Jah eto upravu si, ne znam sto ti uopste odgovori kad si mi vec godinama na ignore, i jesam za proucavanje kad sam sebi dozvolio da se raspravljam sa likom kojem je ovaj forum zivot, na forumu smo otprilike podjednako vremena, razlika je jedina sto si ti napisao 32 HILJADE postova vise, zalosno, zivot pretvoriti u forumanje, odustajem, idem da te zalim i ignorisem istovremeno.Black swan wrote:grac, ljiljani, klix
mislim to je zaista fenomen
stvarnonza proucavati
da si u kaknju sigurno bi bilo
kakanj austrijska zastava gracklix![]()
u oba slucaja prihvacam samo ako zelis curu naci preko neta sve ostalo je za interdisciplinarno proucavanje
Masakr u Gracu
- Op3r4t0r
#176 Re: Masakr u Gracu
- Point.
#177 Re: Masakr u Gracu
Et, ako zivis vani ne smides piskarati po klixu. Ko reko? Labud reko.
-
TheMule
#178 Re: Masakr u Gracu
Op3r4t0r wrote:Jah eto upravu si, ne znam sto ti uopste odgovori kad si mi vec godinama na ignore, i jesam za proucavanje kad sam sebi dozvolio da se raspravljam sa likom kojem je ovaj forum zivot, na forumu smo otprilike podjednako vremena, razlika je jedina sto si ti napisao 32 HILJADE postova vise, zalosno, zivot pretvoriti u forumanje, odustajem, idem da te zalim i ignorisem istovremeno.Black swan wrote:grac, ljiljani, klix
mislim to je zaista fenomen
stvarnonza proucavati
da si u kaknju sigurno bi bilo
kakanj austrijska zastava gracklix![]()
u oba slucaja prihvacam samo ako zelis curu naci preko neta sve ostalo je za interdisciplinarno proucavanje
Black Swan se udvara onoj Katarini Kosaci, zato samo sipa po "dijaspori", ne bi li je impresioniro
-
artime
#179 Re: Masakr u Gracu
Citam neke komentare na 24 sata
Ljudima je fkt stalo da ubica nije Hrvat iz BiH. Koji odron.
-
baglama
#180 Re: Masakr u Gracu
dva dana 8 strana a dase neki vlah p___o bilo bi ih od 80 do 120 trana
tuga bolest neotkrivena na vrijeme i to je to. probudite se ljudi
tuga bolest neotkrivena na vrijeme i to je to. probudite se ljudi
-
Bodkin
#181 Re: Masakr u Gracu
Ali je ok kad zivis u sarajevu i surfas americkim ili njemackim forumima. Jer internet koristenje treba ograniciti geografski striktno na zemlju odakle kuckas. Labudova logikaBlack swan wrote:veoma velika tuga
..zivis u gracu a surfas ovim forumom...to je za dublje psihoanalize
samo vas promatram
- berenice
#182 Re: Masakr u Gracu
Pogrijesili ste temu, drugovi moji.
Na toliko tema se mozete pljuvat do besvijesti, ali ova nije ta, ako smijem zakljuciti.
Labude, ti si poceo, pa bi bio red da se izvines na offtopicarenju.
Na toliko tema se mozete pljuvat do besvijesti, ali ova nije ta, ako smijem zakljuciti.
Labude, ti si poceo, pa bi bio red da se izvines na offtopicarenju.
-
xenforo
#183 Re: Masakr u Gracu
kad može onaj u gracu možemo i mi u jajcu, kome se onaj tamo kurči on satro šta li?

Tijekom defilea ulicama Jajca, u okviru osmih moto susreta, jedan motociklist izgubio je kontrolu nad motociklom i udario u grupu gledatelja.
Prema riječima Rusmira Prohana, glasnogovornika policijskog komesara SBK-a, šest osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede, i nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u Jajcu, pušteni su kući.
Motociklist inicijala S. B. 1986. godište iz Šipova je priveden u Policijsku stanicu Jajce, javlja FTV.
Tijekom defilea ulicama Jajca, u okviru osmih moto susreta, jedan motociklist izgubio je kontrolu nad motociklom i udario u grupu gledatelja.
Prema riječima Rusmira Prohana, glasnogovornika policijskog komesara SBK-a, šest osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede, i nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u Jajcu, pušteni su kući.
Motociklist inicijala S. B. 1986. godište iz Šipova je priveden u Policijsku stanicu Jajce, javlja FTV.
- pirmin
#184 Re: Masakr u Gracu
Jos jedan mljakZe u akciji, u subotu:
http://www.heute.at/leser/art23650,1174676
Ovaj put u Becu, Mariahilferstrasse.
0,5 promila, 50 godina starosti.
Oruzje: makaze
Mnogo smo bre nenormalni.
http://www.heute.at/leser/art23650,1174676
Ovaj put u Becu, Mariahilferstrasse.
0,5 promila, 50 godina starosti.
Oruzje: makaze
Mnogo smo bre nenormalni.
-
muzicar_iz_parka
#185 Re: Masakr u Gracu
Iz Austrije samo zlo, em onaj Brkica em Fricl pa i ovi naši koji odu tamo samo pzdrije prave, mora da je do alpskog mlijeka.
- Sanjarko
#186 Re: Masakr u Gracu
Eto zla nema u Hrvatskoj,Bosni,Hercegovini,Srbiji i ostatku Balkana.muzicar_iz_parka wrote:Iz Austrije samo zlo, em onaj Brkica em Fricl pa i ovi naši koji odu tamo samo pzdrije prave, mora da je do alpskog mlijeka.
Malo malo vijest brat brata zatukao, komsija komsiju itd.
Bal-kan Krv i med