jel se iko od austrijskih zvanicnika oglasio i izrazio saucesce bh diplomatskim kanalima zbog ubistva i ranavanja bh gradjana na ulicama graza od strane austrijskog psihopate?razonoda wrote:Jel se --oglasio-- itko od nasih -zvanicnika-zgubidana-- da izrazi saucesce poginulim , povrijedjenim, izvine se komsijama ,......
Masakr u Gracu
- karanana
#151 Re: Masakr u Gracu
- Danguba
#152 Re: Masakr u Gracu
a ovoga cete serbez na stolicu(iako mu se na faci vidi bolest).
Schwarzenegger o tragediji u Grazu: Takvo nešto nije mogao počiniti neko ko je zdrav
-
InvestmentSLO
#153 Re: Masakr u Gracu
Taj dan kad se je desilo to krvavo ubijanje sam hteo sa svojom zenom i sinom 6 meseci malo po centru graza u shoping... I nesto se nam nije dalo i ostali kuci znaci planirao sam ono u glavi da idemo na izlet u graz sat vremena od moje kuce.... Ono pravo gadan filing kad mozes misliti da sam bio tamo mozda bi neko od nas.. Jbt
Bolesno ono skroz
Bolesno ono skroz
- jao_situacije
#154 Re: Masakr u Gracu
evo čekamo da prvi krene šćepoooo, pa ćemo onda svirazonoda wrote:Jel se --oglasio-- itko od nasih -zvanicnika-zgubidana-- da izrazi saucesce poginulim , povrijedjenim, izvine se komsijama ,......
izvinjajemo se mi dooošlje kad neće ovi adanoo
-
razonoda
#155 Re: Masakr u Gracu
jao_situacije wrote:evo čekamo da prvi krene šćepoooo, pa ćemo onda svirazonoda wrote:Jel se --oglasio-- itko od nasih -zvanicnika-zgubidana-- da izrazi saucesce poginulim , povrijedjenim, izvine se komsijama ,......
izvinjajemo se mi dooošlje kad neće ovi adanoo
Da je tamo gdje je bio(nazalost nije), sve bi bilo drugacije --no Dragan je reagovao.
- jao_situacije
#156 Re: Masakr u Gracu
ja bih te zamolio kad mi repliciraš da koristiš bosanski jezikrazonoda wrote:Ne znam koliki ti je nos, ali zbilja mislim da ne vidis dalje od njega.
Da je tamo gdje je bio(nazalost nije), sve bi bilo drugacije --no Dragan je reagovao.
ohani malo--ubice te --srklet.
inače sam vrlo smiren
- Op3r4t0r
#157 Re: Masakr u Gracu
Koja glupost, i sta i da si dosao, vjerovatno bi kao i 95% ljudi koji zive u grazu saznao za situaciju tek nakon sto je zavrsila, ja zivim u grazu, noc prije sam imao 16 planova gdje taj dan treba da idem, sta da kupim itd, medjed mi je autom proletio ispred prozora stana, dnevno znam po 10-tak puta preci preko te ulice, istina je ta da sam ja u tom momentu bio u stanu, da njegovo prolijetanje nisam ni primjetio (cuo tek od komsija) niti njegovu ludu nakanu jer je gazenje naroda zapoceo tek nekih 700-800 metara nakon moje adrese. Zena i dijete u tom momentu bile u gradu, srecom u nekim drugim ulicama, tako da to sta bi bilo kad bi bilo je nidje veze.InvestmentSLO wrote:Taj dan kad se je desilo to krvavo ubijanje sam hteo sa svojom zenom i sinom 6 meseci malo po centru graza u shoping... I nesto se nam nije dalo i ostali kuci znaci planirao sam ono u glavi da idemo na izlet u graz sat vremena od moje kuce.... Ono pravo gadan filing kad mozes misliti da sam bio tamo mozda bi neko od nas.. Jbt
Bolesno ono skroz
-
razonoda
#158 Re: Masakr u Gracu
:ljut:meni licis najao_situacije wrote:ja bih te zamolio kad mi repliciraš da koristiš bosanski jezikrazonoda wrote:Ne znam koliki ti je nos, ali zbilja mislim da ne vidis dalje od njega.
ohani malo--ubice te --srklet.
![]()
inače sam vrlo smiren
- uglavnomja
#159 Re: Masakr u Gracu
Op3r4t0r wrote:Koja glupost, i sta i da si dosao, vjerovatno bi kao i 95% ljudi koji zive u grazu saznao za situaciju tek nakon sto je zavrsila, ja zivim u grazu, noc prije sam imao 16 planova gdje taj dan treba da idem, sta da kupim itd, medjed mi je autom proletio ispred prozora stana, dnevno znam po 10-tak puta preci preko te ulice, istina je ta da sam ja u tom momentu bio u stanu, da njegovo prolijetanje nisam ni primjetio (cuo tek od komsija) niti njegovu ludu nakanu jer je gazenje naroda zapoceo tek nekih 700-800 metara nakon moje adrese. Zena i dijete u tom momentu bile u gradu, srecom u nekim drugim ulicama, tako da to sta bi bilo kad bi bilo je nidje veze.InvestmentSLO wrote:Taj dan kad se je desilo to krvavo ubijanje sam hteo sa svojom zenom i sinom 6 meseci malo po centru graza u shoping... I nesto se nam nije dalo i ostali kuci znaci planirao sam ono u glavi da idemo na izlet u graz sat vremena od moje kuce.... Ono pravo gadan filing kad mozes misliti da sam bio tamo mozda bi neko od nas.. Jbt
Bolesno ono skroz
koja becka kultura komuniciranja
- animals
#160 Re: Masakr u Gracu
Nije Becka..vec Bosanaca koji zive u Grazu i okolini..uglavnomja wrote:Op3r4t0r wrote:Koja glupost, i sta i da si dosao, vjerovatno bi kao i 95% ljudi koji zive u grazu saznao za situaciju tek nakon sto je zavrsila, ja zivim u grazu, noc prije sam imao 16 planova gdje taj dan treba da idem, sta da kupim itd, medjed mi je autom proletio ispred prozora stana, dnevno znam po 10-tak puta preci preko te ulice, istina je ta da sam ja u tom momentu bio u stanu, da njegovo prolijetanje nisam ni primjetio (cuo tek od komsija) niti njegovu ludu nakanu jer je gazenje naroda zapoceo tek nekih 700-800 metara nakon moje adrese. Zena i dijete u tom momentu bile u gradu, srecom u nekim drugim ulicama, tako da to sta bi bilo kad bi bilo je nidje veze.InvestmentSLO wrote:Taj dan kad se je desilo to krvavo ubijanje sam hteo sa svojom zenom i sinom 6 meseci malo po centru graza u shoping... I nesto se nam nije dalo i ostali kuci znaci planirao sam ono u glavi da idemo na izlet u graz sat vremena od moje kuce.... Ono pravo gadan filing kad mozes misliti da sam bio tamo mozda bi neko od nas.. Jbt
Bolesno ono skroz
koja becka kultura komuniciranja
nigdje veze sa Beckom skolom..
- berenice
#161 Re: Masakr u Gracu
Ne zelim nista lose, ali moram ti reci da ti ovo izgleda ko da se takmicis s ovim kojeg komentarises - ono kao, ko je imao vise sanse da zagine ilti ko ima vece pravo da bude ubijen... Ludo, vrlo...Op3r4t0r wrote:Koja glupost, i sta i da si dosao, vjerovatno bi kao i 95% ljudi koji zive u grazu saznao za situaciju tek nakon sto je zavrsila, ja zivim u grazu, noc prije sam imao 16 planova gdje taj dan treba da idem, sta da kupim itd, medjed mi je autom proletio ispred prozora stana, dnevno znam po 10-tak puta preci preko te ulice, istina je ta da sam ja u tom momentu bio u stanu, da njegovo prolijetanje nisam ni primjetio (cuo tek od komsija) niti njegovu ludu nakanu jer je gazenje naroda zapoceo tek nekih 700-800 metara nakon moje adrese. Zena i dijete u tom momentu bile u gradu, srecom u nekim drugim ulicama, tako da to sta bi bilo kad bi bilo je nidje veze.InvestmentSLO wrote:Taj dan kad se je desilo to krvavo ubijanje sam hteo sa svojom zenom i sinom 6 meseci malo po centru graza u shoping... I nesto se nam nije dalo i ostali kuci znaci planirao sam ono u glavi da idemo na izlet u graz sat vremena od moje kuce.... Ono pravo gadan filing kad mozes misliti da sam bio tamo mozda bi neko od nas.. Jbt
Bolesno ono skroz
-
InvestmentSLO
#162 Re: Masakr u Gracu
Ajde ba ne seri! Imo sam plan da dodjem u graz u centar grada taj sat taj dan kad je ta budala to ucinila! Znaci procenat se veca, da bi se i nama moglo desit! I da je 0,1% da ce te neko nozem izbost, da ti to neko rekne bil
Iso na to mjesto? Znam da je mali procenat da bi se to nama desilo ali gadan je filing! Jebajiga sad
Iso na to mjesto? Znam da je mali procenat da bi se to nama desilo ali gadan je filing! Jebajiga sad
- Op3r4t0r
#163 Re: Masakr u Gracu
Ma jok, nego mi bezveze ova panika i to panika nakon sto se sve izdesavalo, sve ovo isto se moglo desiti bilo gdje, jednostavno se igrom slucaja ova budala zaputila putem kojim se zaputila i kraj price. Ove price poput ove kako je neko planirao bas taj dan doci u grad i sad ga samo zbog tih planova handri neki filing (njegove rijeci) su jednostavne smjesne.berenice wrote:Ne zelim nista lose, ali moram ti reci da ti ovo izgleda ko da se takmicis s ovim kojeg komentarises - ono kao, ko je imao vise sanse da zagine ilti ko ima vece pravo da bude ubijen... Ludo, vrlo...Op3r4t0r wrote:Koja glupost, i sta i da si dosao, vjerovatno bi kao i 95% ljudi koji zive u grazu saznao za situaciju tek nakon sto je zavrsila, ja zivim u grazu, noc prije sam imao 16 planova gdje taj dan treba da idem, sta da kupim itd, medjed mi je autom proletio ispred prozora stana, dnevno znam po 10-tak puta preci preko te ulice, istina je ta da sam ja u tom momentu bio u stanu, da njegovo prolijetanje nisam ni primjetio (cuo tek od komsija) niti njegovu ludu nakanu jer je gazenje naroda zapoceo tek nekih 700-800 metara nakon moje adrese. Zena i dijete u tom momentu bile u gradu, srecom u nekim drugim ulicama, tako da to sta bi bilo kad bi bilo je nidje veze.InvestmentSLO wrote:Taj dan kad se je desilo to krvavo ubijanje sam hteo sa svojom zenom i sinom 6 meseci malo po centru graza u shoping... I nesto se nam nije dalo i ostali kuci znaci planirao sam ono u glavi da idemo na izlet u graz sat vremena od moje kuce.... Ono pravo gadan filing kad mozes misliti da sam bio tamo mozda bi neko od nas.. Jbt
Bolesno ono skroz
I nema nikakvog takmicenja samo mi je sve smjesno, ja sam na nekih 40 minuta prije samog tog dogadjaja 2 puta prosao tim istim putem, kupovao neki objektiv za kameru, medjutim u vrijeme te situacije sam se vec vratio kuci i bio kod kuce i nista ni cuo ni vidio nisam, stotine ljudi su svojim ocima svjedocile situaciji pa im nije nista bilo, nasradao je matematicki gledano vjerovatno tek 0,001% od ljudi koji su taj dan bili u grazu i sad neko iz cak druge drzave koji je tek razmisljao o putovanju ima nekakve filinge.
- Point.
#164 Re: Masakr u Gracu
Cojek imo filing sta sad. Neznam sto si ters toliki. Nazivati to glupostima je bas glupost.
- Op3r4t0r
#165 Re: Masakr u Gracu
Ma eto nek se filinga koliko god hocePoint. wrote:Cojek imo filing sta sad. Neznam sto si ters toliki. Nazivati to glupostima je bas glupost.
-
InvestmentSLO
#166 Re: Masakr u Gracu
Pijes ujutru kafu u 07:00 i pricas, planiras kud bi se mogli provesti.. I ja kazem mogli bi u graz u centar tamo je bas super i tako... Moja ma sta ce mo bolje u Maribor... Znaci planirao sam da odvedem porodicu u centar graza ako bi krenili oko 09:00 stigli bi oko 10:00 e sad pogledaj kad je to on pocinio i nabroj broj ljudi koji su se ozljedeli.. Evo pokojni krajisnik sa svojom zenom je mozda isto kao i mi planirao samo da su oni osli na to prokleto mjesto! I kad cujes sta se desilo mozes samo biti neka flegma, da samo ramenima mignes i kazes ma dje ce mene... Kako je tih 40 potabano!! Jos jednom strasan filing kad pomislis mogao bi biti ucesnik i to svaki normalan covjek razmislja!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#167 Re: Masakr u Gracu
dijasporska tuga je golema
- Danguba
#168 Re: Masakr u Gracu
Koliko ste vi puta mogli zaginuti u ratu ali srecom jos ste fala Bogu, zivi. 
-
paladinka
#169 Re: Masakr u Gracu
Kakve to ima veze sa dijasporom .Kao prvo tip je bio psihicki bolestan , kao drugo mogao je biti biti mrtav austrijanac , poljak , pakistanac , svejedno ... Zasto tako pisete , nije mi jasno ?Black swan wrote:dijasporska tuga je golema
- Op3r4t0r
#170 Re: Masakr u Gracu
paladinka djaba ovom odgovaras, i on je psihicki poremecena licnost, ovo nije uvreda nego moje iskreno medicinsko misljenje, pogledaj mu samo postove i vidjeces koliko je jadan opterecen dijasporom, ljudima koji zive vani, njegov svaki drugi post iskazuje neki vid mrznje, ljubomore, nepodnosljivosti i svega ostalog sto ima veze sa temom nasih ljudi u inostranstvu.paladinka wrote:Kakve to ima veze sa dijasporom .Kao prvo tip je bio psihicki bolestan , kao drugo mogao je biti biti mrtav austrijanac , poljak , pakistanac , svejedno ... Zasto tako pisete , nije mi jasno ?Black swan wrote:dijasporska tuga je golema
- Truba
#171 Re: Masakr u Gracu
veoma velika tuga
..zivis u gracu a surfas ovim forumom...to je za dublje psihoanalize
samo vas promatram
samo vas promatram
- sunceKOtepsija
#172 Re: Masakr u Gracu
Black swan wrote:veoma velika tuga
samo vas promatram
- Op3r4t0r
#173 Re: Masakr u Gracu
Cinjenica da zivim u grazu ne znaci da sam se odrekao sebe, svog naroda, svog jezika. Zivim u grazu jer mi je ovdje bolje, imam dobar posao, zemlju sa zakonom, svoju porodicu, a na ovom forumu sam jer sam i dalje bosanac, moja razmisljanja su slicnija razmisljanjima normalnih bosanaca nego li austrijanaca, svoje misli radje pisem na svom maternjem jeziku nego na jeziku koji sam naknadno naucio. Kao sto vidis spajam ugodno s korisnim i skroz mi dobro, nadam se da nisi previse ljubomoranBlack swan wrote:veoma velika tuga
samo vas promatram
- Truba
#174 Re: Masakr u Gracu
grac, ljiljani, klix
mislim to je zaista fenomen
stvarnonza proucavati
da si u kaknju sigurno bi bilo
kakanj austrijska zastava gracklix
u oba slucaja prihvacam samo ako zelis curu naci preko neta sve ostalo je za interdisciplinarno proucavanje
mislim to je zaista fenomen
stvarnonza proucavati
da si u kaknju sigurno bi bilo
kakanj austrijska zastava gracklix
u oba slucaja prihvacam samo ako zelis curu naci preko neta sve ostalo je za interdisciplinarno proucavanje
- sunceKOtepsija
#175 Re: Masakr u Gracu
Black swan wrote:dijasporska tuga je golema