Massimo
Moderator: _BataZiv_0809
-
Tisina
#1 Massimo
Again 19.u Coloseumu!
bas se radujem, bila sam postivalac dok nisam cula svirku uzivo od tada sam odusevljana. Zaista kvalitetan koncert! Ne znas ko je bolji on ili muzicari, ima zaista olicne muzicare!
i idem naravno
bas se radujem, bila sam postivalac dok nisam cula svirku uzivo od tada sam odusevljana. Zaista kvalitetan koncert! Ne znas ko je bolji on ili muzicari, ima zaista olicne muzicare!
i idem naravno
- kriticarka_nikova
Massimo kad zapjeva Stine ,ja se sva najezim 
- kriticarka_nikova
eh pokazala bih ti na web kameriMeshtar wrote:Dok ne vidim ne vjerujemkriticarka_nikova wrote:Massimo kad zapjeva Stine ,ja se sva najezim![]()
- kriticarka_nikova
pa kad je koncert da idemo....Meshtar wrote:pravi bi odgovor bio, da ići ću s tobom na koncert![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
maksimo je jedan obicni plagijator
:D
-
neocekivana_sila
nemoj zezati. ja platila rezervaciju i nisam otisla..Tisina wrote:Bio je ODLICAN!!Izvrsna izvedba a Alkemicari fakat sviraju fenomenalno!!
imam traumaticne uspomene na njegov posljednji kocert
-
Tisina
ma ja nisma bila toliko luda za njim dok nisam cula uzivo i njega i muzicare, inace idem po koncertima i radim na organizaicji istih i tvrdim da njegovi koncerti redovno spadaju u mali spektakl, u Sa klubu u novembru je bilo jednako odlicnoneocekivana_sila wrote:nemoj zezati. ja platila rezervaciju i nisam otisla..Tisina wrote:Bio je ODLICAN!!Izvrsna izvedba a Alkemicari fakat sviraju fenomenalno!!
imam traumaticne uspomene na njegov posljednji kocert
-
neocekivana_sila
Tisina, kad si vec organizator evo ti prijedloga da organizujes bus-kocert..to ti je radio DOP u Hrvatskoj, ne da mi se da ti trazim..ali super je fol.
Nema veze za Massima, bice koncert na tv-u za dvije godine, svakako
Nema veze za Massima, bice koncert na tv-u za dvije godine, svakako
-
neocekivana_sila
evo nasla sam ti..
Na dan koncerata je usmenim i sms putem ogranièeni broj pristupnica/obavijesti poslan gostima.
U subotu oko 19:00 u iznajmljenom autobusu i kamionu s prikolicom su po Zagrebu na nekoliko lokacija (Maksimir, Dubrava, Tresnjevka, SC "Stjepan Radiæ", ...) pokupljeni obavijesteni èlanovi, fanovi i sluèajni prolaznici spremni odazvati se na "putujuæu" avanturu.
Njih dvjestotinjak se rasporedilo u dva navedena prijevozna sredstva u kojima su u unplugged varijantama (akustiène gitare, bubnjevi samo prijelazima, bongosi, udaraljke, usna harmonika, ...bili su oruzje instrumentalista) nastupili gosti iznenaðenja i bendovi èije su formacije bile sastavljene od poznatih domaæih muzièara. U 22:00 su iz Zagreba (10. prosinca) krenuli put Rijeke da bi tamo stigli nakon ponoæi (11. prosinca) i nastavili festu do 03:00 te se u ranim jutarnjim satima vraæali u mjesto polaska. Po Karlovcu i usputnim mjestima prikljuèilo se jos fanova.
U Rijeci zavrsena izmjena nastupajuæih te se uz veselu atmosferu nastavlja cijela proslava u povratnom smjeru.
Veæina je sudionika pohvalila originalnost ideje i realizacije te se u odliènoj atmosferi obeæala prikljuèiti novim projektima.
nesto kao Provedimo vikend zajedno?
Na dan koncerata je usmenim i sms putem ogranièeni broj pristupnica/obavijesti poslan gostima.
U subotu oko 19:00 u iznajmljenom autobusu i kamionu s prikolicom su po Zagrebu na nekoliko lokacija (Maksimir, Dubrava, Tresnjevka, SC "Stjepan Radiæ", ...) pokupljeni obavijesteni èlanovi, fanovi i sluèajni prolaznici spremni odazvati se na "putujuæu" avanturu.
Njih dvjestotinjak se rasporedilo u dva navedena prijevozna sredstva u kojima su u unplugged varijantama (akustiène gitare, bubnjevi samo prijelazima, bongosi, udaraljke, usna harmonika, ...bili su oruzje instrumentalista) nastupili gosti iznenaðenja i bendovi èije su formacije bile sastavljene od poznatih domaæih muzièara. U 22:00 su iz Zagreba (10. prosinca) krenuli put Rijeke da bi tamo stigli nakon ponoæi (11. prosinca) i nastavili festu do 03:00 te se u ranim jutarnjim satima vraæali u mjesto polaska. Po Karlovcu i usputnim mjestima prikljuèilo se jos fanova.
U Rijeci zavrsena izmjena nastupajuæih te se uz veselu atmosferu nastavlja cijela proslava u povratnom smjeru.
Veæina je sudionika pohvalila originalnost ideje i realizacije te se u odliènoj atmosferi obeæala prikljuèiti novim projektima.
nesto kao Provedimo vikend zajedno?