plain vanilla wrote:Jel Ivan onaj sto kaze da je krativan..onako malo gay
To je taj!

plain vanilla wrote:Jel Ivan onaj sto kaze da je krativan..onako malo gay
VenomousV wrote:haj ih malo opisi, ne znam nikog poimenicnoNot My Idea wrote:Favoriti:
Mario Bobanovic, nadasve zanimljiv covjek
Ivan Vuckovic, djeluje pravo pozitivan
Vade mi zivce:
Davor Sreng, dosadan neviđeno
Ivana Djokic, she has FAKE written all over![]()
P.S. Kapa dole Novoj TV za besprijekornu organizaciju! Odusevljena sam
Mario je arhitekta, njega sam upamtilaNot My Idea wrote:plain vanilla wrote:Jel Ivan onaj sto kaze da je krativan..onako malo gay
To je taj!
Meni taj Zmire toliko podsjeca na nekoga..da je Bosanac tvrdila bih da ga znam odnekud-LIBERO- wrote:Odgledao sinoc. Prvi utisci dosta dobro smisljeno,jako dobro napucano sve i djeluje da bi moglo biti zanimljivo na neki nacin.
Onako na prvu mi je najsimpaticniji Robert Predrag Zmire (pogledah na stranici kako se lik zove,naravno nisam zapamtio).
A i ova Nastasja Fister mi je sasvim simpa(onako vizuelno)
Vanilla,kraljiceplain vanilla wrote:
A Nastasja je prezgodna i lijepa da bih navijala za nju![]()
plain vanilla wrote:Danas je Mati rodjendan, pa eto![]()
![]()
Mene on podsjeća na Slavena Bilićaplain vanilla wrote:Meni taj Zmire toliko podsjeca na nekoga..da je Bosanac tvrdila bih da ga znam odnekud-LIBERO- wrote:Odgledao sinoc. Prvi utisci dosta dobro smisljeno,jako dobro napucano sve i djeluje da bi moglo biti zanimljivo na neki nacin.
Onako na prvu mi je najsimpaticniji Robert Predrag Zmire (pogledah na stranici kako se lik zove,naravno nisam zapamtio).
A i ova Nastasja Fister mi je sasvim simpa(onako vizuelno)
![]()
A Nastasja je prezgodna i lijepa da bih navijala za nju![]()
Nadam se da ce veceras biti zanimljivije, da show pocinje..
da, fakat, lici na njega..e sad vise ne znamprilagodjena wrote:
Mene on podsjeća na Slavena Bilića
ja cu onda uzeti meso a ti ostaloVenomousV wrote:ja ogladnim kad ih gledam (a ne jedem meso)
to onaj sto se cese po nosu stalno?ajmin wrote:ja cu onda uzeti meso a ti ostaloVenomousV wrote:ja ogladnim kad ih gledam (a ne jedem meso)hahahaha, ugl. ja najvishe gledam koliko je ko cist. kad vidim da se neko cese iza uha dok sprema rucak, rokno bih ga i poslao racun porodici za metak!
ugl. onaj momak sto zna sve oko riba je moj favorit jer i ja mogu ribe tonama pojesti.
Neka Ivane, krupna, fina, HercegovkaVenomousV wrote:ja one ivane ne mogu nikako, malo malo pa lizne prst
a pazi, sminkerica na tv-u a ne zna se nasminkat.
sto bi rekla ona mala: Booooooooze Ivana
VenomousV wrote:mislim na ivanu sminkericu sa frizurom prikljucenom na struju a onu drugu ne podnosim
ona lijepa je djubre samo takvo i strasno me podsjeca na jednu curu koja je takodjer djubre
ma da, Ivana je Herka, nju sam upamtila jos s audicijaladyblue18 wrote:Kako sam zaboravila do sada spomenuti Vedrana kao jednog od mojih favorita? Eh pa ko biljezi tamo nek stavi jedan + za njega.![]()
i Zmire mi je isto dobar
![]()
Inace zar se sminkerica ne zove Vesnaona mi je onako otkacena
plain vanilla wrote: Jest mi bilo drago kad su Mate i Tom tracali Nastasju
pa nije ni tako dobro kako je ona umislilaladyblue18 wrote:plain vanilla wrote: Jest mi bilo drago kad su Mate i Tom tracali Nastasjupa eto i nije na kraju tako lose ispalo ono njeno.