http://www.sarajevo-x.com/ankete/335
masturbacija pred partnerom....za? protiv? kakva su iskustva? interesantno ili ne? svejedno vam?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jel ovo anketa samo za hetero-paroveanais_nin wrote:vec bila anketa na stranici (ne na forumu) pa da vidimo kakvi su forumasi po tom pitanju![]()
masturbacija pred partnerom....za? protiv? kakva su iskustva? interesantno ili ne? svejedno vam?uzbudljivo?
mislim da nijeSaraLe wrote:Jel ovo anketa samo za hetero-paroveanais_nin wrote:vec bila anketa na stranici (ne na forumu) pa da vidimo kakvi su forumasi po tom pitanju![]()
masturbacija pred partnerom....za? protiv? kakva su iskustva? interesantno ili ne? svejedno vam?uzbudljivo?
![]()
interesantno razmisljanjebaustelac wrote:Po meni ponizavajuce za drugu stranu. Znaci da jedan partner nije sposoban da tjelesno zadovolji onog drugog.
Samo sam htjela da provjerimanais_nin wrote:mislim da nijeSaraLe wrote:Jel ovo anketa samo za hetero-paroveanais_nin wrote:vec bila anketa na stranici (ne na forumu) pa da vidimo kakvi su forumasi po tom pitanju![]()
![]()
ne vidim razloga zasto bi bila....partner moze biti bilo kojeg pola
ili treba bit napaljen ko zvijeranais_nin wrote:interesantno razmisljanjebaustelac wrote:Po meni ponizavajuce za drugu stranu. Znaci da jedan partner nije sposoban da tjelesno zadovolji onog drugog.ja na to ne bih nikad ni pomislila
ja to gledam kao on dijeli nesto jako intimno sa mnom.....masturbacija je ipak nesto dosta privatno, i mada se cesto zezamo na tu temu i spominje se, vecina ljudi trazi privatnost za te aktivnosti
znaci treba muda da se covjek opusti i to isto uradi pred drugom osobom....
pored toga misim da moze biti dosta edukativno
hm, u neku ruku i o.k. kako to ti vidis ali samo kao test. Samo da ne postaneanais_nin wrote:interesantno razmisljanjebaustelac wrote:Po meni ponizavajuce za drugu stranu. Znaci da jedan partner nije sposoban da tjelesno zadovolji onog drugog.ja na to ne bih nikad ni pomislila
ja to gledam kao on dijeli nesto jako intimno sa mnom.....masturbacija je ipak nesto dosta privatno, i mada se cesto zezamo na tu temu i spominje se, vecina ljudi trazi privatnost za te aktivnosti
znas da se ja trudim da zaobidjem tu vrstu diskriminacijeSaraLe wrote: Samo sam htjela da provjerim![]()
![]()
Glasala
ne znam za druge, ali nisam ljubitelj ritualabaustelac wrote: hm, u neku ruku i o.k. kako to ti vidis ali samo kao test. Samo da ne postane
stalni ritual
anais_nin wrote:pa za njeno vizuelno uzivanje![]()
meni licno je to pravo sexy![]()
masturbacija pred partnerom....za? protiv? kakva su iskustva? interesantno ili ne? svejedno vam? uzbudljivo?
drck backpinkzelena wrote:anais_nin wrote:pa za njeno vizuelno uzivanje![]()
meni licno je to pravo sexy![]()
Uživanje ti da drka pred tobom da prostiš ti..a i muški narod ovdje...??
![]()
![]()
Šta ti radiš u međuvremenu?
anais_nin wrote:interesantno razmisljanjebaustelac wrote:Po meni ponizavajuce za drugu stranu. Znaci da jedan partner nije sposoban da tjelesno zadovolji onog drugog.ja na to ne bih nikad ni pomislila
Neelix wrote:
kada oba partnera masturbiraju, a trude se da se suzdrze od fizickog kontakta, ogranicavajuci se samo na vizualni....uh kako to zna bit uzbudljivoonda se pred ekstazu samo bace jedno na drugo
pih, dizhe mi se hashim
anais_nin wrote:Neelix wrote:
kada oba partnera masturbiraju, a trude se da se suzdrze od fizickog kontakta, ogranicavajuci se samo na vizualni....uh kako to zna bit uzbudljivoonda se pred ekstazu samo bace jedno na drugo
pih, dizhe mi se hashim
![]()
:thjavascript:emoticon(':P')
Razzumbup: great minds think alike![]()
kao sto rekoh i meni je to definitivno sexy
meni se cini da ih ima koji misle da je sve osim misionarskog bolestnezeljeni nadimak wrote: To stvara neizdrzivu napetost i cesto to upraznjavamo, a poslije...![]()
![]()
![]()
Valjda nismo bolesni![]()
![]()
![]()