MASH Club, veceras (31.10.) u 20 sati
(Branilaca Sarajeva 20/1)
Nosenje maski i kostima je preporucljivo
Halloween muzika, bundeve, svijece.....

ako ce biti zena dolazim...Mimica wrote:Vampiri, vjestice...i ko zna sta jos...
pa fino je rekla "vjestice"..gavrilo wrote:ako ce biti zena dolazim...Mimica wrote:Vampiri, vjestice...i ko zna sta jos...
ma ne vjerujem ja vjesticama...silentbob wrote:pa fino je rekla "vjestice"..![]()
![]()
gavrilo wrote:ma ne vjerujem ja vjesticama...silentbob wrote:pa fino je rekla "vjestice"..![]()
![]()
![]()
... dobor kada pogledam malo bolje ne vjerujem ni zenama...
jebi ga... ne znam vise ni sam sta sam htjeo reci![]()
![]()
![]()
ti si posebnaanais_nin wrote:a ja mislila da meni sve vjerujesa i ja sam zena
uh pade mi stijencuga sa srcagavrilo wrote:ti si posebnaanais_nin wrote:a ja mislila da meni sve vjerujesa i ja sam zena
dobro, dobro... samo ti zajebaji ... a ja tebe hvalim gdje god stignemanais_nin wrote:uh pade mi stijencuga sa srca![]()
gavro...kurvo muškagavrilo wrote:ti si posebnaanais_nin wrote:a ja mislila da meni sve vjerujesa i ja sam zena
flora.sa wrote:gavro...kurvo muška![]()
![]()
![]()
pa ja sam to mislila ozbiljnogavrilo wrote:dobro, dobro... samo ti zajebaji ... a ja tebe hvalim gdje god stignemanais_nin wrote:uh pade mi stijencuga sa srca![]()
![]()
floriana sram te biloflora.sa wrote:gavro...kurvo muškagavrilo wrote:ti si posebnaanais_nin wrote:a ja mislila da meni sve vjerujesa i ja sam zena
![]()
![]()
![]()
anais_nin wrote:pa ja sam to mislila ozbiljnoobradovala se sto mene odvajas od tih kojima nista ne vjerujes
![]()
![]()
eto vidis kako si sada fino skontaogavrilo wrote:anais_nin wrote:pa ja sam to mislila ozbiljnoobradovala se sto mene odvajas od tih kojima nista ne vjerujes
![]()
![]()
anais_nin wrote:eto vidis kako si sada fino skontaogavrilo wrote:anais_nin wrote:pa ja sam to mislila ozbiljnoobradovala se sto mene odvajas od tih kojima nista ne vjerujes
![]()
![]()
nego vodis li me na ovaj party? ja kontala ici ko zechicagavrilo wrote:anais_nin wrote:eto vidis kako si sada fino skontaogavrilo wrote:
znam ja bona da ti nisi takvaanais_nin wrote:floriana sram te biloflora.sa wrote:gavro...kurvo muškagavrilo wrote: ti si posebna![]()
![]()
![]()
nisu ovo "te" vrste odnosa
anais_nin wrote:nego vodis li me na ovaj party? ja kontala ici ko zechica![]()
eh te skoro pa vucko generacije....flora.sa wrote: znam ja bona da ti nisi takva![]()
![]()
..ali zto Gavro
![]()
...ma, mali je opasan...plete mreže oko nas, a mi toga nismo ni svjesne
...mali
radi iz sjene
...
odoh sad plakatgavrilo wrote:propustio sam let za sarajevo ...![]()
ps.... a vi na zurci ... nemoj slucajno da vam padne na pamet kakvu zecicu da muvate ...