Maskara

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Zhaba

Post by Zhaba »

Saian wrote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kakav je ovo melek, Bozhesachuvaj :shock: :shock: :shock: toliko je lijepa da prelazi u neukusno :-) :-) :-) :D
ma to ti je ona iz bollywoodfilmovima :D
amalka

Post by amalka »

Sad koristim onu Super Full iz Avona :D I mogu vam reci da je bas dobra :-)
Pearl

Post by Pearl »

Zhaba wrote:
Saian wrote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kakav je ovo melek, Bozhesachuvaj :shock: :shock: :shock: toliko je lijepa da prelazi u neukusno :-) :-) :-) :D
da nije ona miss Indije i svijeta?

jah, lafo, sad su trepavice istakle njenu ljepotu... i da nema trepavica, bila bi aviJon :)
Pearl

Post by Pearl »

sad se sjetih, jaranica je odusevljena onom Giordani maskarom iz Origflame-a..jel neko to probao? fazon je u cetkici.. i kad proba tu cetkicu sa bilo kojom drugom maskarom, i one su beton :)

ja se drzim MF2000, eventualno cu probati tu masterpiece, mada mi se ne svidja izgled cetkice na reklami :) skupo mi da isprobavam..
Zhaba

Post by Zhaba »

Pearl wrote:
Zhaba wrote:
Saian wrote: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kakav je ovo melek, Bozhesachuvaj :shock: :shock: :shock: toliko je lijepa da prelazi u neukusno :-) :-) :-) :D

jah, lafo, sad su trepavice istakle njenu ljepotu... i da nema trepavica, bila bi aviJon :)
ja je samo kao glumicu znam ali sve je moguce :D
Pearl

Post by Pearl »

Zhaba wrote:
Pearl wrote:
Zhaba wrote: ma to ti je ona iz bollywoodfilmovima :D

ja je samo kao glumicu znam ali sve je moguce :D
ne znam.. i ona misica je sad u bollywoodu, ali ne znam jel to ista osoba.. elem, i ako nisu, obje su zvjerke :)
lady midnight

Post by lady midnight »

Zhaba wrote:
cHupjahalic@ wrote:
Pearl wrote:a one 2 u 1 maskare ne bih nikad kupila (ono nesto bijelo pa maskara), nek je najbolje na svijetu :) ionako sam lijena za sminkanje, izvjezbala sam se da mi jutarnje sminkanje traje 5 min :D
ja sam probala sa 2 in 1, sta reci nego da su bez veze. ja sada ne trosim puno vremena pred ogledalom, prije sam znala visiti po par sati i opet nikad nisam bila zadovoljna. :-)
sad mi dosta 5-10 minuta i ja gotova. :D
ja nikad nisam imala zivce satvremena se sminkati ne bih ni znala sta da sminkam tolko dugo :shock:
upravo tako :) ja sam pokushavala da kao namjerno rastegnem, kontam haj da oprobam, mozhda ce ispasti bolje...nema shanse, rekord mi je bio 20 minuta, a poslije toga si me mog'o postavit na njivu da strashim ptice :D il da se pretvaram da sam duga :D :D

nego ja bih preporuchila revlonovu, obichnu crnu, nema nekih posebnih efekata, al je super; ne lijepi, nema grudvica, lako se skida... eto :) nadjoh je nakon dugih godina bezuspjeshnog traganja :D
danas

Post by danas »

pa koja se to sminka po sat vremena, da vidim tu ublehu :-) :-) :-) meni za sve treba 10 minuta u vrh glave a nista ne zbrzim i sve uradim po tabijatu :D :-) :D he he, valjda tolike godine iskustva :oops: :oops: :D

maskare su meni najbolje chanel-ove (od ovih satro napucanih) i neutrogena-ine (od ovih obicnih), a i aveda ima jednu super, nesto rose something... stvarno je odlicna... :)
justika_sa

Post by justika_sa »

ja obožavam deborah no weight maskaru... jako lijepo mi oblikuje trepavice i da im volumen... liče na nešto :) jer inače imam tanke trč trč pa trepavica :)
ovom sam baš zadovoljna...
Zhaba

Post by Zhaba »

http://www.helenarubinstein.de/_de/_de/ ... id=douglas
ja sam ovu do sada koristila ali mi ne odgovara :roll:
zna li neko kakve su od YSL?
Post Reply