Masovna grobnica sarajevskih Srba?

Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

odavde smo hina bacali :D
Image
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

I pitali se hoće li se sjetiti da imaju krila(s obzirom da su nebeski narod)....ali ne , nisu se sjetili :-)
Padali su tu tik pored sadnice pakistanskog ambasadora-a koji je to muđehedin..eeeee :shock: :shock: :shock: :shock:

Image
risno

Post by risno »

Cudno da nemogu da nadjem tu temu vise na B92, cim sam im ovo upisao pod komentare:
-----------------------------------------------------------------------------------
S obzirom da cetnicka bagra (sami ce se prepoznati) uvijek i iznova pokušava progurati tezu da su u ratu svi cineli isto zlocine , i mnogi to u progutaju. Pogledajte sledece cinjenice:

Do danas je u Hagu od optuženih 146 osoba raspodjela sljedeca:

1) Srba 106 (72,6 %)
2) Hrvata 31 (21,23%)
3) Bošnjaka 9 (6,16%)

Do sada je izreceno 729 godina zatvorske kazne, s napomenom da svi optuženi Hrvati i Srbi još uvijek nisu u Hagu, te da se još skrivaju ko zna gdje. Od toga na pojedine narode otpada:

1) Srbi 554 godine kazne (76%)
2) Hrvati 142 godine kazne (19,4%)
3) Bošnjaci 33 godine kazne (4,5 %)

Drugim rijecima iz haške perspektive, na Srbe i Hrvate (agresore i saveznike u podjeli BiH) otpada oko 95,5% zlocina, a na Bošnjake 4,5%.

Kada se privedu i ostali haški bjegunci ovi procenti ce se povecati što se tice Srba i Hrvata.

Takoder, optužnice terete Srbe i Hrvate za najteže zlocine po medunarodnom pravu, od zlocina protiv covjecnosti, do genocida, za razliku od Bošnjaka koji se terete po komandnoj odgovornosti.
Karakter optužnica dovoljno govori o karakteru rata. Zlocini koje su cinili agresori bili su dio politickog programa podjele BiH i planiranog genocida nad Bošnjacima, po kojem su se Bošnjaci trebali trajno zbrisati sa podrucja BiH.

S druge strane zlocini koje je pocinila Armija RBiH nisu bili dio politickog programa, i nažalost, dio su ratne realnosti.

http://www.durmitorcg.com/opsirnije.php ... op%20story
Sivka_Planinc

#29 ah..

Post by Sivka_Planinc »

jOj meni Srbi vise dosadili....... ajmo malo o Masovcima . Ebes Srbe...
oni i kad spavaju sanjaju kako su ugrozeni ..........
Ajnslag-cincilator

Post by Ajnslag-cincilator »

Slažem se da otvorimo temu o Marsovcima i ostalim bićima.
Dezze

Post by Dezze »

igla wrote:samo da jos eshumiraju lavove iz pionirske da vide gdje su nestala srpska djeca
Jes, jes, bila je nekad ona prica kako se srpskom djecom hrane sarajevski lavovi.... :D kakvih umova ima pa da to izmisle....a jos vecih da to povjeruju...e, gdje ovaj svijet ide???? :sad:
Krivokapic

Post by Krivokapic »

a nedzad salkovic pati ratne zarobljenike pjevanjem sevdalinki

nedzade, nedzade, ccccccccc

:lol: :lol: :lol: :lol:
dinash

Post by dinash »

zaista nije smijesno.
ja NE ZELIM zivjeti u sumnji ili cak "naznaci" da je neki od mojih komsija okvrvavio ruke. SVE zlocince pred sud pravde.

a koliko se sjecam Jeko je svojevremeno govorio o starici i kaci u kvadrantu ... uuuuh ... ne zelim dalje.

vi koji se podsmjehujete, stidite se. zrtve su zrtve. i treba to ozbiljno shvatiti. ako je grobnica stvarna pohvatati odgovorne. ako nije, objaviti i/ili zahtjevati demant.

ova tema nije vic.
Dezze

Post by Dezze »

Ma ne smijemo se zrtvama, vec nekim nebulozama. Nego, mojne nas zezati, jer cemo ti poslati Nedzada da ti otpjeva uspavanku :x
Post Reply