Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita:
"A što ako budem iscrpljen od seksa?"
"Ništa, Perice, pisat ćeš drugom rukom", odgovori učiteljica.
B@snj@ wrote:
E onda sjedni na svoju ruku i kad ti dobro utrni bice kao da je tudja
pape pa jel moguce da ti ovu foru prvi put chujes , nego dze si ba pushka te ubila, jesi zhiv
Ma jok ba Sajo, ... cuo je metar puta, ali mi je uvijek sega, ...
Pogotovo mi sega bude kad zaspem na svojoj desnoj ruci i tako mi utrne i bude k`o tudja. Znas kako to ide, poslije sna obicno moras na piskenje, ... ... a ja ti lijevom nista ne znam raditi, ....
"Ne znam kako bih reagovao kada bih saznao da je neko meni blizak obolio od te bolesti. Da li sam nekada došao u situaciju da budem izložen riziku, odnosno da posumnjam u neku od spolnih bolesti, diskutabilno je pitanje. Imao sam seksualni odnos sa najmanje hiljadu žena. Možda je i bilo rizičnih situacija, ali ko o tome razmišlja u tim trenucima? Trenutno imam 'Sidu', jer mi se partnerka tako zove. Nije baš tako opasna, pa ne treba da brinem. Lijepo nam je, i uopšte ne sumnjam da bih sa njom bio izložen bilo kakvom riziku."