legionarka wrote:a pinkzelena je izgleda jako iskusna....
Mastubacija pred partnerom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pinkzelena
- Saian
#52 Re: partner
pinkzelena wrote:mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari..
sjoooooooo kakva je ovo suplja
- anais_nin
to kako ko voli, ili koliko moze izdrzati je individualnobaustelac wrote:E onda moras definisati sta si mislila pod mastrubacijom. Da li samo kao mali djelic sexualnog cina ili komplet od pocetka do kraja?anais_nin wrote: zasto najprimitivniji?![]()
![]()
po meni samo drugaciji
![]()
sex ne bi trebao biti jednodimenzionalansve sto pruza zadovoljstvo se moze ukombinovati na ovaj ili onaj nacin ne samo samozadovoljavanje
-
King Kikapu
#56 Re: partner
definisi zaista perverzno?pinkzelena wrote:King Kikapu wrote:ima ih i sto se guze u mrklom mraku jer se stide vidjet se golipinkzelena wrote:
![]()
Ja mislim da bih crkla od smijeha da momak i ja sjednemo jedno preko puta drugog i navalimo na masturbiranje.. previse sirovo za moj ukus jbg,a i apsolutno nezanimljivo.
Od toliko perverznih stvari..![]()
..ljudi,dajte budite kreativniji pls
To nema nikakve veze sa cinjenicom da meni nije ni najmanje privlacno da mi momak drka predamnom,ili ja pred njim..![]()
Mozda je tebi to vrh vrhova,mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari.. pa trenutno bas taj cin smatras nekim "umijecem".![]()
Ko se guzi u mrklom mraku i zasto pojma nemam..ali vidim da si ti konzervativan,pa mislis da je jedini razlog stid..nidje veze..
Nisi nikad cuo za prigusena svjetla.. s ciljem prigusena.. ???Za stimung..![]()
eeeeeeeeee..imas ti jos dosta toga da naucis..![]()
![]()
al eto..hajde.. svakom njegovo
- Dirty Harry
Paaaa, opet bolje timski rad nego solo akcijapeanuth wrote:a sta ako ima menzu?Dirty Harry wrote:Uf ... to mi nekako sebično, pored živog pratnera ja da pažnju posvećujem sebi ...
-
lilith
#59 Re: partner
pinkzelena wrote:King Kikapu wrote:ima ih i sto se guze u mrklom mraku jer se stide vidjet se golipinkzelena wrote:
![]()
Ja mislim da bih crkla od smijeha da momak i ja sjednemo jedno preko puta drugog i navalimo na masturbiranje.. previse sirovo za moj ukus jbg,a i apsolutno nezanimljivo.
Od toliko perverznih stvari..![]()
..ljudi,dajte budite kreativniji pls
To nema nikakve veze sa cinjenicom da meni nije ni najmanje privlacno da mi momak drka predamnom,ili ja pred njim..![]()
Mozda je tebi to vrh vrhova,mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari.. pa trenutno bas taj cin smatras nekim "umijecem".![]()
Ko se guzi u mrklom mraku i zasto pojma nemam..ali vidim da si ti konzervativan,pa mislis da je jedini razlog stid..nidje veze..
Nisi nikad cuo za prigusena svjetla.. s ciljem prigusena.. ???Za stimung..![]()
eeeeeeeeee..imas ti jos dosta toga da naucis..![]()
![]()
al eto..hajde.. svakom njegovo
ne kudi konja kojeg nisi jahala
-
basta sljezove boje
sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz
Klasifikacija prema ICD-10
International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
-
King Kikapu
e treba stavit temu da li stopalima drkate partneru dok on puse balone od sapunice u prisustvu dalje rodice koja gleda ocjane kucanice
-
mamica papucarka
e jeste nekrofilicaribasta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
- lady midnight
basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
a pod kojom mu ga to gore navedenom uchenom cifrom dodje masturbacija pred partnerom u toku seksualnog china?? nije valjda egzibicionizam????
hajde shto mogu shvatiti da to nije stvar svachijeg ukusa, da su kod nekih ljudi odredjene barijere previshe visoke da bi se tokom sexa mogli opustiti i poslati mozak na ispashu
- black
bas tako..isto npr. kao sto popljuvase lika koji je pitao za analni sex..da je fuj vako nako..da je potencijalni peder bla bla..a kad ga gej pakas zaklanfa nekomlady midnight wrote:
![]()
a pod kojom mu ga to gore navedenom uchenom cifrom dodje masturbacija pred partnerom u toku seksualnog china?? nije valjda egzibicionizam????
hajde shto mogu shvatiti da to nije stvar svachijeg ukusa, da su kod nekih ljudi odredjene barijere previshe visoke da bi se tokom sexa mogli opustiti i poslati mozak na ispashu![]()
, itd. itd....ali sad ce josh ispasti da je medjusobno uzbudjivanje na taj nachin patoloshki poremecaj
![]()
.... ma dajte, molim vas...
-
King Kikapu
po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
- anais_nin
je l to nista od radne akcije tokom crvenog perioda?peanuth wrote:a sta ako ima menzu?Dirty Harry wrote:Uf ... to mi nekako sebično, pored živog pratnera ja da pažnju posvećujem sebi ...
- zena21
apsolutno nistaKing Kikapu wrote:po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
- zena21
apsolutno nistaKing Kikapu wrote:po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
- anais_nin
lady midnight wrote:basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija![]()
hajde shto mogu shvatiti da to nije stvar svachijeg ukusa, da su kod nekih ljudi odredjene barijere previshe visoke da bi se tokom sexa mogli opustiti i poslati mozak na ispashu![]()
, itd. itd....ali sad ce josh ispasti da je medjusobno uzbudjivanje na taj nachin patoloshki poremecaj
![]()
prisajsli
nije dovoljno listu priheftat, valja i znat sta je sta na listi
- anais_nin
King Kikapu wrote:po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
ti si fulio profesiju
-
basta sljezove boje
treba procitati cijeli diskusiju a ne replicirati napamet. Da si procitala sto je pinkzelena napisala shvatila bi sto zelim sa ovim postom. Po definiciji ni kavijar ni sampanjac nisu "perverzije", a bas me zanima kako bi ti, tako liberalnih stavova, reagirala kad bi ti partner predlozio da dovede jos i jarana ... to, kao sto vidimo, nije nista perverznolady midnight wrote:basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija![]()
![]()