de edituj post pa to obrisi

bit ce ti slobodna procjena ako on pobijediVenomousV wrote:majke mi pojma nemam, i ja sam tek u pon pocela da gledam![]()
sto mi ne vjerujes?
kazem ti, slobodna procjena
cikica kao da i nema bas visoke kriterijeVenomousV wrote:ne znam ko bi drugi mogao, onaj cikica ga stalno hvali
VenomousV wrote:ma cikica je najgenijalniji <3
@vanilla: i dalje nisam sigurna na koju curu mislis
plain vanilla wrote:VenomousV wrote:ma cikica je najgenijalniji <3
@vanilla: i dalje nisam sigurna na koju curu mislis
e ova
ona je na audiciji kuhala dva puta
poslali je na Dolac po namirnice da ponovo kuha, ona uzela taksi(ko zna koliko je platila), a poslije citam da je mjesto audicije udaljeno samo 500 metara od trznice
koji si ti perverznjakburek_in_space wrote:Koja je domina ova voditeljka.
Kandidati koji čine TOP 20 i koji su dobili privilegiju pokazati svoje vještine, talent i znanje su Ana Kovačević Pilepić, Bojan Končar, Davor Šreng, Igor Zdenjak, Ivan Vučković, Ivana Đokić, Ivanko Rebić, Ljubo Matulin, Mario Bobanović, Marko Gajski, Matija Nikolić, Nastasja Fišter, Robert Predrag Žmire, Srđana Jevtić, Šime Sušić, Tea Đukić, Tomislav Rusak, Vedran Beg, Vesna Matulić Baričević i Željana Ančić.
U današnjem izdanju Masterchefa gledatelji imaju priliku bolje upoznati kandidate koje ćemo pratiti kroz narednih dvanaest tjedana reality showa u njihovoj borbi za prestižnu titulu prvog hrvatskog Masterchefa. Borba će biti uzbudljiva i napeta, natjecatelji će morati u kuhinji dati sve od sebe i proći niz zahtjevnih izazova jer već ovaj tjedan prvi natjecatelj napušta show Masterchef Hrvatska!
a koji je Shime? onaj mrki s cvikama..u pozadini na onoj gornjoj slici s voditeljicom?ladyblue18 wrote:Shime, Shime, Shime
Ja cu veceras odabrati favoriteladyblue18 wrote:Aha![]()
haj ih malo opisi, ne znam nikog poimenicnoNot My Idea wrote:Favoriti:
Mario Bobanovic, nadasve zanimljiv covjek
Ivan Vuckovic, djeluje pravo pozitivan
Vade mi zivce:
Davor Sreng, dosadan neviđeno
Ivana Djokic, she has FAKE written all over![]()
P.S. Kapa dole Novoj TV za besprijekornu organizaciju! Odusevljena sam