Masturbirate li? Ali iskreno!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pukepuke

#101 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pukepuke »

Uh, Google na francuskom, ne znam francuski, nažalost.
U jednom ranijem postu sam objasnila, lubrikanti su srednja žalost, brzo se osuše.
Imam dva Durexova i eno ih kupe prašinu... Kokosovo ulje zakon. Svakako je dobro i za kožu :)
Sephora

#102 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Sephora »

Ulje od jojobe moze se takoder koristiti za intimne djelove tijela bez problema, kao i ulje od ylang-ylang -a... :-)
pirmin

#103 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pirmin »

Ommadawn wrote:60% muškaraca to redovno radi. 40% laže da to nikad ne rade.
Vjerujem da ima ljudi kojima nije do vozanja majmuna jer imaju druge opsesije. Programeri, gejmeri, kockari, naucnici...ili jednostavno oni kojima je nagon na rezervi ili ga ni nema.
Al' zato mi ostali-pacenici... :-)

:mrgreen:
dječak sa šibicama

#104 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by dječak sa šibicama »

Sephora wrote:Ulje od jojobe moze se takoder koristiti za intimne djelove tijela bez problema, kao i ulje od ylang-ylang -a... :-)
zanimljivoooo :D
Sephora

#105 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Sephora »

dječak sa šibicama wrote:
Sephora wrote:Ulje od jojobe moze se takoder koristiti za intimne djelove tijela bez problema, kao i ulje od ylang-ylang -a... :-)
Hoces da probas ? :lol: :mrgreen:
dale cooper

#106 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by dale cooper »

Jebote, nešto kontam, šta kada bi se napravila i izbacila na tržište usavršena holotehnologija slična onoj
u zvjezdanim stazama? :mrgreen: Ili "potpuno funkcionalni" :oops: i nalik ljudima roboti kao oni u Galactici
ili Almost Human. Šta bi to uradilo vezama i brakovima? :evil: :mrgreen:
dječak sa šibicama

#107 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by dječak sa šibicama »

Sephora wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Hoces da probas ? :lol: :mrgreen:
Moram priznati da mi zvuci primamljivo :oops: :D
decko_sa_kovaca

#108 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by decko_sa_kovaca »

Ujutro za dobar dan, uvece za dobar san
bumerangss

#109 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by bumerangss »

decko_sa_kovaca wrote:Ujutro za dobar dan, uvece za dobar san
Ja ujutro nemam kad ali navece obavezno jer zaspim kao beba poslije hape :-D
Butmiran

#110 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Butmiran »

Image
Jack Be Nimble

#111 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Jack Be Nimble »

U vezi ili ne uvijek ga bacim. Ipak je sladje kada si u vezi jer znas da ces je vidjeti za sat vremena i sve opet na "pravi" nacin.
walter kurtz

#112 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by walter kurtz »

Jack Be Nimble wrote:U vezi ili ne uvijek ga bacim. Ipak je sladje kada si u vezi jer znas da ces je vidjeti za sat vremena i sve opet na "pravi" nacin.
:shock:
Dr Kova

#113 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Dr Kova »

Kad se skupi, kad osjetim da sam pun, tek onda, svakih 5-6 dana jednom. Čuvam energiju za druge stvari, volim igrati šah aktivno, ići na trčanje i općenito fizičku aktivnost, pa mi ta energija dobro dođe. Kad ga bacim, onda nemam koncentracije ni za šah, a i mrsko mi trenirati, jer sam zadovoljen.
bumerangss

#114 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by bumerangss »

Buckethead wrote:Kad se skupi, kad osjetim da sam pun, tek onda, svakih 5-6 dana jednom. Čuvam energiju za druge stvari, volim igrati šah aktivno, ići na trčanje i općenito fizičku aktivnost, pa mi ta energija dobro dođe. Kad ga bacim, onda nemam koncentracije ni za šah, a i mrsko mi trenirati, jer sam zadovoljen.
Mislim da je 5-6 dana previse!
Ramzess Veliki

#115 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Ramzess Veliki »

Prije doručka i kahve obavezno, zatim dođem na posao a ovamo ove službenice ... pa ga opet bacim u toaletu ... zatim me direktor pozove ... on me toliko izjebe da moram otići da ga bacim - ne ide da si jeban a da nisi svršio. Zatim dođe sretni kraj radnog vremena - dođem u stan razdragan - moram ga baciti od dragosti. Zatim večeram i šaltam kanale ... i naletim na Pink ... :shock: ... smanjim muziku da ne slušam onu dreku pa ga bacim par puta pred spavanje. Ujutru me probudi erekcija - opet me more mokri snovi ... :twisted:
Dr Kova

#116 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Dr Kova »

bumerangss wrote: Mislim da je 5-6 dana previse!
Pa dobro, nije uvijek 5-6 dana, nekad bude i 3-4 dana jednom, ali nikad svaki dan
Dr Kova

#117 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Dr Kova »

Ramzess Veliki wrote:Prije doručka i kahve obavezno, zatim dođem na posao a ovamo ove službenice ... pa ga opet bacim u toaletu ... zatim me direktor pozove ... on me toliko izjebe da moram otići da ga bacim - ne ide da si jeban a da nisi svršio. Zatim dođe sretni kraj radnog vremena - dođem u stan razdragan - moram ga baciti od dragosti. Zatim večeram i šaltam kanale ... i naletim na Pink ... :shock: ... smanjim muziku da ne slušam onu dreku pa ga bacim par puta pred spavanje. Ujutru me probudi erekcija - opet me more mokri snovi ... :twisted:

:lol: :lol: :lol: legendo :thumbup:
bumerangss

#118 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by bumerangss »

Ramzess Veliki wrote:Prije doručka i kahve obavezno, zatim dođem na posao a ovamo ove službenice ... pa ga opet bacim u toaletu ... zatim me direktor pozove ... on me toliko izjebe da moram otići da ga bacim - ne ide da si jeban a da nisi svršio. Zatim dođe sretni kraj radnog vremena - dođem u stan razdragan - moram ga baciti od dragosti. Zatim večeram i šaltam kanale ... i naletim na Pink ... :shock: ... smanjim muziku da ne slušam onu dreku pa ga bacim par puta pred spavanje. Ujutru me probudi erekcija - opet me more mokri snovi ... :twisted:
Ramzes... odvadi ba malo :D pa ti si produktivniji od krave muzare :D mora da su ti mošne kao vime, pitam se kako zakopcas šlic na tolama? :lol:
ferratilis

#119 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by ferratilis »

dale cooper wrote:Jebote, nešto kontam, šta kada bi se napravila i izbacila na tržište usavršena holotehnologija slična onoj
u zvjezdanim stazama? :mrgreen: Ili "potpuno funkcionalni" :oops: i nalik ljudima roboti kao oni u Galactici
ili Almost Human. Šta bi to uradilo vezama i brakovima? :evil: :mrgreen:
Bogati bi i dalje trtili starlete, a kad im je dosadno i poneki hologram ili cylona

nama običnim smrtnicima bi i dalje desanka bila životni saputnik :D
pukepuke

#120 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pukepuke »

Bit će i takvih robota jednog dana, srećom odavno ću biti na vječnim lovištima.
sheilak

#121 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by sheilak »

moze li se neiskreno samozadovoljavati? :D
Ramzess Veliki

#122 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Ramzess Veliki »

bumerangss wrote:
Ramzes... odvadi ba malo :D pa ti si produktivniji od krave muzare :D mora da su ti mošne kao vime, pitam se kako zakopcas šlic na tolama? :lol:
Da smanjim ribu ili će biti pokolj? :lol: :lol: :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#123 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by JoseMujica »

Ramzes je krivac za poplave :lol: :lol: :lol:
spreca

#124 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by spreca »

Jesul izmislili kakv strojcek za drkanje?............ja vise ne mogu bole me ruke :mrgreen: :lol:
sheilak

#125 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by sheilak »

a jbga spreca, stariji ste, treba vam vise vremena... :D odmori malo, pa opet :D
Post Reply