Mastubacija pred partnerom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li ste ikada masturbirali pred partnerom?

Muzjak sam. DA
43
50%
Zenka sam. DA
20
23%
Muzjak sam. NE, ali bih volio
6
7%
Zenka sam. NE, ali bih voljela
2
2%
Muzjak sam. Ne i ne bih
10
12%
Zenka sam. Ne i ne bih
5
6%

Total votes: 86

pinkzelena

Post by pinkzelena »

legionarka wrote:a pinkzelena je izgleda jako iskusna....

8-) :oops:
Saian

#52 Re: partner

Post by Saian »

pinkzelena wrote:mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari..

sjoooooooo kakva je ovo suplja :D :D :D :-) :-) jel to prag perverzije biva pomaknut pa se vracati na ove stvari :D za malu djecu :D nije napeto vishe
:roll: :roll: :roll: neodrzhivo :roll: :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:Image

mi laaaaaaajk :oops: :oops: :D :D
letz mejk seksi tajm :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

baustelac wrote:
anais_nin wrote: zasto najprimitivniji? :? :shock: :D po meni samo drugaciji :D
sex ne bi trebao biti jednodimenzionalan :D sve sto pruza zadovoljstvo se moze ukombinovati na ovaj ili onaj nacin ne samo samozadovoljavanje :D
E onda moras definisati sta si mislila pod mastrubacijom. Da li samo kao mali djelic sexualnog cina ili komplet od pocetka do kraja? :?
to kako ko voli, ili koliko moze izdrzati je individualno :D nije moje da drugima kreiram seksualni cin, niti da postavljam granice na ovu temu :D pustite masti na volju :oops:
zena21

Post by zena21 »

anais_nin wrote:pa za njeno vizuelno uzivanje :D

meni licno je to pravo sexy :oops: :D
8-)
King Kikapu

#56 Re: partner

Post by King Kikapu »

pinkzelena wrote:
King Kikapu wrote:
pinkzelena wrote:
:thumbup:

Ja mislim da bih crkla od smijeha da momak i ja sjednemo jedno preko puta drugog i navalimo na masturbiranje.. previse sirovo za moj ukus jbg,a i apsolutno nezanimljivo.
Od toliko perverznih stvari.. :-) :-) ..ljudi,dajte budite kreativniji pls :D
ima ih i sto se guze u mrklom mraku jer se stide vidjet se goli

To nema nikakve veze sa cinjenicom da meni nije ni najmanje privlacno da mi momak drka predamnom,ili ja pred njim.. :-)
Mozda je tebi to vrh vrhova,mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari.. pa trenutno bas taj cin smatras nekim "umijecem". :roll:
Ko se guzi u mrklom mraku i zasto pojma nemam..ali vidim da si ti konzervativan,pa mislis da je jedini razlog stid :-)..nidje veze..
Nisi nikad cuo za prigusena svjetla.. s ciljem prigusena.. ???Za stimung.. :D
eeeeeeeeee..imas ti jos dosta toga da naucis.. :-) :oops:
al eto..hajde.. svakom njegovo
definisi zaista perverzno?
peanuth

Post by peanuth »

Dirty Harry wrote:Uf ... to mi nekako sebično, pored živog pratnera ja da pažnju posvećujem sebi ... :?
a sta ako ima menzu? :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

peanuth wrote:
Dirty Harry wrote:Uf ... to mi nekako sebično, pored živog pratnera ja da pažnju posvećujem sebi ... :?
Paaaa, opet bolje timski rad nego solo akcija :D
lilith

#59 Re: partner

Post by lilith »

pinkzelena wrote:
King Kikapu wrote:
pinkzelena wrote:
:thumbup:

Ja mislim da bih crkla od smijeha da momak i ja sjednemo jedno preko puta drugog i navalimo na masturbiranje.. previse sirovo za moj ukus jbg,a i apsolutno nezanimljivo.
Od toliko perverznih stvari.. :-) :-) ..ljudi,dajte budite kreativniji pls :D
ima ih i sto se guze u mrklom mraku jer se stide vidjet se goli

To nema nikakve veze sa cinjenicom da meni nije ni najmanje privlacno da mi momak drka predamnom,ili ja pred njim.. :-)
Mozda je tebi to vrh vrhova,mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari.. pa trenutno bas taj cin smatras nekim "umijecem". :roll:
Ko se guzi u mrklom mraku i zasto pojma nemam..ali vidim da si ti konzervativan,pa mislis da je jedini razlog stid :-)..nidje veze..
Nisi nikad cuo za prigusena svjetla.. s ciljem prigusena.. ???Za stimung.. :D
eeeeeeeeee..imas ti jos dosta toga da naucis.. :-) :oops:
al eto..hajde.. svakom njegovo

ne kudi konja kojeg nisi jahala :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz :-D

Klasifikacija prema ICD-10
International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
King Kikapu

Post by King Kikapu »

e treba stavit temu da li stopalima drkate partneru dok on puse balone od sapunice u prisustvu dalje rodice koja gleda ocjane kucanice
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz :-D

International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
e jeste nekrofilicari :P :D :D :D
lady midnight

Post by lady midnight »

basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz :-D

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
:? :?
a pod kojom mu ga to gore navedenom uchenom cifrom dodje masturbacija pred partnerom u toku seksualnog china?? nije valjda egzibicionizam????
hajde shto mogu shvatiti da to nije stvar svachijeg ukusa, da su kod nekih ljudi odredjene barijere previshe visoke da bi se tokom sexa mogli opustiti i poslati mozak na ispashu :oops: :D, itd. itd....ali sad ce josh ispasti da je medjusobno uzbudjivanje na taj nachin patoloshki poremecaj :roll: :roll:.... ma dajte, molim vas...
black

Post by black »

lady midnight wrote:
a pod kojom mu ga to gore navedenom uchenom cifrom dodje masturbacija pred partnerom u toku seksualnog china?? nije valjda egzibicionizam????
hajde shto mogu shvatiti da to nije stvar svachijeg ukusa, da su kod nekih ljudi odredjene barijere previshe visoke da bi se tokom sexa mogli opustiti i poslati mozak na ispashu :oops: :D, itd. itd....ali sad ce josh ispasti da je medjusobno uzbudjivanje na taj nachin patoloshki poremecaj :roll: :roll:.... ma dajte, molim vas...
bas tako..isto npr. kao sto popljuvase lika koji je pitao za analni sex..da je fuj vako nako..da je potencijalni peder bla bla..a kad ga gej pakas zaklanfa nekom :D onda je to eto kao normalno, cool, ultramoderno i miomirisno..onda nije ni fuj ni bljak..tada ce se slomiti da objasne kako je takav nacin jastuchenja 'normalan' :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

voajerizam bona :D
obuca

Post by obuca »

kakve veze ima nekrofilija s masturbiranjem :?
King Kikapu

Post by King Kikapu »

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?
anais_nin

Post by anais_nin »

peanuth wrote:
je l to nista od radne akcije tokom crvenog perioda? :? :shock: :D :lol: interesantno....strah me otvarat novu temu, onda cu definitivno na listu perverznih bolesnika :lol: :lol: :lol:
obuca

Post by obuca »

i nemoj anais. odmah ce se izjasnit da to niko od njihA ne radi kad je dama u crvenom :oops:
zena21

Post by zena21 »

King Kikapu wrote:

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?
apsolutno nista :-) :-) :-)
zena21

Post by zena21 »

King Kikapu wrote:

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
apsolutno nista :-) :-) :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote:

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
:lol: :lol: :lol:

prisajsli :D

nije dovoljno listu priheftat, valja i znat sta je sta na listi :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

King Kikapu wrote:

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
:lol: :lol: :lol: :D
ti si fulio profesiju :D trebao si biti slikar :D kako ti to slikovito :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

obuca wrote:i nemoj anais. odmah ce se izjasnit da to niko od njihA ne radi kad je dama u crvenom :oops:
javno :D a na anketi bi bili totalno drugaciji brojevi :D :lol:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

lady midnight wrote:

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
treba procitati cijeli diskusiju a ne replicirati napamet. Da si procitala sto je pinkzelena napisala shvatila bi sto zelim sa ovim postom. Po definiciji ni kavijar ni sampanjac nisu "perverzije", a bas me zanima kako bi ti, tako liberalnih stavova, reagirala kad bi ti partner predlozio da dovede jos i jarana ... to, kao sto vidimo, nije nista perverzno :-D
Post Reply