Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
posto se prva ne da otvorit (ne znam sto ) otvorila drugu
odlucila sam se danas za ovu...javit cu vam kakva je ali me vec zacudilo da je trebas samo jednom na trepuske naneti
mobsterc wrote:...odala te da si plakala do zore...
javi rezultate pa da znam da li vrijedi za poklona
ova everlong je wow ekstra javim ti kad je potrosim pa slobodno posalji poklon fakat je dobra nigdje grudvice...sinoc sam namjerno s njom zaspala da vidim kako ce izgledati i sta da kazem nista se nije razmazalo, trepavice super izgledale kao da sam maskaru tek nanela lako se skida sto je takoder bitno
ma ja sam probala sve od lancoma,svaka mi je odgovarala,niti od jedne
mi nije bilo grudvica,nego suprotno..lijepo se razdvoje trepavice.
Meni su ko alternativne maskare i maskare,koje najcesce koristim
najbolje definitivno ove dvije: L'Oreal double extension
KeepItSimplE wrote:ma ja sam probala sve od lancoma,svaka mi je odgovarala,niti od jedne
KeepItSimplE wrote:ma ja sam probala sve od lancoma,svaka mi je odgovarala,niti od jedne
meni nisu odgovarale a i L'Oreal mi ne odgovara budu tvrde trepuske i tesko skinuti maskaru...to je barem moje iskustvo
znam samo koje mi 100% ne odgovaraju,a to su sve redom MF-peku me oci i suze od njih,tesko se skidaju,mrve se nekako,stvaraju se grudvice,brzo se suse.Vala nije lako biti zensko,ko bi nam ugodio -najradije bih da se odviknem skroz sminkanja.