Masoni u BiH
-
Vingo
#1 Masoni u BiH
http://glbih.org/bih/gmm.htm
Imamo Velikog Majstora!
Jest da je malo nepismen i pise "ce te" ali je misleci.
O Boze.....
Imamo Velikog Majstora!
O Boze.....
-
EI Presidente
#2 Re: Masoni u BiH
Vingo wrote:http://glbih.org/bih/gmm.htm
Imamo Velikog Majstora!
O Boze.....
-
vodolija_33
Uh, pošto ovdje dolaze u obzir samo " osobe visokog morala, časne, poštene, slobodno misleće, tolerantne" i k tomu još "veliki entuzijasti, vrlo uspješni profesionalci, visoko ciljenjene osobe u našoj sredini", mogu reći da je izbor, u najmanju ruku, jaaako sužen
:D
-
EI Presidente
A wrote:Kod mojih u stanu pukotina na zidu, od vbr-a, bas bi mi trebo kvalifikovan mason da to prezida. Mislis da mogu tamo naci?
-
Hadzi-Murat
Ako su masoni humanitarna organizacija, koja siri toleranciju, bratstvo i jednakost medju ljudima, zbog cega su tajna organizacija?
Moje misljenje, je da su masoni elitisticka organizacija koja zeli da vlada svijetom...a ponasaju se ko pizde, sve nesto iza zavjese, ko misevi...pa ako imate muda, daj da vidimo ko ste?
Moje misljenje, je da su masoni elitisticka organizacija koja zeli da vlada svijetom...a ponasaju se ko pizde, sve nesto iza zavjese, ko misevi...pa ako imate muda, daj da vidimo ko ste?
-
mosor1
Da im zene ne skuze di se sastaju.Hadzi-Murat wrote:Ako su masoni humanitarna organizacija, koja siri toleranciju, bratstvo i jednakost medju ljudima, zbog cega su tajna organizacija?
Tako je! Po svjetski poredak jednako opasna bratija kao i lovci, koji citav vikend tegle pusku i vodaju onu jadnu pascad po sikarama samo da bi pobjegli od zena i krisom se nalili.Hadzi-Murat wrote:Moje misljenje, je da su masoni elitisticka organizacija koja zeli da vlada svijetom...a ponasaju se ko pizde, sve nesto iza zavjese, ko misevi...pa ako imate muda, daj da vidimo ko ste?
-
Hadzi-Murat
Mosor, nastranu sala, ali masoni su guzonje, visoko pozicionirane, kreiraju politiku svijeta, pocevsi od Busha, pa do engleskih Royalista...mosor1 wrote:Da im zene ne skuze di se sastaju.Hadzi-Murat wrote:Ako su masoni humanitarna organizacija, koja siri toleranciju, bratstvo i jednakost medju ljudima, zbog cega su tajna organizacija?
Tako je! Po svjetski poredak jednako opasna bratija kao i lovci, koji citav vikend tegle pusku i vodaju onu jadnu pascad po sikarama samo da bi pobjegli od zena i krisom se nalili.Hadzi-Murat wrote:Moje misljenje, je da su masoni elitisticka organizacija koja zeli da vlada svijetom...a ponasaju se ko pizde, sve nesto iza zavjese, ko misevi...pa ako imate muda, daj da vidimo ko ste?
-
mosor1
Hadzi-Murate, nema za koga se ne prica da je mason, od Busha do Osame bin Ladena. Kad bi neka tajna organizacija kreirala ovako jadnu, diletantsku svjetsku politiku, trebalo bi da je vode totalni slijepci. Ne kazem da se u tajnim muskim organizacijama poput masonske ne razmijene poneke vazne poslovne ili cak politicke informacije, ne dogovore usluge i mita, ali to su uglavnom klubovi dokonih starih pizduna. U mom gradu su tako vazna tajna drustva bivsih vaterpolista i veslaca, ali su i ona go kurac prema tajnim drustvima Imocana ili Hercegovaca.Hadzi-Murat wrote:Mosor, nastranu sala, ali masoni su guzonje, visoko pozicionirane, kreiraju politiku svijeta, pocevsi od Busha, pa do engleskih Royalista...
-
Hadzi-Murat
mosor1 wrote:Hadzi-Murate, nema za koga se ne prica da je mason, od Busha do Osame bin Ladena. Kad bi neka tajna organizacija kreirala ovako jadnu, diletantsku svjetsku politiku, trebalo bi da je vode totalni slijepci. Ne kazem da se u tajnim muskim organizacijama poput masonske ne razmijene poneke vazne poslovne ili cak politicke informacije, ne dogovore usluge i mita, ali to su uglavnom klubovi dokonih starih pizduna. U mom gradu su tako vazna tajna drustva bivsih vaterpolista i veslaca, ali su i ona go kurac prema tajnim drustvima Imocana ili Hercegovaca.Hadzi-Murat wrote:Mosor, nastranu sala, ali masoni su guzonje, visoko pozicionirane, kreiraju politiku svijeta, pocevsi od Busha, pa do engleskih Royalista...
-
izbjeglica_iz_besmisla
Ja cuo da su clanovi masona Finci i Ivanić,a prica se i da je Tito bio mason.
- kriticarka_nikova
Poznavala sam jednog masona iz susjedne drzave,tj.mislim da je bio mason.Tip mi nikada nije rekao da je mason,ali vidjelo se to na njemu:furao se na masonske detalje....Nosio je prsten na palcu,u stanu imao mali ukras piramidu sa okom,njegov foto album bio je pun poznatih ljudi (za koje sam ja kasnije skontala da su masoni)......radio je u tajnoj organizaciji ali nije nikad rekao GDJE.......Kasnije mi je pokazao imanje koje mu je ostavio djed,a imanje je bilo :zamak u eletnom dijelu grada...sve je to navodilo da mu je djed bio mason,a on kao unuk da ga je naslijedio.Sve u svemu veoma interesantno,ali sve sto je imao od toga navedenog (mislim taj tip) nije ga cinilo drugacijim niti vrednijim.....
Toliko
Toliko
-
Shoba
evo malo da se jos dublje bacite u dileme.....
http://www.durham.net/~cedar/famous.html
meni je drago da konacno i mi imamo lozu. krajnje je vrijeme da postanemo dio svijeta....
http://www.durham.net/~cedar/famous.html
meni je drago da konacno i mi imamo lozu. krajnje je vrijeme da postanemo dio svijeta....
- kriticarka_nikova
Fair Life wrote:Piramida, oko... sesir, plav...Harrys wrote:On,Je garant mason.Fair Life wrote:Osmanagic je meni suJmiv...