Comrad wrote:Mene uopste ne bi cudilo da je FTV zasrala, mislim ako cemo realno i objektivno vise su sanse da oni useru nego ovi sa NOVE TV.
Ma ja ba, ne može nikad neko drugi biti kriv, uvijek smo mi glupi i nesposobni, pa čak i kad smo samo emiteri i posmatrači.
Nije stvar u tome da su svi reality show-ovi namješteni, to je javna tajna, ali je stvarno problem kad je ovakav reality show i ovako namješten. Mislim, bilo je hiljade načina da se ovo odradi, nisu morali snimiti prikazivanje ocjena ako su htjeli da bude u tajnosti, pa snimiti naknadno. Uostalom, kao mogli su držati u tajnosti da postoje dva snimka, a nisu mogli ko je pobjednik. Kako su obavezali da šute o duplom snimku. Uostalom, ovo nije klasični reality, ja ga nisam gledala zbog nekog učesnika, niti sam navijala, volim kuharske emisije i kupila sam neke fazone odavdje, tako da nije bilo neke pretjerane potrebe da se nešto namješta, pa čak gledaoci ni nemaju uticaj na to ko će pobjediti. Ne kontam.
Ali kad su već snimili dvije verzije, zašto su namontirane obje i zašto se pogrešna našla na serveru? Da, FTV je to nešto zasrala

I taj glupi Bosanac, ta će on ići po zaštićenim serverima i skidati nešto.