Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Locked
GeeTnT

#401 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GeeTnT »

Davno je bilo kad sam se kladio sa mircerkom da nece nikog ulovit preko neta....i izgubio.
SaraFina

#402 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

video wrote:....ma nije problem, svakako sa moje tastature ne bi doslo nista ;-)
Odjavljujem se sa ove teme, i kad dobro razmislim, trebao sam i ranije.

Slobodno ti postaj. To što ja imam drugo gledište moja je stvar. I problem.
SaraFina

#403 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

GeeTnT wrote:Davno je bilo kad sam se kladio sa mircerkom da nece nikog ulovit preko neta....i izgubio.

:lol:

:kiss:
Bloo
Globalna šefica

#404 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Bloo »

Ako sam dobro shvatila:
Žena je prije bila proHDZ nastrojena, te je navodno pisala pežorativno o Bošnjacima, niste se slagale pretpostavljam na tom drugom forumu (ne nužno o ovoj temi spomenutoj), nakon toga onda mijenja ploču i postane anti HDZ i svega ostalog, (vaše neslaganje se nastavlja na tom drugom forumu po drugim temama) javno objavljuje svoje stavote itd...sada se prvi user koji se oglasio na temi nakon što si je otvorila, registruje na tom drugom forumu da mu pokažeš PP koje si razmjenjivala sa korisnikom koji je Martina, te očekujemo povratak Kaudersa sa novim saznanjima...to je to? U međuvremenu se javlja forumaš koji tvrdi da je objavljivala i natibošnjak članke po portalima, ali niko da potvrdi ili opovrgne ovaj navod sa nekim linkom.

S obzirom da se čini kao neko ko može sam da se izbori sa sebe i svoje stavove, nije mi jasna tvoja potreba da je braniš ili nas ubijeđuješ u bilo šta, a samo sa jednom pozadinom - ona je protiv njih, stoga mora da je sa nama ili pak radi za našu stvar (koja god to bila).

Pokrih li sve manje više?
ultima_palabra

#405 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by ultima_palabra »

Neki ljudi stvarno preozbiljno shvataju forume...
Alfons Kauders

#406 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:Neki ljudi stvarno preozbiljno shvataju forume...
Fakat nevjerovatno
Bloo
Globalna šefica

#407 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Bloo »

Sve počinje da liči na ovo

Image
GeeTnT

#408 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GeeTnT »

Alfons Kauders wrote:
Fakat nevjerovatno
:lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#409 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by pici »

danaske se fHorum svodi na ovo...

Image
SaraFina

#410 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Bloo wrote:Ako sam dobro shvatila:
Žena je prije bila proHDZ nastrojena, te je navodno pisala pežorativno o Bošnjacima, niste se slagale pretpostavljam na tom drugom forumu (ne nužno o ovoj temi spomenutoj), nakon toga onda mijenja ploču i postane anti HDZ i svega ostalog, (vaše neslaganje se nastavlja na tom drugom forumu po drugim temama) javno objavljuje svoje stavote itd...sada se prvi user koji se oglasio na temi nakon što si je otvorila, registruje na tom drugom forumu da mu pokažeš PP koje si razmjenjivala sa korisnikom koji je Martina, te očekujemo povratak Kaudersa sa novim saznanjima...to je to? U međuvremenu se javlja forumaš koji tvrdi da je objavljivala i natibošnjak članke po portalima, ali niko da potvrdi ili opovrgne ovaj navod sa nekim linkom.

S obzirom da se čini kao neko ko može sam da se izbori sa sebe i svoje stavove, nije mi jasna tvoja potreba da je braniš ili nas ubijeđuješ u bilo šta, a samo sa jednom pozadinom - ona je protiv njih, stoga mora da je sa nama ili pak radi za našu stvar (koja god to bila).

Pokrih li sve manje više?

Ako se kritika SDP-u koji je godinama nametao Komšića, može nazvati pro HDZ stav, onda je vjerovatno svjesno ili nesvjesno bila korisna.
Ja vjerujem nesvjesno i da je motivirao bunt prema toj cijeloj političkoj trakavici dugoj 8 godina.
Sad što je ispalo najgluplje niko ne vjeruje u njen anti HDZ stav u sadašnjosti.
A ona je pretrpjela i emotivnu i zdravrstvenu štetu zbog pritisaka.
Kad sam se svadjala s Martinom to je bilo sigurno prije 4 -5 godina i nakon toga nismo se sretale u virtualnim bespućima.

Nisam pokazivala PP naše prepiske su bile javne. Na temi ima njen žalba pa sam Alfonsa uputila da pogleda.

Što se tiče članaka moguće je. Nemam saznanja.

A što se tiče moje potrebe da uvjerim forumsko pučanstvo to je slojevito.

Sama je bolesna i samohrana majka.
Plus trpi političke pritiske i ucjene i to u sredini gdje su HDZ -ovci neprikosnoveni vladari. I kad je zaposlenje i sve ostalo u pitanju.

Kako sam reagirala za Sarajku pretučenu u Neumu i onu skandaloznu reakciju MUP-A, tako smatram ispravnim i da reagiram u slučaju Martine.
Last edited by SaraFina on 06/06/2018 11:39, edited 1 time in total.
SaraFina

#411 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
Fakat nevjerovatno
Kad vas dva se očitujete po nekom pitanju pod vlastitim imenom i prezimenom, onda ćemo o ozbiljnosti shvatanja foruma.

Da srala anonimno, mogla je biti super pulenica SDP-u u Hercegovini. I niko ne bi znao da pisala o Mošnjacima :D i obrezivanju. LaHko je biti baja iz udobne anonimnosti i nicka drugovi proleteri. :D
SaraFina

#412 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Zatvorite temu da ne razvlačimo dalje. Ne bih joj voljela dodatne probleme pruzročiti.

Hvala lijepo.
GeeTnT

#414 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GeeTnT »

mO k3 wrote:@sara dominira :)
Oha..jel ti to nju muntas, garant si na pp poslao sliku ausweis-a... :lol:
mO k3

#415 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by mO k3 »

GeeTnT wrote:
mO k3 wrote:@sara dominira :)
Oha..jel ti to nju muntas, garant si na pp poslao sliku ausweis-a... :lol:
Da muntam :mrgreen: samo zlobnici koje je ona poslala po cigare pucaju po njoj
insomnia78

#416 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by insomnia78 »

Jarane treba uzima pare za ovo. Kljucaj, goni
Banksy

#417 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Banksy »

Bloo wrote:Sve počinje da liči na ovo

Image
:lol: :lol:

Za Martinu me zaboli, nisam čitala, ne čitam, sve joj najbolje, i vozi,

ali pikajul' se ovi oštri kriteriji i za neke bivše ministre, danas idole bošnjačke desnice, koji su nekad na nekim forumima sugovornice (pogrešno nagađajući) zvali 'vlaškim kujama'? i sve tako u tom tonu. mislim, i to je žestoko, jel?
Locked