Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne znam ko je vjeverica, ali ona dalmatinka (valjda je Splicanka) crne rascupaTe kose ima strasno iritantan govor.
Hem prica po dalmatinski, hem kristi i kikoce se dok prica
ladyblue18 wrote:Ja ne znam ko je vjeverica, ali ona dalmatinka (valjda je Splicanka) crne rascupaTe kose ima strasno iritantan govor.
VenomousV wrote:jesam jedina koju snjezana lelas uzasno iritira?
podsjeca me ona one tupave azijatkinje koje se samo smjeskaju, klimaju glavom i govore "yes, yes" a pojma nemaju sta im pricas
ja cu se upucat ako ona bude puno pricala i ako dugo ostane u ovom masterchefu
ladyblue18 wrote:Ja ne znam ko je vjeverica, ali ona dalmatinka (valjda je Splicanka) crne rascupaTe kose ima strasno iritantan govor.
to je ta
meni je gori Andrija, radije bih pomazala margarina nego njega slushala
to je ta
meni je gori Andrija, radije bih pomazala margarina nego njega slushala
necu vam pricati sta se desavalo (jer ja mislim na federalnoj idu jednu epizodu kasnije) ali Snjezana i ona Petra sto je sa sela odnekud me bas nerviraju Snjezana...to je ocito.. a Petra prvo sam mislila da je stvarno dobra i talentovana kuharica ali svakki put nesto zezne i pravda se.. pa brate kad zeznes reci tako je i bit ce bolje nego ona uvijek pravi od toga atomsku fiziku..
VenomousV wrote:jesam jedina koju snjezana lelas uzasno iritira?
podsjeca me ona one tupave azijatkinje koje se samo smjeskaju, klimaju glavom i govore "yes, yes" a pojma nemaju sta im pricas
Baš je simpatična.. Većina ih donosi jelo i govore u sebi samo da me ne ohaka, valjda će biti dovoljno prženo, slano itd..
A ona "šta me briga meni je sve smiješno i veselo"... Prvi favorit uz domaću Ljubušanku.
Vala da je 100 puta simpaticna, ja ne mogu svarit njenu piskutavost i smijanje bez razloga pa makar.
I to sam veceras gledala prvi put, mogu mislit kako ce tek bit kad je budem gledala svaki dan.
Ali sa takvim ljudima je to tako, ili su ti simpa ili nisu.
ladyblue18 wrote:Vala da je 100 puta simpaticna, ja ne mogu svarit njenu piskutavost i smijanje bez razloga pa makar.
I to sam veceras gledala prvi put, mogu mislit kako ce tek bit kad je budem gledala svaki dan.
Ali sa takvim ljudima je to tako, ili su ti simpa ili nisu.
plain vanilla wrote:
sjecam se da volis gej strebere
Sto se tice Bojane, kao sto rekoh veceras sam fakat prvi put pogledala i nisam je ni skontala do kraja, ali ja nju znam od prije, cura je genije i jedna od najjacih karika coolinarike, i zato navijam za nju jer znam sta moze.
plain vanilla wrote:
sjecam se da volis gej strebere
Sto se tice Bojane, kao sto rekoh veceras sam fakat prvi put pogledala i nisam je ni skontala do kraja, ali ja nju znam od prije, cura je genije i jedna od najjacih karika coolinarike, i zato navijam za nju jer znam sta moze.
jel to ona sto hoce otvoriti slasticarnu?
znam da jedna hoce, ali se ne sjecam koja
Bojana ima lijepe okice