezama i brakovima?![]()
Da smanjim ribu ili će biti pokolj?bumerangss wrote:Ramzes... odvadi ba maloRamzess Veliki wrote:Prije doručka i kahve obavezno, zatim dođem na posao a ovamo ove službenice ... pa ga opet bacim u toaletu ... zatim me direktor pozove ... on me toliko izjebe da moram otići da ga bacim - ne ide da si jeban a da nisi svršio. Zatim dođe sretni kraj radnog vremena - dođem u stan razdragan - moram ga baciti od dragosti. Zatim večeram i šaltam kanale ... i naletim na Pink ...... smanjim muziku da ne slušam onu dreku pa ga bacim par puta pred spavanje. Ujutru me probudi erekcija - opet me more mokri snovi ...
pa ti si produktivniji od krave muzare
mora da su ti mošne kao vime, pitam se kako zakopcas šlic na tolama?