Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opterećeni ste time šta svet misli o nama, prilično gadan kompleks niže vrednosti.
tu se radi o prakticnim stvarima.
samo na ovom forumu ima xxxxxxx tema kako otici iz bih, tako da prica o ludom bosancu ubici ne ide u prilog nikome ko zeli na zapad.
Opterećeni ste time šta svet misli o nama, prilično gadan kompleks niže vrednosti.
Seća li se ko Jozefa Fricla, čistokrvnom Austrijanca od majke Austrijanke?
tu se radi o prakticnim stvarima.
samo na ovom forumu ima xxxxxxx tema kako otici iz bih, tako da prica o ludom bosancu ubici ne ide u prilog nikome ko zeli na zapad.
Znači još bolje, barem iz perspektive onih koji nameravaju ostati a i za dobrobit ovdašnjih područja koja su u ekonomskoj, demografskoj, tehnološkoj i kulturnoj dubiozi
Sad možete nastaviti, a pročitam li ijednu raspravu na liniji Bošnjaci - Srbi - Hrvati biće banova i to lopatom. Na vama je. Držite se isključivo teme, kažnjavat ću i zachatavanje.
Le gouverneur local Hermann Schützenhöfer a évoqué l'acte d'un "déséquilibré mental". Celui-ci a pu être interpellé, mais ses motivations ne sont pas connues dans l'immédiat. L'homme, un Autrichien de 26 ans, a été interpellé. Selon les premiers éléments de l'enquête, l'individu présente des symptômes de "psychose".
evo i kod mene javise samo da je poremecen i ne spomenuse BiH
Ridjobrki wrote:Pa čim je isključilo ideološku, religijsku i političku pozadinu.... jedino je Krajišnik u stanju napraviti toliki belaj bez smisla i logike.
Ridjobrki wrote:Pa čim je isključilo ideološku, religijsku i političku pozadinu.... jedino je Krajišnik u stanju napraviti toliki belaj bez smisla i logike.
Ne dernecio ja vise s tobom.
Toe drugo.
Ovo je bilo nešto haj usisaj-neću-hoćeš-ma ko hoće...
Poginuo je nazalost i jedan nas momak, odnosno frisko ozenjeni covjek, moj komsija ovdje u Grazu, jutros zajedno klanjali sabah u dzamiji. Allah dz.s. da ti podari lijepi Dzenet brate.
Op3r4t0r wrote:Poginuo je nazalost i jedan nas momak, odnosno frisko ozenjeni covjek, moj komsija ovdje u Grazu, jutros zajedno klanjali sabah u dzamiji. Allah dz.s. da ti podari lijepi Dzenet brate.
Op3r4t0r wrote:Poginuo je nazalost i jedan nas momak, odnosno frisko ozenjeni covjek, moj komsija ovdje u Grazu, jutros zajedno klanjali sabah u dzamiji. Allah dz.s. da ti podari lijepi Dzenet brate.
sha_ba wrote:Le gouverneur local Hermann Schützenhöfer a évoqué l'acte d'un "déséquilibré mental". Celui-ci a pu être interpellé, mais ses motivations ne sont pas connues dans l'immédiat. L'homme, un Autrichien de 26 ans, a été interpellé. Selon les premiers éléments de l'enquête, l'individu présente des symptômes de "psychose".
sha_ba wrote:Le gouverneur local Hermann Schützenhöfer a évoqué l'acte d'un "déséquilibré mental". Celui-ci a pu être interpellé, mais ses motivations ne sont pas connues dans l'immédiat. L'homme, un Autrichien de 26 ans, a été interpellé. Selon les premiers éléments de l'enquête, l'individu présente des symptômes de "psychose".
a strasno, ubi 3 ljudi...
Eki nje
Où es-tu ?
pa javljaju sa svih strana, rekoh da dam svoj mali doprinos
izvor rts.ch