starac ce dobiti zvjersku presudu? kako? taj nece nece ni dozivjeti kraj sudjenje a brani se sa slobode zbog toga sto nikad nije kaznjavan i bla bla blahrasno38 wrote:svijetu pa i u nasoj zemlji. Ubistvo jeste zvjersko i dobit ce vjerovatno i zvjersku presudu.
Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
-
Walther
#101 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
-
RLewis
#102 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Stvarno sam uvijek neutrala i osudjujem ostro ovakve stvari ali zasto se odmah prenosi na nacionalni nivo. Nedavno u kiseljaku ubijen bosnjak. Opet ova situacija. Juce ili prekjuce pretucena povratnicka obitelj u ratnju, kakanj. Hocu da kazem zasto ne sacekati zavrsetak istrage pa da se vidi o cemu se radi.
Sent from my ZP998 using Tapatalk
- Grean
#103 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
To je dio srpskog folklora, uvijek bio. Jednostavno to se nosi iz kuce, od sjece poturica, pravljenja salata od susjeda ovih, onih. Ko to ne vidi pravi se lud.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#104 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Pa jesam li ja kriv sto nema smrtna kazna ili bi ti isto drugu sjekiru pa tog starca na isti nacin.Walther wrote:starac ce dobiti zvjersku presudu? kako? taj nece nece ni dozivjeti kraj sudjenje a brani se sa slobode zbog toga sto nikad nije kaznjavan i bla bla blahrasno38 wrote:svijetu pa i u nasoj zemlji. Ubistvo jeste zvjersko i dobit ce vjerovatno i zvjersku presudu.
-
Walther
#105 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
To je nepotrebno skretanje sa teme. Prvo taj zakon je blokiran od strane manjeg entitete ali to generalno i nije bitno. Problem je u glavama ljudi manjeg entiteta. To je stvar odgoja&obrazovanja i ne toliko zakona. Zabrana ima generalno kontraefekt kod ljudi.Ali Kemal wrote:Hajde ti meni reci zasto si ti protiv toga da se pozivanje na oruzje i rat smatra krivicnim djelom?
- rajv0sa
#106 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Opet dezurni lEvičari opravdavaju četnike 
-
Walther
#107 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Kriv ili ne... Napisao si nesto iako znas da nije istina.hrasno38 wrote:Pa jesam li ja kriv sto nema smrtna kazna ili bi ti isto drugu sjekiru pa tog starca na isti nacin.Walther wrote:starac ce dobiti zvjersku presudu? kako? taj nece nece ni dozivjeti kraj sudjenje a brani se sa slobode zbog toga sto nikad nije kaznjavan i bla bla blahrasno38 wrote:svijetu pa i u nasoj zemlji. Ubistvo jeste zvjersko i dobit ce vjerovatno i zvjersku presudu.
- hrasno38
#108 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
starac ce dobiti zvjersku presudu? kako? taj nece nece ni dozivjeti kraj sudjenje a brani se sa slobode zbog toga sto nikad nije kaznjavan i bla bla bla[/quote]
Pa jesam li ja kriv sto nema smrtna kazna ili bi ti isto drugu sjekiru pa tog starca na isti nacin.[/quote]
Kriv ili ne... Napisao si nesto iako znas da nije istina.[/quote]
A sta to nije istina majke ti?????
Pa jesam li ja kriv sto nema smrtna kazna ili bi ti isto drugu sjekiru pa tog starca na isti nacin.[/quote]
A sta to nije istina majke ti?????
-
Drinski
#109 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
da se ne pravimo ludi, taj Josić je namjerno dosao da provocira.hrasno38 wrote:
Pa nije djelio drogu.....znaci kad neko djeli jaja za Vaskrs ili Uskrs je provokacija a kad se daje kurban za Bajram onda je to po bozijem zakonu. Daj ne kenjaj zivota ti i ne dizi tenzije na nacionalni nivo. I ovdje u Sarajevu je ubijeno i Srba i Hrvata pa nije niko srao da je na nacionalnoj osnovi negu su ubistva vise ili manje zvjerska koja se desavaju u citavom svijetu pa i u nasoj zemlji. Ubistvo jeste zvjersko i dobit ce vjerovatno i zvjersku presudu.
Al nema veza, neka je ovaj iz čisto apostolskih razloga dijelio jaja, jel to znaci da se odbijanjem rizikuje klanje?!
Ma sto meni ne dođe na vrata da mu jebem i oca i majku.
- Bambi_na_kofeinu
#110 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
U lijepu materinu...Slina wrote: Ti sad da odes u rs neku kafanu i posvađas se sa nekim on te ubije ja bih prije reko da si iso ti tamo da izazoves belaj.Da nisi iso tamo sigurno nista nebi bilo.
Povratila sam malo u sebi.
To je ta racionalizacija, ha? Tako je lakše živjeti sa sobom?
-
Drinski
#111 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Nazalost, to je tako, anatomija srpske destruktivnosti (kao sto rece F.S.).Grean wrote:To je dio srpskog folklora, uvijek bio.
-
Walther
#112 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Pa jesam li ja kriv sto nema smrtna kazna ili bi ti isto drugu sjekiru pa tog starca na isti nacin.[/quote]hrasno38 wrote:starac ce dobiti zvjersku presudu? kako? taj nece nece ni dozivjeti kraj sudjenje a brani se sa slobode zbog toga sto nikad nije kaznjavan i bla bla bla
A sta to nije istina majke ti?????[/quote]
Napisao si da ce starac dobiti zvijersku presudu iako jako dobro znas da NECE. On cak i da dozivi kraj sudjenja (a nece), u tim godinama ga mogu smjestiti samo u staracki dom na drzavnom trosku. Znaci nemoj praviti od toga pricu kako su se dva starca potukla oko klikera pa ce Sud odraditi svoje... Cetnik je zaklao covjek jer znam da mu drzava zbog godina nemoze nista.
A taj utisak sigurno nije dobio nakon bezbroj debilnih presuda Sudova gdje su puno gore ubice od njega prosle bp. Sarkazam naravno.
- spreca
#113 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Hrabri kao i uvijek.......ubijati djecu zene i starce.....zato je i napao na 80 godisnjakaDrinski wrote:
da se ne pravimo ludi, taj Josić je namjerno dosao da provocira.
Al nema veza, neka je ovaj iz čisto apostolskih razloga dijelio jaja, jel to znaci da se odbijanjem rizikuje klanje?!
-
RLewis
#114 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Stvarno prelazite granice zdravog razuma
- DoZeN
#115 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Procitao sam, i shvatio da se ti pravis ludveljaca wrote: Procitaj moj post jos jednom. Pa ako treba, jos jednom .....
a ko se pravi lud,moze ostat lud za stalno
Nebitno sta ti mislis ili ostali, poenta je kakva je situacija u BIH
Koilko je vas ovde iz Kozluka? itd, sto ne odes u Kozluk i vidis kako zive Bosnjaci i Srbi u tom mjestu,kako su Bosnjaci izasli iz tog mjesta 92 itd
Sta im je licno pomogao Dodik i pokojnom Braciki?
Ovo je ubistvo opet veoma rijetko, s obzirim sta se desilo u BIH, i koliko je nepravde u BIH i kakva je drzava BIH
Last edited by DoZeN on 22/04/2014 21:16, edited 1 time in total.
- hrasno38
#116 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Kako vi sve znate ovdje na Klixu to je cudo jedno. Jesi li tako govorio kad je zvjerski pobijena porodica Andjelic kod Konjica od jednog "velikog" Bosnjaka i to na Badnju vecer, ili cemo na nacionalnu pricu prebaciti i ubistvo djecaka Denisa Mrnjavca od opet Bosnjaka isto tako djecaka, .... i da ne trazim dalje. Toga ima u citavoj BiH i u vecini slucajeva se ispostavi da je u tome bilo najmanje nacionalizma.Drinski wrote:da se ne pravimo ludi, taj Josić je namjerno dosao da provocira.hrasno38 wrote:
Pa nije djelio drogu.....znaci kad neko djeli jaja za Vaskrs ili Uskrs je provokacija a kad se daje kurban za Bajram onda je to po bozijem zakonu. Daj ne kenjaj zivota ti i ne dizi tenzije na nacionalni nivo. I ovdje u Sarajevu je ubijeno i Srba i Hrvata pa nije niko srao da je na nacionalnoj osnovi negu su ubistva vise ili manje zvjerska koja se desavaju u citavom svijetu pa i u nasoj zemlji. Ubistvo jeste zvjersko i dobit ce vjerovatno i zvjersku presudu.
-
Slina
#117 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ne mrdaju iz kuce a znaju sta je bilo kao da su tamo bili.Cista provokacija i govor mrznje nebi li sta postigli ali nije narod vise toliko lud da vjeruje huskacima.hrasno38 wrote:Kako vi sve znate ovdje na Klixu to je cudo jedno. Jesi li tako govorio kad je zvjerski pobijena porodica Andjelic kod Konjica od jednog "velikog" Bosnjaka i to na Badnju vecer, ili cemo na nacionalnu pricu prebaciti i ubistvo djecaka Denisa Mrnjavca od opet Bosnjaka isto tako djecaka, .... i da ne trazim dalje. Toga ima u citavoj BiH i u vecini slucajeva se ispostavi da je u tome bilo najmanje nacionalizma.Drinski wrote:da se ne pravimo ludi, taj Josić je namjerno dosao da provocira.hrasno38 wrote:
-
Drinski
#118 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Evo sve smo vidjeli.DoZeN wrote:veljaca wrote: Koilko je vas ovde iz Kozluka? itd, sto ne odes u Kozluk i vidis kako zive Bosnjaci i Srbi u tom mjestu,
- Bambi_na_kofeinu
#119 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Errrmm...masakr porodice Anđelić jeste okarakterisan kao zločin na vjerskoj osnovi, od strane svih i svakog.hrasno38 wrote:
Kako vi sve znate ovdje na Klixu to je cudo jedno. Jesi li tako govorio kad je zvjerski pobijena porodica Andjelic kod Konjica od jednog "velikog" Bosnjaka i to na Badnju vecer, ili cemo na nacionalnu pricu prebaciti i ubistvo djecaka Denisa Mrnjavca od opet Bosnjaka isto tako djecaka, .... i da ne trazim dalje. Toga ima u citavoj BiH i u vecini slucajeva se ispostavi da je u tome bilo najmanje nacionalizma.
Denisa su ubili obijesni manijaci bez da su mu i ime znali, što je rezultiralo masovnim prosvjedima u Sarajevu, javnim osudama i obilježavanjima dana ubistva svake godine.
Da očekujemo i u genocidnom dijelu nešto slično, organizuju se neki protesti, nešto?
-
Drinski
#120 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ja.hrasno38 wrote: Kako vi sve znate ovdje na Klixu to je cudo jedno. Jesi li tako govorio kad je zvjerski pobijena porodica Andjelic kod Konjica od jednog "velikog" Bosnjaka i to na Badnju vecer, ili cemo na nacionalnu pricu prebaciti i ubistvo djecaka Denisa Mrnjavca od opet Bosnjaka isto tako djecaka, .... i da ne trazim dalje.
I sto ovaj njemu dođe na vrata sa sjekirom poslije "jajnog" incidenta?
- veljaca
#121 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Posto ides na licni sukob, a ja ne zelim to, jer se time bjezi od istine - mucko ubistvo jednog covjeka - odogovoriti cu ti.DoZeN wrote:Procitao sam, i shvatio da se ti pravis ludveljaca wrote: Procitaj moj post jos jednom. Pa ako treba, jos jednom .....
a ko se pravi lud,moze ostat lud za stalno
Nebitno sta ti mislis ili ostali, poenta je kakva je situacija u BIH
Koilko je vas ovde iz Kozluka? itd, sto ne odes u Kozluk i vidis kako zive Bosnjaci i Srbi u tom mjestu,kako su Bosnjaci izasli iz tog mjesta 92 itd
Sta im je licno pomogao Dodik i pokojnom Braciki?
Ovo je ubistvo opet veoma rijetko, s obzirim sta se desilo u BIH, i koliko je nepravde u BIH i kakva je drzava BIH
Ja kazem da nije i ne moze biti isto skrivanje zlocina i GENOCID.
Prvo su spekulacije a drugo je utvrdio medjunarodni sud u Hagu.
A tvoja dijagnoza nekoga na Forumu pa i mene - nije bitna. Bar za mene.
I nijedno ubistvo nije rijetko. Pogotovo za onoga na kome je izvrseno.
- veljaca
#122 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ovo nisam ja napisao. Ovo je pogresno citirano ...Drinski wrote:Evo sve smo vidjeli.DoZeN wrote:[b][u]veljaca[/u][/b] wrote: Koilko je vas ovde iz Kozluka? itd, sto ne odes u Kozluk i vidis kako zive Bosnjaci i Srbi u tom mjestu,
-
Slina
#123 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Kakvi protesti sukob dva starca sa smrtnim ishodom na zalost.Taj ubica je sigurno tipican seljak cim smatra da ubistvom se nesto rijesava al stvar sad napuhavat nema potrebe zbog pojedinca.Budala ima svugdje i ovoga ce biti jos na zalost.
- DoZeN
#124 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Jesi li iz Kozluka? Nisi, hoces iz daljine da pricasDrinski wrote:Evo sve smo vidjeli.DoZeN wrote:veljaca wrote: Koilko je vas ovde iz Kozluka? itd, sto ne odes u Kozluk i vidis kako zive Bosnjaci i Srbi u tom mjestu,
- Bambi_na_kofeinu
#125 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Koliko postova te još dijeli od toga da ga proglasiš nesrećnim maloumnikom koji je nekog ubio u neznanju?Slina wrote:Kakvi protesti sukob dva starca sa smrtnim ishodom na zalost.Taj ubica je sigurno tipican seljak cim smatra da ubistvom se nesto rijesava al stvar sad napuhavat nema potrebe zbog pojedinca.Budala ima svugdje i ovoga ce biti jos na zalost.
Ili je možda drvosječa sa epilepsijom pa je sve zapravo samo bizaran nesretan slučaj?