Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DancingKing wrote:Meni Scarlett nikad nije sjela kao BW, nekako mi se previše trudi da bude tough. Mislim da bi Milla Jovovich bila bolji izbor, ima iskustva u akcionim filmovima, bliža je godinama Jeremyju Renneru koji bi joj kao trebao biti counterpart, i ima "sovjetsko" porijeklo/govori ruski. Nije da nešto posebno oduševljava glumom, ali nije ni Scarlett bolja posljednjih godina.
ne mogu se poredit koliko je scarlett bolja, u svakom smislu
DancingKing wrote:Meni Scarlett nikad nije sjela kao BW, nekako mi se previše trudi da bude tough. Mislim da bi Milla Jovovich bila bolji izbor, ima iskustva u akcionim filmovima, bliža je godinama Jeremyju Renneru koji bi joj kao trebao biti counterpart, i ima "sovjetsko" porijeklo/govori ruski. Nije da nešto posebno oduševljava glumom, ali nije ni Scarlett bolja posljednjih godina.
ne mogu se poredit koliko je scarlett bolja, u svakom smislu
Ja im nikada neću halaliti što nisu ponovo stavili Tobey-a kao Spider-Man. Neđasvi mi se ovo novo. Slično je kao i sa Hulkom.
Scarlet mi je ok kao Black Widow, ali mi Renner nije za ulogu Hawkeye-a. Puno bi bolji bio, npr onaj lik što je glumio Finnicka u Hungergames 2
Yamcha wrote:Ja im nikada neću halaliti što nisu ponovo stavili Tobey-a kao Spider-Man. Neđasvi mi se ovo novo. Slično je kao i sa Hulkom.
Scarlet mi je ok kao Black Widow, ali mi Renner nije za ulogu Hawkeye-a. Puno bi bolji bio, npr onaj lik što je glumio Finnicka u Hungergames 2
pa ja nije ti beze nick Yamcha, cuj Tobey-a kao Spider-Man..........
spree wrote:spiderman kojeg puca kriza srednjih godina
Renew your vows. Peter se oženio sa MJ i okačio kostim, ali ga Stark ubjeđuje da mu se pridruži protiv Rogersa i njegovih pobunjenih Avengersa. Tobey je bio zakon.
Yamcha wrote:Ja im nikada neću halaliti što nisu ponovo stavili Tobey-a kao Spider-Man. Neđasvi mi se ovo novo. Slično je kao i sa Hulkom.
pa ja nije ti beze nick Yamcha, cuj Tobey-a kao Spider-Man..........
btw prestao sam gledati Dragonball serijal zbog sayana. Tenshinhan je svakako bolji lik od gospodina začina za jelo negdje 100 puta. Yamcha je stavljen u stranu zbog Krilina (hajd, to je nekako za oprostiti).
Nije lose mada ovaj nije za star lorda ustvari nije on ni za cega . Isto Keanu bi mogao biti iron man, nekako mi nije cruise za toga. i mogli su dodati bruce willisa kao groota.
spree wrote:Nije lose mada ovaj nije za star lorda ustvari nije on ni za cega . Isto Keanu bi mogao biti iron man, nekako mi nije cruise za toga. i mogli su dodati bruce willisa kao groota.