Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Locked
_mufljuz_

#301 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _mufljuz_ »

Roland_Of_Gilead wrote:Offtopic, ali čisto da ukažem na licemjerje mnogih ljudi ovdje.

Mogao bih staviti i mnoge druge događaje kada Bošnjaci napadaju povratnike, ali ovaj je aktualan ovih dana pa ću njega.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/zenicki- ... /140423035

Zenički ljekari bore se za život hrvatskog povratnika iz mjesta Ratanj kod Kraljevske Sutjeske,74-godišnjeg Nike Crepulje, nakon što je njega i 79-godišnju Maricu Kristić jučer teško pretukao 22-godišnji Arnes Delalić iz Vareša.

Podsjetimo, kaknjska policija uhapsila je u utorak ujutro 22-godišnjeg Arnesa Delića iz Vareša, koji se sumnjiči da je u ponedjeljak 21. aprila oko 23.30 sati u mjestu Ratanj,, nasilno ušao u kuću Nike Crepulje te je tom prilikom njemu i Marici Kristić, koja je takođe bila u kući, nanio tjelesne povrede u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Nakon završetka istražnih radnji Delić je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Zenica.

Sad me zanima što vama daje za pravo da prozivate sve Srbe zbog svađe dvojice seljaka u Zvorniku a ne daje nekom drugome da proziva sve Bošnjake zbog pljačkaškog pohoda jednog manijaka u Kraljevoj Sutjesci?
o kakvom ti jebenom licemjerju pricas je l to ovaj Arnes bio u HOSu ili Muslimanskim brigadama u ratu :lol:
Paranoid

#302 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Paranoid »

Roland_Of_Gilead wrote:
Sad me zanima što vama daje za pravo da prozivate sve Srbe zbog svađe dvojice seljaka u Zvorniku a ne daje nekom drugome da proziva sve Bošnjake zbog pljačkaškog pohoda jednog manijaka u Kraljevoj Sutjesci?
Zato sto je taj koji je pocinio zlocin u okolini zenice kriminalac i narkoman, i koji je to vec u vise navrata cinio na istom mjestu. S druge strane ovaj cetnik se ne moze staviti u istu ravan sa gore navedenim kriminalcem.

Better?
TheWatcher

#303 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by TheWatcher »

Roland_Of_Gilead wrote:Offtopic, ali čisto da ukažem na licemjerje mnogih ljudi ovdje.

Mogao bih staviti i mnoge druge događaje kada Bošnjaci napadaju povratnike, ali ovaj je aktualan ovih dana pa ću njega.

Zenički ljekari bore se za život hrvatskog povratnika iz mjesta Ratanj kod Kraljevske Sutjeske,74-godišnjeg Nike Crepulje, nakon što je njega i 79-godišnju Maricu Kristić jučer teško pretukao 22-godišnji Arnes Delalić iz Vareša.

Podsjetimo, kaknjska policija uhapsila je u utorak ujutro 22-godišnjeg Arnesa Delića iz Vareša, koji se sumnjiči da je u ponedjeljak 21. aprila oko 23.30 sati u mjestu Ratanj,, nasilno ušao u kuću Nike Crepulje te je tom prilikom njemu i Marici Kristić, koja je takođe bila u kući, nanio tjelesne povrede u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Nakon završetka istražnih radnji Delić je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Zenica.

zato sto su bosnjaci uglavnom nevini :lol: :lol: tako ti je to ovDekan na klix-u :D
Slina

#304 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Slina »

Paranoid wrote:
Roland_Of_Gilead wrote:
Zato sto je taj koji je pocinio zlocin u okolini zenice kriminalac i narkoman, i koji je to vec u vise navrata cinio na istom mjestu. S druge strane ovaj cetnik se ne moze staviti u istu ravan sa gore navedenim kriminalcem.

Better?
Ne moze biti better jer pises kako tebi odgovara sto nije ispravno.Ako je ovaj mali narkoman i kriminalac jovo je alkoholicar i cetnik sto ti dođe na isto.
VjecitiStudent

#305 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by VjecitiStudent »

snaga_znanja wrote:
_mufljuz_ wrote:
snaga_znanja wrote:
Ono kad te dezerter iz dijaspore naziva cetnikom. A taj dezerter ovdje dosao da huska na rat. Kakva ironija.
ono kad te cetaljofil, izraelofil (kakve li slucajnosti :lol: ) zove dezerterom pa 2x :lol: :lol:
Vidim i ti se nasao uvrijedjen. Hoces da i tebi budem zahvalan sto mami posaljes koji euro da ne umre od gladi?

Na sta je ovaj narod spao kad dezerteri imaju pravo glasa... :lol:
Da barem glasaju kad su izbori. Broj onih izvana koji su glasali na prošlim izborima je bio smiješan, što je za posljedicu imalo i drastično manji broj bošnjačkih zastupnika u skupštini RS-a.
1996. ih je bilo 18 u Skupštini RS-a (27 je već bilo dovoljno da se ukine famozno entitetsko glasanje), 2010. svega 5.
Last edited by VjecitiStudent on 23/04/2014 11:30, edited 1 time in total.
_mufljuz_

#306 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _mufljuz_ »

_BataZiv_0809 wrote:
_mufljuz_ wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Postavljac teme je nesvjesno otkrio svoje namjere stavljajuci je u podforum "Politika".

Iskoristavati zvjersko ubisto neduznog covjeka u svrhu promocije vlastitih nacionalistickih agendi je ogavno. Svi se igrate suda i tuzilastva i a priori ste donijeli presudu.

A jedino sigurno je da je pala neduzna glava, kao rezultat ubistva sa umisljajem i da ce za to pocinitelj biti kaznjen. O njegovim motivima, kao i o okolnostima u kojima se zlocin desio prepustite rijec ocevicima i ustupite forumsko baljezganje sudskim klupama.

Iskreni izrazi saucesca Ahmedovoj porodici.
kojem tuzilastvu? je l mozda onom koje hapsi stare nane sa muslimanskim imenima i tuzilastvo koje razvlaci predmet Fate Orlovic dok zena ne umre?

zajebi tu pricu - tamo su cetaljofili i cetaljoidi 100%
Ok, sta predlazes da se uradi? Hoce li forumsko laprdanje icemu koristiti?

zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
+ priznavanje i zakonom zabranjeno negiranje genocida i isticanje bilo koji srbofasistickih ideja iz II i zadnjeg rata i onda mozemo dalje da pricamo - dok se to ne desi - ja vjerujem da sistem trenutno jos uvijek u RSu stimulise srbofasizam + progon vlastitih ratnih zlocinaca i zabranu rada u javnim sluzbama i zatvaranje....

...ali ja taj film gledat necu...
Slina

#307 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Slina »

_mufljuz_ wrote: ...ali ja taj film gledat necu...
Mozda neces iz dijaspore ali da vamo dođes i pokusas,ko zna!
TheWatcher

#308 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by TheWatcher »

Paranoid wrote:
Roland_Of_Gilead wrote:

Better?
normalno,odmah se nadje opravdanje za bosnjaka :izet: kriminalac i narkoman :oops: mozda je taj u zvorniku alkoholicar pa bio u pripitom stanju :thumbup:
_mufljuz_

#309 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _mufljuz_ »

TheWatcher wrote:
zato sto su bosnjaci uglavnom nevini :lol: :lol: tako ti je to ovDekan na klix-u :D
oho jos jedan salonaš :lol:

al rezon je na nivou jednog polurazvijenog djeteta
TheWatcher wrote: mozda je taj u zvorniku alkoholicar pa bio u pripitom stanju :thumbup:
:lol: :lol: :lol:
Last edited by _mufljuz_ on 23/04/2014 11:32, edited 1 time in total.
Paranoid

#310 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Paranoid »

Pol_Pot wrote:
akcid wrote:
Paranoid wrote:
Da razjasnimo jednu stvar!

Ja sam samo jedan od mase od kojih ti i mnogi drugi zivite jer vam saljemo godisnje 2 mld eura i to treba da ako nista bar postujete.

PS: Ovo "ti" nije upuceno konkretno tebi nego svima koji imaju nedoumicu oko dijaspore.
Samo da se konačno zna ko vlada Bosnom i Hercegovinom :D
Da mi je vidjet gdje se to šalje i kome. Ja nikad marke nisam vidio iz dijaspore. Ako se u to broji što dođu ljeti, poprave zube i obave ostale stvari koje su im ovde jeftinije, e onda uredu.
Nisi dio toga...jbg..zao mi je. Info o transkaciji je izbacila Centralna Banka BiH.

Estetska hirurgija i popravka zuba se u dijaspori dodatno placa iz dzepa.. kontas lave?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#311 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _BataZiv_0809 »

snaga_znanja wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Postavljac teme je nesvjesno otkrio svoje namjere stavljajuci je u podforum "Politika".

Iskoristavati zvjersko ubisto neduznog covjeka u svrhu promocije vlastitih nacionalistickih agendi je ogavno. Svi se igrate suda i tuzilastva i a priori ste donijeli presudu.

A jedino sigurno je da je pala neduzna glava, kao rezultat ubistva sa umisljajem i da ce za to pocinitelj biti kaznjen. O njegovim motivima, kao i o okolnostima u kojima se zlocin desio prepustite rijec ocevicima i ustupite forumsko baljezganje sudskim klupama.

Iskreni izrazi saucesca Ahmedovoj porodici.
Postavljac teme je trazio da se "konacno razjasnimo" sa cetnicima. Pri tome nekoliko strana kasnije pise kako on zna sta je ovaj ratni zlocinac sto je ubio Ahmeda radio u ratu. Jer su mu pricali lokalni Srbi. Dakle druzi se sa cetnicima. A pod konacnim razjasnjavanjem valjda smatra da i ovdje u Federaciji trebamo sad valjda osvetit Ahmeda. :-)

E sad ako si protiv toga da ovdje ubijas srpske povratnike onda si cetnik. Ali ako se u slobodno vrijeme druzis sa cetnicima ili si dezerter onda si ok.. :-)

Prema forumskim kriterijima tih likova ja sam se pronasao u opisu "nedovrseni Srbin" :D
Lijepo je Balasevic opisao ovakve kao ja: "A gde smo mi naivni, sto smo se dizali na "Hej Sloveni", ko da smo uz tu pricu izmisljeni" :D

A konacno razjasnjavanje sa cetnicima moze biti upuceno samo iz Sv'ecke, to je valjda jasno. Elem ogavno mi je ovo politiziranje necije smrti, stvarno ogavno. :run:
Sarajevkica

#312 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Sarajevkica »

Slina wrote: Ne moze biti better jer pises kako tebi odgovara sto nije ispravno.Ako je ovaj mali narkoman i kriminalac jovo je alkoholicar i cetnik sto ti dođe na isto.
Ponavljam: da je samodeklanirani mudzahedin koji je ucestvovao u ratu i cinio zlocine nad Srbima ovih dana ubio Srbina povratnika u Sarajevu, isti ovi nasi vrli "multietnicari" koji kazu da je sve ovo bosnjacka propaganda mjenjali ton. Prica bi bila o tome kako je Sarajevo Teheran, kako je Dodik bio u pravu i sta ja znam jos.

Ali ovako, kad je obrnuto, onda nista :)

ps, zanimljivo je da su nebosnjaci najglasniji na ovoj temi. Valjda oni najbolje znaju kako je bosnjackim povratnicima u Podrinju.
Roland_Of_Gilead

#313 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Roland_Of_Gilead »

_mufljuz_ wrote:

o kakvom ti jebenom licemjerju pricas je l to ovaj Arnes bio u HOSu ili Muslimanskim brigadama u ratu :lol:
Radi se o tome da ste vi odmah svađu tih seljačina u Zvorniku proglasili etničkim čišćenjem i nastavkom genocida, politički zločin iza kojeg stoje moćne paradržavne strukture.

Kada neki bošnjo ubija povratnike drugih nacionalnosti kao što je Muamer Topalović pobio obitelj Anđelić kod Konjica onda je to: djelo narkomana, čovjeka ispranog mozga, kriminalca.... Ali isključivo djelo pojedinca.
Pol_Pot

#314 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Pol_Pot »

dfhz4z74z13 wrote:zar ovaj insomnia živu u parizu?? sumnjam ako živi ja sam trenutno tamo evo dokaz

Image

pa da se nađemo negdje ali ne preferiram Champs-Elysées - Trocadéro već rue de Oberkampf :lol: :lol: :lol:

pa ako smiješ da se nađemo u Café Charbon :lol: :lol: :lol:

dolazim sam i nenaoružan a ti povedi koga želiš :lol: :lol: :lol:
Uuuuuuuuuuuu jeben, jeben. Ja ne bi smio.
Slina

#315 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Slina »

Sarajevkica wrote:
ps, zanimljivo je da su nebosnjaci najglasniji na ovoj temi. Valjda oni najbolje znaju kako je bosnjackim povratnicima u Podrinju.
Isto kao i ovi dijasporci :wink:
Sarajevkica

#316 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Sarajevkica »

Pol_Pot wrote:
dfhz4z74z13 wrote:zar ovaj insomnia živu u parizu?? sumnjam ako živi ja sam trenutno tamo evo dokaz

Image

pa da se nađemo negdje ali ne preferiram Champs-Elysées - Trocadéro već rue de Oberkampf :lol: :lol: :lol:

Ljubi vas majka kako se fino razumijete medjusobno :)
insomnia78

#317 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by insomnia78 »

Roland_Of_Gilead wrote:
_mufljuz_ wrote:

Radi se o tome da ste vi odmah svađu tih seljačina u Zvorniku proglasili etničkim čišćenjem i nastavkom genocida, politički zločin iza kojeg stoje moćne paradržavne strukture.

Kada neki bošnjo ubija povratnike drugih nacionalnosti kao što je Muamer Topalović pobio obitelj Anđelić kod Konjica onda je to: djelo narkomana, čovjeka ispranog mozga, kriminalca.... Ali isključivo djelo pojedinca.
Muamer Topalovic je dobio najvecu mogucu kaznu izrecenu u Bosni i Hercegovini poslije rata
Koliko je ubica bosnjackih povratnika uhvaceno i procesuirano?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#318 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _BataZiv_0809 »

zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
+ priznavanje i zakonom zabranjeno negiranje genocida i isticanje bilo koji srbofasistickih ideja iz II i zadnjeg rata i onda mozemo dalje da pricamo - dok se to ne desi - ja vjerujem da sistem trenutno jos uvijek u RSu stimulise srbofasizam + progon vlastitih ratnih zlocinaca i zabranu rada u javnim sluzbama i zatvaranje....

I kad se to sve zabrani, nece vise nijedan Ahmed stradati od Nikole?
Sarajevkica

#319 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Sarajevkica »

_BataZiv_0809 wrote:

Moram vas pitati - je li zaista toliko tesko jednostavno osuditi ovaj cin? Bez spominjanje bosnjacke propagande, dijaspore, ovoga-onoga.

Je li to toliko tesko? Zar ste toliki neljudi?
Hajvan

#320 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Hajvan »

insomnia78 wrote: Muamer Topalovic je dobio najvecu mogucu kaznu izrecenu u Bosni i Hercegovini poslije rata
Koliko je ubica bosnjackih povratnika uhvaceno i procesuirano?

Nije to isto!

ubijanje bošnja spada u "društveno prihvatljivu" normu ponašanja.
Pol_Pot

#321 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Pol_Pot »

Paranoid wrote:
Pol_Pot wrote:
Da mi je vidjet gdje se to šalje i kome. Ja nikad marke nisam vidio iz dijaspore. Ako se u to broji što dođu ljeti, poprave zube i obave ostale stvari koje su im ovde jeftinije, e onda uredu.
Nisi dio toga...jbg..zao mi je. Info o transkaciji je izbacila Centralna Banka BiH.

Estetska hirurgija i popravka zuba se u dijaspori dodatno placa iz dzepa.. kontas lave?
Ne kontam lave.
Al kontam da te 2mil. vi šaljete svojim familijama, za humanitarne akcije, potrošite na zube itd... Dakle ne ulažete vi pare u BiH kako to predstavljate, kao kapitalnu investiciju :) Pošalješ mami, tati, sestri...200,300 ojra... zato što su ti rod, a ne šalješ ti da se otvori neka fabrika ili za narodne kuhinje.
_mufljuz_

#322 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _mufljuz_ »

_BataZiv_0809 wrote:

ne bi trebao a svaki ahmed koji potegne na nikolu sjekiru i raskomada ga da dobije najmanje 40g pa nek tamo prosipa fasizam i nacizam :thumbup:
neregistrovan

#323 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by neregistrovan »

dezurni_ucenik wrote:Jel opet se to javljaju odredi vojnika iz Malmea i Geteborga prizivajuci novi rat ?
:-)
jebo te Malme, koji kurac odmah mislite da ako neko digne svoj glas protiv cetnickog terora, da se javlja iz Malme i Geteborga, koji vam je k..c ?! oni koji su u Malmeu i Geteborgu nemaju ni vremena za forum, ljudu cisto zaboli kita sta se desava u ovoj zemlji, ljudi rade i nastoje da zarade, iako se ovo tice i Bosnjaka u Geteborgu i sirom svijeta najvise se tice nas Bosnjaka u Bosni jer su nam najblize komsije koljaci i teroristi, ratni zlocinci koji svoj teror provode evo i u ovom takozvanom miru kao sto su ga radili i u rat.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#324 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by _BataZiv_0809 »

Sarajevkica wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Moram vas pitati - je li zaista toliko tesko jednostavno osuditi ovaj cin? Bez spominjanje bosnjacke propagande, dijaspore, ovoga-onoga.

Je li to toliko tesko? Zar ste toliki neljudi?
Je li zaista tesko procitati moje postove na ovoj temi, kojih je slovom i brojem (bez ovog) 3-TRI :!:
Pol_Pot

#325 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku

Post by Pol_Pot »

Sarajevkica wrote:
Pol_Pot wrote:

Image

Ljubi vas majka kako se fino razumijete medjusobno :)
Ako se ti s ovakvim razumiješ međusobno :-) (a kakvo bi drugo razumjevanje bilo nego međusobno) vodi ga kući, pa ga razumjevaj po vazdan.
Locked